ایشالا اگه خریدی توی همین تاپیک یه توضیح کامل بذاری ممنون میشم (قیمت،گارانتی،جوابگویش واسه شما و...)
پیشاپیش مبارک
ایشالا فنش به خیر بچرخه واست![]()
ایشالا اگه خریدی توی همین تاپیک یه توضیح کامل بذاری ممنون میشم (قیمت،گارانتی،جوابگویش واسه شما و...)
پیشاپیش مبارک
ایشالا فنش به خیر بچرخه واست![]()
دوسته عزیز چیز خاصی رو نیخواد بررسی کنید تنها اینکه پیکسل های سوخته نداشته باشه و اسپیکر خش خش نکنه و زدگی نداشته باشه و ...
چیز خاصی مد نظر نیست چون گارانتی داره پس نمیتونه مشکل ساز باشه
یه برنامه cpu-z رو فلش بریز ببر قطعات رو چک کن و همینطور برنامه battery bar
دوستان من بعد چندین سال انتخاب لپتاپ و بالا رفتن نجومی قیمت لپتاپ مربوطه و نایاب شدن ناگهانی لپتاپ مربوطه بلخره نظرم رو روی GX680 فیکس کردم. قیمت ـش فعلن معقوله به نظرم.. پیشنهاد میکنید حتمن از ماتریس بگیرم؟ و گیر میاد آیا؟ و فکر میکنید بعد عید چقد کشیده بشه روش؟!
ممنون!
دوسته عزیز توصیه من اینه شما به n55sf هم فکر کنی
آره از ماتریس بگیری بهتره
لپ تاپ پرتقال شب عید نیست شاید یه مقداری بره روش ولی معمولا اینام یه حدو حدودی داره که با گشتن تو بازار میتونی یکی که نردیک ترین رو به قیمت روز داره بگیری البته از خود ماتریس هم بگیری بد نیست چون خود نمایندگیش هستش
یه موردی که خیلی برای من مهمه و مفیده اینه که صفحه نمایش لپ تاپم ماته(رفلکس نور نداره!)>> GX680,GX780...
ولی Asus n55 اینطوری نیست اگه زیاد تو نور باشی خوب اذیت کنندست!
یکی هم ظاهره که نظر شخصیه من n55 رو از نزدیک دیدم (ببخشید)!!
اگه مشکل وزن نداری و صفحه بزرگ حال میکنی GX780 بگیر که خیلی حال میده چه برای بازی چه فیلم دیدن!![]()
بالاخره من LENOVO Y570 رو گرفتم
core i7
4G ram
750GB :5400
Bluray
قیمت: 1850
که البته 80 دادم و رمشو 8G کردم
که البته ssd نداره
سر جمع : 1900 (30 تومن تخفیف گرفتم)
در مورد SSD :
فروشنده در پلمپ رو باز کرده بود و داشت رم رو جا میزد که متوجه شدم ssd نداره اما چون پلمپ رو باز کرده بود نمیتونستم چیزی بگم ولی موردی نداره در کل لپتاپ عالیه هستش![]()
اینم عکس ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by SEDRASOUL; 16-03-2012 at 20:03.
سلام دوسته عزیز
لطفا ابعاد عکسارو کوچیک کن بعد اونارو آپلود کنش ون اینجوری صفحه رو سنگین میکنی و ممکنه کسی نتونه صفحه رو لود کنه
دوسته گرامی نمیخواد نگران ssd نداشتنش باشی
شما اولا زیاد از هارد سیستمت استفاده نکن یعنی اینکه اطلاعات رو هی پاک و نصب نکن تا هاردت بد سکتور نگیره و تنها برای آرشیو ازش استاده کن و برای کارای دیگه میتونی یه هارد جانبی بگیری
هاردت دورش 7200 هستش که سرعت خوب و ایده آلی داره و نیازی به ssd داشتن نیست ssd سرعت بالا حجم پایین و قیمت بالایی داره و چون حجم کمی داره برای لپ تاپ مناسبه چون باعث میشه اطلاعات کمتری روش بریزی ولی در مجموع هارد خودتم خیلی هارد مناسبی هستش چون raid هستش فک کنم و این خیلی به افزایش سرعت کمک میکنه و دور بالایی داره پس نیازی نیست که نگران هارد باشی
مبارکت باشه
با تشکر
چشم لینک میذارم
تعداد دورش 5400 هستش
ممنون
آقایی
آره ببخشید من دقت نکردم درست
من خودم دوتا لپ تاپ دارم یکی 5400 یکی 7200 ولی فر چندانی ندارن باهم ولی 5400 چون بد سکتور داره سرعتش یخورده کمتره
در مجموع فقط همین بد سکتور میتونه مساله ساز باشه که اونم میتونی با برنامه hdd regenerar هر چند وقت یکبار این کارو انجام بدی که مشکلی نداشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)