عزیزم واسه اینکه بتونی غوهارو سریع بزنینوشته شده توسط شهرام 1
می تونی ر3-ل3 رو با هم فشار بدی تا قدرتت زیاد بشه
یا از 2تامربع 1مثلث استفاده کنی![]()
عزیزم واسه اینکه بتونی غوهارو سریع بزنینوشته شده توسط شهرام 1
می تونی ر3-ل3 رو با هم فشار بدی تا قدرتت زیاد بشه
یا از 2تامربع 1مثلث استفاده کنی![]()
بچه ها متشكرم بالاخره تموم شد بازي فوق العاده اي بود
درحال انجام اون در Very hard level هستم اگه بتونم ازپس مبارزاتش بر بيام و قسمتهاي قفل شده در منو رابازكنم
آياكسي اين كاروبه اتمام رسونده . چه اتفاقي خواهدافتاد؟
سلامنوشته شده توسط شهرام 1
بله من رفتم،چيزه خاصي نميشه,فقط چند تا قسمت جديد باز ميشه
هیچی نمی شه این بازی باید دوم می شد و اویل 4 اول می شد اه سایه کلوسوس هم باید سوم می شد
تو يه قسمت از بازي بعد از تموم كردن چند تا غول و.. مي ده چجوري مي شه ازشون استفاده كرد
كجاش را مي گي اگر منظورت انجايي هست كه همه غولها دايره وار هستند ! مربوط به قسمت بعدشه يعني همان جا هم مي نويسه كه مربوط به قسمت بعدهنوشته شده توسط akmfad1
amir2010 جان از توضيحت ممنون
باسلامنوشته شده توسط yuri one
لطفا راهنمايي كنيدكليدهاي R3 و L3 در ps2 كدام كليدها هستند
دگمه ار 3 به آنالوگ راست گفته مي شه اگه اون رو به داخل فشار بدين دگمهR3 رو فشار دادان L3 هم كه بغل اون هست
يا به قول معرف شوك اون جواستيك هاي سياه دسته![]()
Last edited by AK1; 02-08-2006 at 13:15.
من توي مرحله اي گير كردم كه از تونلهاي آبي رد مي شويم به يك تونل پر از آب مي رسيم كه تخته اي سريع و مرتب از آن عبور مي كند و بايد به كمك ال1 ما هم با سرعت شنا كنيم تا به دريچه برسيم و از آن پايين برويم بعد آنجا يك در هست كه وارد مي شويم در پشت سرمان بسته مي شود تعداد دشمن را مي كشيم و بعد با كشيدن يك دسته چند ستون از آب بيرون مي آيند كه با پريدن از روي آنها به قسمت ديگر سالن مي رويم آنجا يك مجسمه بزرگ است كه پس از زدن كليد پيغامي ميدهد كه احتمالا مي گويد ((هركس به بالاي اين اتاق نفرين شده نگاه كند فقط اوست كه مي تواند راز راه خروج را پيدا كند)) و من هركاري كردم راه خروج از اين اتاق را پيدا نكردم . لطفا هركس متوجه شد پاسخ بدهد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)