یه بار گفتم حواسم به تاریخ نبود دیگه خوشمزه بازی در نیار دیگه.یک : این تاریخ پستو بخونی متوجه میشی ماله زماینه که شما FPSC کار میکردی
فقط میخوای به همه بگی خیلی باحالی.
اولاً که کسی این چیزا رو برای خود بزرگ بینی نمیگه,دوماً که ای مردم,بشتابید و ببینید کی اینجا چیز بلده و نمیاد بگه,بعد نگین پیام 4 تا نرمال مپ زد نگفت خیلی فلانه ها....چون همه یه چیزی رو که بلدن نمیان به بقیه نشون بدن واسه خود بزرگ بینی دلیل نمیشه کسی نمیدونه
اونوقت شما میدونستی همین کوئست یه سیستمی تغریبا مشابه کینکت داره ؟ حتی قبل از اومدن کینکت ؟![]()
بله در مورد سیستم کوئست هم میدونستم ولی به هیچ وجه کاری که Face Plus میتونه انجام بده رو نمیتونه انجام بده.
بذار یه چی بگم بهت,Full screen shader کاملاً عبارت درستیه و الان کاملاً درک میکنم که اندازه اون موقع من هم بلد نیستی,علمت کشش نداره مسخره نکندقیقا همون زمانی منظورته که هنوز به پست پروسس میگفتی فول اسکرین شیدر ؟![]()
لینک آموزش شیدر نویسی Quest3D رو خط پایین میبینی,توی قسمت Post processing این رو میتونی پیدا کنی:
Pot processing is not different from material shaders. You simply render a full screen plane
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرویز خداییش از تو بعیده,من دارم میگم رفتم الگوریتمش رو خودم پیاده کردم اونم تو یه انجین بووووووق,بعد میگی تو تنظیمات گرافیکه,بعد میری از بازی های چرت و پرتی که بعضیا میسازن تعریف میکنی.پيام خدايش AA 16 پيشفرض فعال هست كافيه بري تنظيمات گرافيكت درستش كني هرچند ما تفاوتي خدايش با 8 اش نديدم