تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 62

نام تاپيک: Quest3D 5.0 released!

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک : این تاریخ پستو بخونی متوجه میشی ماله زماینه که شما FPSC کار میکردی
    یه بار گفتم حواسم به تاریخ نبود دیگه خوشمزه بازی در نیار دیگه.
    فقط میخوای به همه بگی خیلی باحالی.
    چون همه یه چیزی رو که بلدن نمیان به بقیه نشون بدن واسه خود بزرگ بینی دلیل نمیشه کسی نمیدونه

اونوقت شما میدونستی همین کوئست یه سیستمی تغریبا مشابه کینکت داره ؟ حتی قبل از اومدن کینکت ؟
    اولاً که کسی این چیزا رو برای خود بزرگ بینی نمیگه,دوماً که ای مردم,بشتابید و ببینید کی اینجا چیز بلده و نمیاد بگه,بعد نگین پیام 4 تا نرمال مپ زد نگفت خیلی فلانه ها....
    بله در مورد سیستم کوئست هم میدونستم ولی به هیچ وجه کاری که Face Plus میتونه انجام بده رو نمیتونه انجام بده.

دقیقا همون زمانی منظورته که هنوز به پست پروسس میگفتی فول اسکرین شیدر ؟
    بذار یه چی بگم بهت,Full screen shader کاملاً عبارت درستیه و الان کاملاً درک میکنم که اندازه اون موقع من هم بلد نیستی,علمت کشش نداره مسخره نکن
    لینک آموزش شیدر نویسی Quest3D رو خط پایین میبینی,توی قسمت Post processing این رو میتونی پیدا کنی:
    Pot processing is not different from material shaders. You simply render a full screen plane
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پيام خدايش AA 16 پيشفرض فعال هست كافيه بري تنظيمات گرافيكت درستش كني هرچند ما تفاوتي خدايش با 8 اش نديدم

پرویز خداییش از تو بعیده,من دارم میگم رفتم الگوریتمش رو خودم پیاده کردم اونم تو یه انجین بووووووق,بعد میگی تو تنظیمات گرافیکه,بعد میری از بازی های چرت و پرتی که بعضیا میسازن تعریف میکنی.
    Last edited by Hotsun; 05-12-2013 at 18:23.

2. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بله در مورد سیستم کوئست هم میدونستم ولی به هیچ وجه کاری که Face Plus میتونه انجام بده رو نمیتونه انجام بده.
    لینک آموزش شیدر نویسی Quest3D رو خط پایین میبینی,توی قسمت Post processing این رو میتونی پیدا کنی:
    Pot processing is not different from material shaders. You simply render a full screen plane
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چه ربطی داشت
    کسی هم نگفت کار Face Plus رو انجام میده . قصد از گفتنش چیز دیگه ای بود

این چیزا رو Cryengine اش هم نداره که شما قدرش رو نمیدونید

شماها باید الگوی بازیسازای جدید باشین نه اینکه یه طوری حرف بزنین که هر بازیساز جدیدی دید کلاً نابود بشه

پیام جان ناراحت نشو واسه خودت خوبه که زیاد 2چار خود بزرگ بینی نشی 4 تا چیز داغون که یاد گرفتی .بعدا" به خاطر این کار از من تشکر میکنی

من فقط یه سری از توهماتت رو نشونت دادم قصد اثبات چیز دیگه ای رو هم نداشتم :

خدایی اون موقع با FPSC بازی میزدم یه چیزایی میذاشتم هیچ کس دیگه ندیده بود
    تنها بازی ایرانی که 16X انتی الایزینگ ساپورت میکنه فقط و فقط "پرونده سیاه" منه
    یا حضرت گیم

4. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب راس میگه دیگه پیام , ببخشیدا ولی زیادی فکر نمیکنی داری چرت و پرت میگی؟؟ اون زمان من که یونیتی از 8X بیشتر نمیساپورتید من تست های رندرمو تو بلندر گیم انجین با 16X رندر میکردم! اخه اینم حرف بود که تو زدی؟ شاید خیلی از بازیساز های مخ دیگه تو ایران باشن که منو تورو بخورن اما ناشناخته باشن ,کلا نباس اینطوری بگی.

6. 3 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب راس میگه دیگه پیام , ببخشیدا ولی زیادی فکر نمیکنی داری چرت و پرت میگی؟؟ اون زمان من که یونیتی از 8X بیشتر نمیساپورتید من تست های رندرمو تو بلندر گیم انجین با 16X رندر میکردم! اخه اینم حرف بود که تو زدی؟ شاید خیلی از بازیساز های مخ دیگه تو ایران باشن که منو تورو بخورن اما ناشناخته باشن ,کلا نباس اینطوری بگی.
    آقا اصلاً منظور من چیز دیگه بوده,شما یه از حرفام رو برمیداری Quote میزنی معلومه چرت و پرت میشه,مثل این:

دیگه پیام , ببخشیدا ولی زیادی
    این چه چرت و پرتی بود تو گفتی؟!؟
    من داشتم میگفتم FPSC که حتی Anisotropic هم نداشت من بهش 16XAA اضافه کردم,مثل شما هم تیک نزدم عین .... کار کردم روش تونستم خودم الگوریتمش رو پیاده کنم و بیش از حد انجین ازش استفاده کردم بعد بعضیا 1 درصد یونیتی رو هم استفاده نمیکنن میگن ضعیفه,مخاطب من کس دیگه بود که اونم حل شد,فهمیدم قدیما یکی یه چیزی گفته,هر چند همون زمان هم خیلی دور نبوده,2012 بوده تاریخش که بازم یونیتی همون موقع خیلی چیز غولی بوده,همین الان خیلیا از ورژن 2.5 یونیتی نمیتونن خیلی چیزا بکشن بیرون.....
    ولی در کل تا حالا هیچ بازی ایرانی رسماً نشون نداده که داره از این تکنیک پشتیبانی میکنه اگر بوده غیر مستقیم بوده و یا انجین در اختیارش گذاشته یا با تغییر تنظیمات VGA Control panel این کار رو کرده

اصلاً ولش کن خیلی بحث چرت شد,منم جو گرفت یه چی پروندم دیگه

چه ربطی داشت
    کسی هم نگفت کار Face Plus رو انجام میده . قصد از گفتنش چیز دیگه ای بود
    تو هم بدتر,زدی داغون کردی پست من رو بعد میگی چه ربطی داشت,Face Plus رو تو اون جوابت گفتم که قابلیت انیمیشن گرفتن توسط کینکت رو گفتی که هیچ ربطی به هم ندارن این 2,اصلاً خودت اول مقایسه کردی این دو قابلیت رو....

اون قسمت شیدر هم برای این میگم که مسخره کردی میگی من به جای Post process میگفتم Full screen shader در صورتی که توی لینک آموزش همین Quest داره از همین کلمات استفاده میکنه.....

پیام جان ناراحت نشو واسه خودت خوبه که زیاد 2چار خود بزرگ بینی نشی 4 تا چیز داغون که یاد گرفتی .بعدا" به خاطر این کار از من تشکر میکنی
    در ضمن هیچ کس اینجا 2چار خود بزرگ بینی نشده,من رفتم تاپیک تست های گرافیکی بازیمو زدم به جایی که بیاین سوال پیچم کنید یا ازم بپرسید چجوری بعضی از اون کارا رو کردم(به صورت فنی) و من هم صادقانه بگم چه کار کردم(صادقانه توضیح دادن نمیشه خود بزرگ بینی) فقط بعضیا چند تا تعریف کردن و بقیه هم که هیچی,تازه خودت هم شک کردی که آیا خودم شیدر رو زدم یا آمادست
    بعد انتظار دارید تعامل دوستانه داشته باشیم.
    Last edited by Hotsun; 05-12-2013 at 19:46.

8. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا من اشتباه کردم این تاپیک و از زیر خاک کشیدم بیرون، سرچیزهای زیر خاکی که دعوا نمیکنن

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من اشتباه کردم این تاپیک و از زیر خاک کشیدم بیرون، سرچیزهای زیر خاکی که دعوا نمیکنن

Lumion هم چیز خوبیه

در ضمن کسی دعوا نمیکرد,فقط سوء تفاهم بود
    آقا یکی زودتر این تاپیک رو بزنه نفله کنه الان باز شروع میشه

11. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

همین که با FPSC بارفیکس میری اوضای خرابت مشخصه
    حالا خوبه این FPSC بود که تو دو تا بازی بسازی ( FPS مایه ی ننگه برای هر بازیسازی )
    من بهش 16XAA اضافه کردم,مثل شما هم تیک نزدم عین
    تو کوئست هم تیک زدنی نیست شما تو FPSC هر چی میخاستی بسازی با یه تیک راه میافتاده الان فکر میکنی همه چی همینجوری ت...میه

در ضمن بحث اصلا هیچ ربطی به اینجایی که شما کش دادی نداشت من گفته بودم قصدم فقط این بود زیاد متوهم نشی :

خدایی اون موقع با FPSC بازی میزدم یه چیزایی میذاشتم هیچ کس دیگه ندیده بود

13. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن بحث اصلا هیچ ربطی به اینجایی که شما کش دادی
    تو داری کش میدی,توی 3 تا کامنت قبل خودت 3 بار اومده که دیگه ادامه داده نشه بحث بعد دوباره داری ک... میگی
    اصلاً منوی یه بازی ایرانی بیار توش نوشته باشه 16X AA

من اگه تونستم کاری بکنم,با افتخار اعلام میکنم ولی بعضیا هیچ کاری نمیتونن بکنن میان میگن خود بزرگ بینیه,نخیر کار شما حسودیه.
    به خود تو بدون آمادگی قبلی بگن 10 دقیقه در مورد برنامه نویسی ساخت یافته صحبت کن مطمئنم کم میاری,اصلاً اگه بدونی چی هست.

تا وقتی که سر این چیزای چرت و پرت داریم بحث میکنیم به هیچ جا نمیرسیم.
    به جای بحث علمی فقط دنبال اینی که یکیو ضایع کنی,یه بار گفتم به تاریخ کامنت حواسم نبود دوباره گفتی,گفتم جو گیر شدم یه چی پروندم دوباره هی داری 16X منو Quote میکنی,منظورت رو از این رفتار زشت متوجه نمیشم.

ویرایش:اون وسطا کلی چیزا گفته بودم ولی پاک کردم که مثل بعضی مواقع نیای بگی زیاد بود نخوندم,البته همین کارتم نشونه ی ادب بسیار بالاته.
    Last edited by Hotsun; 05-12-2013 at 23:03.

15. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اصلاً منوی یه بازی ایرانی بیار توش نوشته باشه 16X AA
    خوب واسه اینکه ملت عقده ای نیستن روی یه AA اینقد مانورد بدن

من اگه تونستم کاری بکنم,با افتخار اعلام میکنم ولی بعضیا هیچ کاری نمیتونن بکنن میان میگن خود بزرگ بینیه,نخیر کار شما حسودیه.
    مشکل اینجاست کارای قابل افتخاری نیست شما جو گیری یکم

به خود تو بدون آمادگی قبلی بگن 10 دقیقه در مورد برنامه نویسی ساخت یافته صحبت کن مطمئنم کم میاری,اصلاً اگه بدونی چی هست.
    شما هم که فقط واسه صحبت کردن تخصص داری ماشالله

تا وقتی که سر این چیزای چرت و پرت داریم بحث میکنیم به هیچ جا نمیرسیم.
    به جای بحث علمی فقط دنبال اینی که یکیو ضایع کنی,یه بار گفتم به تاریخ کامنت حواسم نبود دوباره گفتی,گفتم جو گیر شدم یه چی پروندم دوباره هی داری 16X منو Quote میکنی,منظورت رو از این رفتار زشت متوجه نمیشم.
    اگه از نقل قول گرفتن پست خودت ناراحت میشی ببخشید که این کاره زشتو انجام دادم
    حقیقت تلخه داداشم

17. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه از نقل قول گرفتن پست خودت ناراحت میشی ببخشید که این کاره زشتو انجام دادم
    حقیقت تلخه داداشم
    حقیقت تلخ اینه که بعد از 1 روز و کلی کامنت تازه یادت افتاده حرف من رو نقل قول کنی,تاخیر زمانی مغزت زیاده(اگه مغزی در کار باشه)
    Last edited by Hotsun; 06-12-2013 at 00:07.

19. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •