بارسلونا هم مبلغ min fee release clause بازیکناش همه بالای 100 میلیونه ولی کیه که بده
مثالش بویان هست که با 12 تا فکر کنم رفت رم.
شاید بتونه از 3تاشون 100تا به دست بیاره ولی اگه مثل تاتنهامیا زرنگ باشن امسال هم میتونن نگهشون دارن.
بارسلونا هم مبلغ min fee release clause بازیکناش همه بالای 100 میلیونه ولی کیه که بده
مثالش بویان هست که با 12 تا فکر کنم رفت رم.
شاید بتونه از 3تاشون 100تا به دست بیاره ولی اگه مثل تاتنهامیا زرنگ باشن امسال هم میتونن نگهشون دارن.
منظورم اون چیزی که گفتی نیست
تابستون همین امسال میلان همسیک رو میخواست ولی دی لورانتیس 80 تا خواست که برلو و گالی کلا فراموشش کردن
یا مانچینی لاوتزی رو میخواست که اونم قیمت بالا دادن...اگر بتونن سهمیه ucl سال بعد رو بگیرن احتمالا به اونصورت نباید ستاره ای رو از دست بدن
فکر نمیکنم خرید همسیک اولویت جدی بود براشون وگرنه همه چیز با مذاکره حل میشه
لورانتیس که دیگه از زامپارینی بدتر نیستش که،اون همه برای پاستوره 100میلیون 100 میلیون میکردش ولی آخرش به کمتر از نصف فروختش
من امیدوارم لاتزیو سهمیه بگیره![]()
ببین من فکر میکنم اون اصلا نمیخواد ستاره هاش رو بفروشه....برای همین قمیت الکی بالا میده ..مگر خریدار دیگه چقدر هزینه کنه
زامپارینی هم پاستوره رو خوب فروخت....40 میلیون اصلا قیمت واقعیش نبود
دیشب توی یک بازی سخت و حساس و پرهیجان ناپولی و ادوینزه مساوی کردن.
اودنیزه که با دو گل دی ناتاله و پینزی جلو افتاده بود و فکر کنم تا دقیقه 75 برنده بازی بود . کاوانی میتونست زودتر از اینا با یک ضربه پنالتی اختلاف رو کمتر کنه که موفق نشد و پنالتی رو از دست داد.
ولی چند دقیقه بعد خود کاوانی دو گل به ثمر رسوند و بازی رو مساوی کرد و اشتباه خودش رو هم جبران کرد.
کلا پنالتی زیاد از دست میده
به هر حال بازی خوبی بود و از دیدنش لذت بردیم...ولی همه چیز به نفع لاتزیو شد.
امیدوارم در ادامه ناپولی موفق باشه و سهمیه لیگ قهرمانان رو کسب کنه...فقط دو امتیاز با لاتزیو رده سومی فاصله داره
ایول ناوپلی !!! اصلا فکرشم نمیکردم انقدر ناپولی تو ایران طرفدار داشته باشه من خودم طرفدارش نیستم ولی واقعا همسیک و کاوانی و لاوزی فوق العاده هستن !!! خیلی خوبند!!
ولی نمیدونم چرا این قیمت ها رو انقدر فضایی میدن پاستوره قیمت واقعیش 32-30 بود به زور !! همسیک هم 27-24 می ارزه نه 80 تا!!
ناپولي با غلبه برسيهنا به فينال جام حذفي رسيد
تيم فوتبال ناپولي روز چهارشنبه با پيروزي دو بر صفر مقابل تيم تيم فوتبال سيه نا در مرحله نيمه نهايي رقابت هاي جام حذفي ايتاليا، راهي ديدار نهايي شد.
تیم فوتبال سیه نا در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی با نتیجه دو بر یک به پیروزی رسیده بود. به این ترتیب تیم فوتبال ناپولی بیست ماه مه در رم دیدار فینال را مقابل تیم فوتبال یونتوس برگزار خواهد کرد. تیم فوتبال ناپولی برای کسب اولین عنوان قهرمانی خود پس از بیست و دو سال تلاش می کند.
تیم فوتبال یوونتوس روز سه شنبه با تساوی مقابل آ ث میلان به فینال این جام حذفی ایتالیا صعود کرده بود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم، یوونتوس و میلان در بازی برگشت مرحله نیمه نهایی جام حذفی در وقت های اضافه به تساوی دو بر دو رسیده بودند. بازی رفت دو تیم نیز با پیروزی دو بر یک یوونتوس در ورزشگاه سن سیرو تمام شده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بازی ناپولی به شدت لذت بردم
مخصوصا همکاری فوق العاده بین هامسیک - لاوتزی و کاوانی که به نظرم یکی از بهترین مثلث هجومی اروپا رو در اختیار دارن
روی گل دوم ناپولی اوج این همکاری و هماهنگی به وضوح دیده شد.
تیم سیه نا صاحب ضربه آزاد شد که بعد از برگشت این توپ توسط مدافعین ناپولی توپ به سه بازیکن ذکر شده رسید و حمله سریع این بازیکنان به همراه پاسکاری و حرکات بدون توپ و ترکیبی این بازیکنان منجر به گل دوم این تیم شد.
یعنی بعد از گرفتن توپ در کمتر از 20 ثانیه این ضدحمله تبدیل به گل شد...حرکتشون فوق العاده بود و من واقعا لذت بردم.
به هر حال به احتمال خیلی زیاد فینال زیبا و پر هیجانی رو با حضور یوونتوس و ناپولی در پیش خواهیم داشت
متاسفانه ناپولی بازی 2 بر صفر برده در برابر کاتانیا رو در دقایق آخر مساوی کرد
از اونور هم لاتزیو در دقیقه 88 بازی رو برد
اختلاف شد 3 امتیاز!!
ایول تاپیک
من دو سه بار بازی ناپولی این فصل رو اتفاقی دیدم ؛ خیلی نرم و هماهنگ هستن
مخصوصاً بازی رفت این فصل که آ ث میلان رو بردن خیلی باهاشون حال کردم.
خوشحالم که تاپیک دار شدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)