مدل هاردو از کجا میشه فهمید؟از ویندوز سون هم 32 بیت هم 64 بیت
مدل هاردو از کجا میشه فهمید؟از ویندوز سون هم 32 بیت هم 64 بیت
میتونید از قسمت اینفورمیشن یا همون قسمتی که 7 به سخت افزار نمره میده مدل هارد رو ببینید ..
فکر کنم از پروپرتیس دسکتاپ باید وارد میشدید....اگه نتونستید برنامه ی7 PerformanceTest رو دانلود و در همون صفحه ی اصلی که عکس مین برد رو با قطعات کشیده .. روی SHOW ALL بایستید تا مشخصات همه ی قطعات رو بهتون بده...
شما حتما یه ویندوز xp سرویس پک 2 یا 3 رو تست کنید...بهتره با اکس پی هم تست بگیرید.
Last edited by MAGIDIYUM; 10-03-2012 at 22:39.
اخه من تا حالا با xp کار نکردم با 7 راحتم.اخه بابا این لامصب تا 1ماه پیش همه بازیهارو روان اجرا میکرد نمیدونم چه مرگش شده مثلا بازیه l.a noire رو تا 1ماه پیش با بهترین حالت اجرا میکردم ولی الان تصویرش تیک میزنه یا مثلا بازیه driver san francisco
اقا من هرکاری کردم تیک زدن درست نشد البته تیک زدن تصویر خیلی زیاد نیست مثلا تو بقیه بازیها خیلی باید دقت کنی تا متوجه شی فقط تو فیفا و pes تابلوه اخه لامصب نمیدونم مشکل از کدوم قسمتشه میترسم گرافیکو عوض کنم باز درست نشه.از یه جایی نمیشه مطمئن شد که مشکل از کجاست؟اگه یکی رااهنماییم کنه ممنون میشم
سلام دوستان من یک سیستم با این مشخصات دارم
main giga g41sp2
vga 2gb ddr3 gt 430
cpu e5700
ram 4gb ddr3
power cone
من میخواست از شما دوستان به پرسم تو بعضی بازیا تیک دارم مثل fifa11 مشکل از کجاست از پاور هستش یا از سی پی یو یا از گرافیک
دوست عزیز هم CPU شما زیاد جالب نیست هم گرافیک شما نسبتا ضعیفه.
سلام که نام خداست ، دوستان من هم همین مشکل رو دارم سیستم من RAM : 2048MB , VGA : GT520 ، گرافیک : 2گیگ ، CPU : 3.40 ،
1- ویروس کشی کردم ( هم از طریق ویندوز ، هم از طریق BIOS ) و نود 32 ، آویرا ، نروتون ، کسپر
2- آپدیت گرافیک هم آخرین رو گرفتم ( 327.23 )
3- ویندوز 7 ، XP ، 8 هم سال 2013 دارم ( جولای )
4- ویندوز XP پک 2 - 3 رو هم نصب کردم ( اکنون پک 2 )
5- تا هفته پیش تمام بازیهارو با بهترین کیفیت میگرفت ( مادربورد عوض کردم : از مادربورد گیگابایت به فاکسکان )
حتی الآن هم بازی PES 2009 تیک داره که به تازگی pes 2014 آمده
لطفا جواب دهید ...
Last edited by Corba; 21-09-2013 at 11:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)