من کسی رو نمیترکونم ! ولی مشکل اینجاست ولی خیلی بدم میاد اگه کسی از چیزی اطلاعی نداره در موردش نظر تخصصی بده
حرفتون در مورد رم بی اساس هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم گفتین فرکانس رم هرچی بیشتر باشه حجمش کمتر میشه که اینطور نیست و رم های 4 گیگ با فرکانس 2000 مگاهرتز و حتی بالاتر هم موجوده
دوست عزیز 550ti جدا از اینکه ارزش خرید زیادی نداره قیمتش حدود 220 تا 250 تومنه الان !! من یه GTS450 نوشتم 150 تومن ! بودجه بیشتر بود حتما کارت بهتری مینوشتم.
دوست عزیز بنده قصد خراب کردن کسی رو ندارم و کلا لحن تندی دارم ( نه توهین آمیز )
و وقتی کسی بدون مدرک و دلیل حرفی بزنه کمی ممکنه تند تر بشه که عذرخواهی میکنم از این بابت
دوستان دیگه خیلی چیزا به من یاد دادن . چیزی که من از دوستان میخوام اینه که بی دلیل نظر ندن و فقط وقتی چیزی بگن که مطمئن هستن ازش و مدرکی برای اثبات حرفشون دارن در غیر این صورت میتونن از دوستان راهنمایی بگیرن !
کاملا معلومه در فروم سخت افزار تازه کار هستین و هنوز نمیدونین گرون فروش ترین سایت سخت افزار ایران رایان صبا هست و قیمت این جنس رو آپدیت نکرده ....
قیمت های این سایت همیشه بین 30 تا 60 تومن بالاتر از جاهای دیگه هست ! ( از دوستان دیگه هم بپرسین ... ) غیر ممکنه رایان صبای گران فروش پردازنده به این گرونی رو 270 تومن بده
ازتون خواهش میکنم این بحث های بچه گانه رو تموم کنین ! مثال قیمت 2500K فکر کنم کافی باشه ( لطفا همین پستی رو که نقل قول کردین کامل بخونین ! )
وقتی 2500K که 210 دلاره به قیمت 420 تومن فروش میره غیر ممکنه 1100 با قیمت 199 دلار 270 تومن باشه ...
دیگه نمیدونم چطور توضیح بدم متوجه بشین ...
همین رایان صبا قیمت 2500K حدود 440 تومن زده که گرون تر از جاهای دیگه هست !