تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: مشاوره برای خرید کیس تا 600

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

اقا جون به زبان ساده حرف من در مودی رم اینه:
    هر چی فرکانس بالاتر حجم کمتر هست همه دیگه اینو میدونن
    کارت هم یه 550ti باشه بسه بحث سر firepro و quadro که نی
    از مادربورد کارت و کلا همه می زنین به پردازنده می دین پردازنده و کار های گرافیک بخصوص رندر ها نقطه مقابل همن اون قیمتم که گفتین برا i5 بود یا i7
    امسدوارم از دستم ناراحت نشین ولی تو هر تاپیکی که شما بودین طوری مردمو می کوبیدین که ادم دوس داشت از این فروم بره شاید افراد دیگه چیزسی بلد باشن به شما اضافه شه
    شایدم شما چیزی به دانش مردم اضافه کنین نه این که بترکونینشون
    من کسی رو نمیترکونم ! ولی مشکل اینجاست ولی خیلی بدم میاد اگه کسی از چیزی اطلاعی نداره در موردش نظر تخصصی بده
    حرفتون در مورد رم بی اساس هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم گفتین فرکانس رم هرچی بیشتر باشه حجمش کمتر میشه که اینطور نیست و رم های 4 گیگ با فرکانس 2000 مگاهرتز و حتی بالاتر هم موجوده

دوست عزیز 550ti جدا از اینکه ارزش خرید زیادی نداره قیمتش حدود 220 تا 250 تومنه الان !! من یه GTS450 نوشتم 150 تومن ! بودجه بیشتر بود حتما کارت بهتری مینوشتم.
    دوست عزیز بنده قصد خراب کردن کسی رو ندارم و کلا لحن تندی دارم ( نه توهین آمیز )
    و وقتی کسی بدون مدرک و دلیل حرفی بزنه کمی ممکنه تند تر بشه که عذرخواهی میکنم از این بابت
    دوستان دیگه خیلی چیزا به من یاد دادن . چیزی که من از دوستان میخوام اینه که بی دلیل نظر ندن و فقط وقتی چیزی بگن که مطمئن هستن ازش و مدرکی برای اثبات حرفشون دارن در غیر این صورت میتونن از دوستان راهنمایی بگیرن !

قیمتای این سایت همیشه به روز هست
    اینم نقل قول خود سایت
    بازم مدرک می خوای!؟

من فقط اینو نوشتم که با کاربرا مشورت می کنم رو حرفام حساب کنن رو هوا حرفی رو نزده باشم
    وگرنه برا من فرقی نداره و مهم نیست که شما بخوای باور کنی یا نکنی!!

وقتی که در مورد چیزی اطلاعی نداری لطف کن نظر نده
    کاملا معلومه در فروم سخت افزار تازه کار هستین و هنوز نمیدونین گرون فروش ترین سایت سخت افزار ایران رایان صبا هست و قیمت این جنس رو آپدیت نکرده ....
    قیمت های این سایت همیشه بین 30 تا 60 تومن بالاتر از جاهای دیگه هست ! ( از دوستان دیگه هم بپرسین ... ) غیر ممکنه رایان صبای گران فروش پردازنده به این گرونی رو 270 تومن بده
    ازتون خواهش میکنم این بحث های بچه گانه رو تموم کنین ! مثال قیمت 2500K فکر کنم کافی باشه ( لطفا همین پستی رو که نقل قول کردین کامل بخونین ! )
    وقتی 2500K که 210 دلاره به قیمت 420 تومن فروش میره غیر ممکنه 1100 با قیمت 199 دلار 270 تومن باشه ...
    دیگه نمیدونم چطور توضیح بدم متوجه بشین ...
    همین رایان صبا قیمت 2500K حدود 440 تومن زده که گرون تر از جاهای دیگه هست !
    Last edited by BZ7; 10-03-2012 at 20:37.

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

کاملا معلومه در فروم سخت افزار تازه کار هستین و هنوز نمیدنین گرون فروش ترین سایت سخت افزار ایران رایان صبا هست و قیمت این جنس رو آپدیت نکرده ....
    یعنی دمت گرم از رو نمیری با حات حال می کنم فقط همین جنس رو آپدیت نکرده نه؟
    2 هفته پیش کالای خریدش روشن بود
    قبلا گرون فروش بود الان درست کرده
    برای شما من این سایت رو آوردم چون شعارت برای مدرک سایت هست
    2500K رو الان 440 میفروشه کجاش گرونه قیمت بازار همینه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تومن
    این الان 60 تومن اختلاف داره نه؟
    یکی دیگم سراغ دارم که میگی رایان صبا گرونه
    اینم گرونه حتما!!؟
    قیمت CPU این سایت دقیقا درسته قبلا این سایت رو قبول نداشتم ولی قیمتای الانش درسته
    حالا گرافیکاش گرون تر از حدش هست
    Last edited by BMW.M3_E46; 10-03-2012 at 21:02.

3. این کاربر از BMW.M3_E46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

وقتی 2500K که 210 دلاره به قیمت 420 تومن فروش میره غیر ممکنه 1100 با قیمت 199 دلار 270 تومن باشه ...
    شمایی که اینقدر ادعای دلار داری همش دلار دلار میکنی
    برای VTX 6870 چه جوابی داری؟!
    213 دلار و 139 پوند چجوری 250 تومن هست!؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

من اینقدر با شما بحث کردم فکر کنم الان مدیرا بیان اخطار به هر دو تامون بدن !!
    با رایان صبا تماس گرفتم ! یارو اصلا اعصاب نداشت گفت قیمت اگه اونو زدیم یعنی همونه .
    خودشم نمیدونست موجود داره یا نه فقط میگفت اگه دکمه سفارش داره یعنی موجوده اگه نداره قیمت همونه ...
    من هرچی دارم فکر میکنم به نظر من غیر ممکنه قطعه ای که 199 دلار قیمت داره اینا 270 تومن بفروشن !
    با دلار بانکی هم حساب کنی !! ( ارزون ترین دلار در ایران !!! که از این ارزون تر پیدا نمیشه ) قیمتش 278 تومن میشه ...
    من نمیدونم به چه زبونی باید بهتون بگم وقتی 2500K با 210 دلار قیمت اینجا 415 تومن فروش میره چطور قطعه ای که 11 دلار از اون ارزون تره 270 تومن فروش میره !!
    2500K که الان 415 تومن هم هست . رایان صبا داره 25 تومن بیشتر میفروشه !! خیلی هم کم نیست ...
    من دیگه جوابی به این تاپیک نمیدم اما اگه کسی تونست 1100T رو به این قیمت بخره به منم خبر بده که دیگه 2500K پیشنهاد ندم به کسی ... !!!
    موفق باشید

شمایی که اینقدر ادعای دلار داری همش دلار دلار میکنی
    برای VTX 6870 چه جوابی داری؟!
    213 دلار و 139 پوند چجوری 250 تومن هست!؟
    ممنون میشم آرامش خودتون رو حفظ کنین و بی ادبانه حرف نزنین
    این برند به هیچ عنوان معروف نیست و فروش زیادی در آمریکا نداره
    قیمت سافایر 6870 الان 160 دلاره چطور یه برند ارزون تر مثل VTX کارت 6870 رو هم قیمت با 6950 های بازار میذاره ؟! قیمت این کارت حدود 130 تا 140 دلار هست که قیمت کنونی 260 تا 270 تومن براش قابل قبول هست
    متاسفانه سایت دیگه ای غیر از اونی که شما دادی VTX 6870 رو آنلاین نمیفروشه انگار دیگه تولید نمیشه
    اما کارت 6870X2 رو در نظر بگیریم ... قیمت برند ارزونی مثل Powercolor الان 355 دلاره در حالی که از برند VTX داره 329 دلار فروخته میشه ... ( VTX معمولا از همه برند ها ارزون تر هست و قیمت 200 دلاری اون سایت کذب هست )
    Last edited by BZ7; 11-03-2012 at 14:02.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

من اینقدر با شما بحث کردم فکر کنم الان مدیرا بیان اخطار به هر دو تامون بدن !!
    با رایان صبا تماس گرفتم ! یارو اصلا اعصاب نداشت گفت قیمت اگه اونو زدیم یعنی همونه .
    خودشم نمیدونست موجود داره یا نه فقط میگفت اگه دکمه سفارش داره یعنی موجوده اگه نداره قیمت همونه ...
    من هرچی دارم فکر میکنم به نظر من غیر ممکنه قطعه ای که 199 دلار قیمت داره اینا 270 تومن بفروشن !
    با دلار بانکی هم حساب کنی !! ( ارزون ترین دلار در ایران !!! که از این ارزون تر پیدا نمیشه ) قیمتش 278 تومن میشه ...
    من نمیدونم به چه زبونی باید بهتون بگم وقتی 2500K با 210 دلار قیمت اینجا 415 تومن فروش میره چطور قطعه ای که 11 دلار از اون ارزون تره 270 تومن فروش میره !!
    2500K که الان 415 تومن هم هست . رایان صبا داره 25 تومن بیشتر میفروشه !! خیلی هم کم نیست ...
    من دیگه جوابی به این تاپیک نمیدم اما اگه کسی تونست 1100T رو به این قیمت بخره به منم خبر بده که دیگه 2500K پیشنهاد ندم به کسی ... !!!
    موفق باشید

ممنون میشم آرامش خودتون رو حفظ کنین و بی ادبانه حرف نزنین
    این برند به هیچ عنوان معروف نیست و فروش زیادی در آمریکا نداره
    قیمت سافایر 6870 الان 160 دلاره چطور یه برند ارزون تر مثل VTX کارت 6870 رو هم قیمت با 6950 های بازار میذاره ؟! قیمت این کارت حدود 130 تا 140 دلار هست که قیمت کنونی 260 تا 270 تومن براش قابل قبول هست
    متاسفانه سایت دیگه ای غیر از اونی که شما دادی VTX 6870 رو آنلاین نمیفروشه انگار دیگه تولید نمیشه
    اما کارت 6870X2 رو در نظر بگیریم ... قیمت برند ارزونی مثل Powercolor الان 355 دلاره در حالی که از برند VTX داره 329 دلار فروخته میشه ... ( VTX معمولا از همه برند ها ارزون تر هست و قیمت 200 دلاری اون سایت کذب هست )
    حالا به نظر خودتون کی اول با لحن تند صحبت کرد نقل قول بیارم!؟
    دوست عزیز ما تو این تاپیک کار به جای باریک نکیشده که مدیران بیان اخطار بدن در مورد قیمت بحث ماست
    شما فکر می کنی جنگ و دعوا
    خوب حالا VTX فرض می کنیم حرف شما درست

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

حالا به نظر خودتون کی اول با لحن تند صحبت کرد نقل قول بیارم!؟
    دوست عزیز ما تو این تاپیک کار به جای باریک نکیشده که مدیران بیان اخطار بدن در مورد قیمت بحث ماست
    شما فکر می کنی جنگ و دعوا
    خوب حالا VTX فرض می کنیم حرف شما درست
    خب این قیمتش 326 دلاره که ؟!
    من به سایت آریان هم زنگ زدم اونا میگن تموم کردیم اگه هم موجود باشه قیمتش بین 530 تا 560 تومنه
    الان ما چرا داریم بحث اینا رو میکنیم ؟ مهم قیمت 1100T بود که رایان صبا یا داره دروغ میگه یا آپدیت نکرده قیمت خیلی از Phenom هارو ...
    میگم اگه 270 تومن کسی خرید منم از این به بعد 1100T رو پیشنهاد میدم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

خب این قیمتش 326 دلاره که ؟!
    من به سایت آریان هم زنگ زدم اونا میگن تموم کردیم اگه هم موجود باشه قیمتش بین 530 تا 560 تومنه
    الان ما چرا داریم بحث اینا رو میکنیم ؟ مهم قیمت 1100T بود که رایان صبا یا داره دروغ میگه یا آپدیت نکرده قیمت خیلی از Phenom هارو ...
    میگم اگه 270 تومن کسی خرید منم از این به بعد 1100T رو پیشنهاد میدم
    حالا 326 که ضربدر 1900 بکنیم تقریبا یه چیزی حدود 620 تومن در میاد بقول خودتون که نمی صرفه طرف بیاد
    با 560 تومن بده بازار باید حداقل 650 بده که همچین قیمتی الان موجود نیست آقا حامد هم این قیمت رو تو تاپیک قیمتا زده بود 493 تومن گفت حدود 2،3 هفته پبش

قیمت AMD رو نمیشه با Intel مقایسه کرد در ایران کلا فروشنده ها عشقشون اینتل هست دلیلش چیه نمی دونم
    مثل بعضی برندای Asrock که با Giga از نظر قیمت جهانی با هم یکی هستن ولی تو ایران برا گیگا بیشتر کار میکنن

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

این بحث رو تموم کنید لطفا!

توی این بازار که هر کسی هر جوری دلش میخواد قیمت گذاری میکنه و قانون خاصی برای این مسائل وجود نداره، نمیدونم این بحث ها سر چی هست...
    حالا یک قطعه با یک قیمت در بازار ممکنه پیدا بشه یا پیدا نشه، طرفین نظرشون رو گفتن و دیگه ادامه بحث معنی نداره.

این همه تاپیک برای بحث های علمی تر وجود داره، فکر کنم وقتمون رو برای اون تاپیک ها صرف کنیم کار ارزشمند تری انجام دادیم تا این بحث های بی سر و ته!

ممنون میشم همکاری کنید.

پیروز باشید.

10. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

یه نکته رو بگم بعد تاپیک بره زیره خاک
    BZ7
    تاپیک رو کشش دادی به هیچ نتیجه هم نرسید چون من قیمتی که دادم درست بود!!
    چون==>
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کن تاریخ پست هم نگاه کن!
    وسلام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من هنوز کیسی نگرفتم فعلا نمیدونم کدوم سخت افزارا به کارم میاد
    99% کارایی که میکنم همشون گرافیکیه و اکثر برنامه هام خیلی سنگینن
    3D و جلوه های ویژه

الان cpu که در نظرمه همون i5 2500k هستش که 4200 تومن در میاد
    مادربورد و گرافیک و رم و پhاور رو شما بهم بگین
    مادربورد asus p8h61 usb3 مد نظرم بود که اونم گفتن که i5 2500k رو ساپورت نمیکنه و هنگ میکنه
    الان 200 تومن دیگه هم جور کردم که بودجم الان میشه 1100 تومن
    Last edited by Pi_Ro; 12-03-2012 at 17:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •