دوستانی که میخوان دانگل wifi LG تهیه کنند
از خود مرکز خدمات مشتریان LG شماره 84733 بخش قطعات و لوازم جانبی صوتی تصویری تهیه کنید
قیمتش 34 تومن +3.5 هزینه پیک تحویل در محل هست
بیشتر هزینه نکنید
دوستانی که میخوان دانگل wifi LG تهیه کنند
از خود مرکز خدمات مشتریان LG شماره 84733 بخش قطعات و لوازم جانبی صوتی تصویری تهیه کنید
قیمتش 34 تومن +3.5 هزینه پیک تحویل در محل هست
بیشتر هزینه نکنید
سلام منم ال جی مدل 57000 42اینچ دارم موقع اتصال به اینترنت شماره DNS میخواد دوستان زیادی این مشکلو دارن یه راهنمایی بکنید ممنون میشیم
این DNS رو دستی بده ببین چی میشه: 217.218.155.155
Last edited by kam-telecom; 25-05-2012 at 07:42.
سلام شماره رو دادم بازم مهون پیام رو میده مرسی از توجه شما
شما اگه وایرلس داری و تلویزیونت دانگل داره، نیازی نیست چیزی وارد کنی . همه چی رو روی اتومات بذار خودش مچ میشه![]()
سلام
خسته نباشید دوستان
من یه LG LED tv مدل 42sv55000 دارم. می خوام با کابل شبکه علاوه بر اینکه DLNA رو راه اندازی کنم برای اتصال به اینترنت تلوزیون رو به مودم وصل نکنم و PC رو ادمین کنم و از طریق PC به مودم وصل بشم ، یعنی تنها اتصالم کابل شبکه بین TV و PC باشه. امکانش هست؟
و اگر امکانش هست می تونم به جای کابل cat5 (طبق کاتالوگ) از cat6 یا cat7 استفاده کنم و یا از کابل HDMI هم برای انتقال صوت و تصویر و هم به اشتراک گذاری اینترنت استفاده کنم.
اصولا برای اتصال مستقیم دو دستگاه بدون مودم یا روتر نیاز به کابل کراس هست ولی امتحان کنید شاید با کابل معمولی هم جواب داد.
کابل HDMI هم فقط برای انتقال صدا و تصویر از دستگاه خارجی مثل کامپیوتر یا بلو-ری به تلویزیون هست و ربطی به DLNA نداره.
با عرض سلام خدمت مدیر محترم بخش و سایر اساتید عزیز !
من یکدستگاه ال ای دی 47 اینچ مدل 57000 ال جی دارم که میخوام با همون مودمی که در حال حاضربه ای دی اس ال پی سی متصله به اینترنت متصل شم با ید چکار کنم ؟
البته مودم رو قبول میکنه ولی اتصال انجام نمیشه... و ارور ای پی و ... میده...
یه سئوال دیگه هم دارم اونم نحوه ی ضبط کردن با این دستگاه است ... چون وقتی دکمه ی رکورد رو میزنی پیغام میده باید دستگاه پی وی آر ، ال جی بهش متصل بشه ... من که نفهمیدم یعنی چه ؟!
حالا برای رکورد باید دستگاه دیگه ای بهش متصل کنم ؟
پیشاپیش از زحمات شما عزیزان نهایت تشکرو دارم.
موفق و مؤید باشید.
یــــا حـــــق
کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من LM66100 دارم.
میخوام از پی سی به تی وی شبکه کنم .
فاصله حدود 10 متره.
برای کابل شبکه از چه نمره کتی باید استفاده کنم؟
مودم معمولیه یعنی وایرلس نیست.
دوستان کابل را پیشنهاد میدن یا مودم عوض کنم؟
ممنون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)