تا 1400 بخوام بدم به نظرتون
ASUS A53SV خوبه يا Asus K53
يا
Acer 5755 - Lonovo Z570 - HP 4530
تا 1400 بخوام بدم به نظرتون
ASUS A53SV خوبه يا Asus K53
يا
Acer 5755 - Lonovo Z570 - HP 4530
بنظر من hp 4530s
ولی بهتره تو قسمت رهنمای خرید لبتاپ نظرتو بگی تا هبتر راهنمایی بشی
دوست عزیز nikshop من برنامه رو نصب کردم اومدم تو ویندوز فن بد تر شده صداش ! وحضی داره کار میکنه ! تنظیم خاصی انجام ندادی ؟
خب اونجا 3 گزینه داره.
bios
smart
manual
تو حالت bios فن با پایین ترین دور ممکن کار میکنه. تو حالت smart به طور وحشتناک کار میکنه. تو حالت manual هم عادی .
این حالت که تو حالت bios گذاشتم برای لپ تاپ مشکل ایجاد نمیکنه ؟؟ انگار خالت fake ایجاد میکنه
نه دوست عزیز
تو سایت خودش هم نوشته..وقتی رو بایوس بزارید تنظیمات رو تنظیمات فن لب تاپ شما توسط بایوس کنترل میشه.. از کار نمی افته..با دور پایین کار میکنه که وقتی دما بالا بره سرعتش بیشتر میشه..وقتی این برنامه نصب نبود.. فن درحالت پیش فرض ویندوز کار میکرد نه بایوس...
شما وقتی نرم افزار رو نصب میکنید یه صفحه داره به اسم edit tpfancontrol.ini
اینجا فکنم میتونید تغییرات رو بدین.. من که ازین سر در نیاوردم..
راستی وقتی رو گزینه دوم قرار میدید.. فن شما توسط برنامه تنظیم میشه که تا دمارو زیر 45 درجه نرسونه فن با بیشترین حالت ممکن کار میکنه
که این 45 درجرو باید تغیر بدین تو همون جاکه گفتم..اما من سر در نیاوردم...
ممنون ازت. شاید بهترین راه حله. امیدوارم فقط آسیبی نرسونه
واسه من که فعلا آسیبی نرسیده..
آره ففکنم بهترین راه حل همین باشه..فعلا
جواب سوال اول اینکه تو تنظیمات بایوس یه قسمت هستش که شما میتونید انتخاب کنید فن تون دایم کار کنه یا در صورت نیاز
و جواب سوال دوم اینه که باتری لپ تاپ تون خراب شده شما باطری رو داخل فریزر یخچال بزارید چند ساعت بمونه اگه تاثیر داشت این عمل رو تکرار کنید اگر نه باطری رو عوض کنید
دوست عزیز کار کردن زیاد فن بی دلیل نیست چون نشان دهنده اینه که دستگاه شما با حرارت بالا کار میکنه اگه فکر میکنید زیاد کار میکنه به تعمیر کار مراجعه کنید و دستگاهتونو بدید سرویس کنند
یکی از مشکلات 4530 داغ شدن بینهایتش هست تا حدی که در مواردی مشاهده شده مدار هاش ذوب شده (من این رو از یک نفر که خیلی قبولش دارم شنیدم راست و دروغش پای اون !) حتما در هنگام اجرای بازی های سنگین خودتون متوجهش شدید.پس من هم حرف siyamaksama رو کاملا تایید میکنم . زیاد حساسیت نشون ندید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)