تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: کمک برای خرید بهترین لپتاپ (بدون محدودیت قیمت)

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

چرا که نه asus jay chou special edition

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

یادم رفت حمید خان شما خیلی اهل بازی هستین آخه 560 به بالا عشق بازی اینا رو می گیرن لپ تاپ چیزیه که حداقلش راحت حملو نقل داره

2. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

خوب معلومه GT683 بهتره گرافیکش GTX560 هست بقیه چیزا هم که جای خود داره!

حالا که همه چی ردیفه یا GT780 یا Alienware m17x یا G74sx بگیر دیگه! دنبال این مدل هایی که تو ایران هست نباش! چون هم با دلار دولتی داری میگیری هم ازون راحت میتونی بهترین لپ تاپ رو بگیری!
    حداقل GTX570m داشته باشه بیشترم میتونی هزینه کنی که چه بهتتر GTX580m داشته باشه هر 3تا مدلی که گفتم این گرافیک ها رو دارند! البته یه مدلی به اسم Sager هم هست اونم لپ تاپ های گیمینگ داره ولیکن نمیدونم خوبه یا نه!

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

ببخشید این مدل ایسوزی که میگینو میشه اسم انگلیسیشو بگید!؟
    سلام...اولا فکر می کردم که sager هم بتونم ایران پیدا کنم اما وقتی رفتم پایتخت تا از نزدیک ببینم(!)متاسفانه موفق نشدم کلا 1 مغازه دار میشناخت که sager/clevoچی هست که بهم گفت اون یه مدل خیییلییی خوبه که اگر هم پیدا کنی (که نمی تونی)تمام نیاز های بازی و گیمر هارو بر طرف می کنه اما اما اما اگر حتی باطریش هم از کار بیافته چون نمایندگی و خدمات نداره تو ایران باید بری از خارج از بخریش و بیاری!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

نظر تون راجع به مک بوکmd322 چیه ؟از نظر استحکام و کارایی (نه زییبایی!)ممنوووووووووونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

در فروشگاه chare.ir

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

ممنون دوست گرامی از اینکه این سایت خوب رو معرفی کردی
    اما N55 ایسوس توش نبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام...اولا فکر می کردم که sager هم بتونم ایران پیدا کنم اما وقتی رفتم پایتخت تا از نزدیک ببینم(!)متاسفانه موفق نشدم کلا 1 مغازه دار میشناخت که sager/clevoچی هست که بهم گفت اون یه مدل خیییلییی خوبه که اگر هم پیدا کنی (که نمی تونی)تمام نیاز های بازی و گیمر هارو بر طرف می کنه اما اما اما اگر حتی باطریش هم از کار بیافته چون نمایندگی و خدمات نداره تو ایران باید بری از خارج از بخریش و بیاری!!!!!!!!
    سلام
    پس با این حساب فقط مییمونه msi Gaming یا Asus Gaming:
    msi GT780 - Asus G74 - msi GT683 - Asus G53sx

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا که نه asus jay chou special edition

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

یادم رفت حمید خان شما خیلی اهل بازی هستین آخه 560 به بالا عشق بازی اینا رو می گیرن لپ تاپ چیزیه که حداقلش راحت حملو نقل داره
    ممنون بابت اسم!

هرکس طرز فکر خودشو داره یکی فکر حمل و نقله یکی فکر ضاهر یکی فکر اسم یکی فکر کیفیت یکی فکر کارایی!!

8. این کاربر از mn_acer1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزيز بهترين مدلي كه شما ميتونيد انتخاب و خريد كنيد كه گرافيك قدرتمندي هم داشته باشه
    مدل ASUS G53SX هست كه حدود 3.6 وزن داره باطري 8 سل گرافيك 560 سيستم خنك كنندگي بسيار قوي نويز بسيار كم
    مشكل وزن نداشته باشيد G74SX رو ميتونيد با همين كانفيگ و وزن 4.2 كيلويي بخريد كه تفاوتشون با قبلي تو اندازشون هست
    ميتونيد هم صبر كنيد سري جديد اسوس ها با مدل G55 و G75 با پردازنده هاي جديد و گرافيك هاي نسل 6 جي فورس وارد بازار بشه

در غير اين صورت اگه گرافيك واستون مهم نيست و وزن مهمه من سري Z و يا S از سوني رو بهتون پيشنهاد ميدم كه كيفيتي عالي دارن
    و باطري هاي بزرگي هم دارن كه شارژ بيشتري نگه داري ميكنن

خريد الين وير سيجر رو پيشنهاد نميكنم چون تعميركار ندارن در ايران
    در مورد MSI هم متذكر بشم كه سيستم كولينگ به قدرت اسوس ندارن و در صورت استفاده از قابليت چرخش سريعتر فن ها
    نويز آزار دهنده هست ولي با اينحال شايد براي شما نباشه
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزيز بهترين مدلي كه شما ميتونيد انتخاب و خريد كنيد كه گرافيك قدرتمندي هم داشته باشه
    مدل ASUS G53SX هست كه حدود 3.6 وزن داره باطري 8 سل گرافيك 560 سيستم خنك كنندگي بسيار قوي نويز بسيار كم
    مشكل وزن نداشته باشيد G74SX رو ميتونيد با همين كانفيگ و وزن 4.2 كيلويي بخريد كه تفاوتشون با قبلي تو اندازشون هست
    ميتونيد هم صبر كنيد سري جديد اسوس ها با مدل G55 و G75 با پردازنده هاي جديد و گرافيك هاي نسل 6 جي فورس وارد بازار بشه

در غير اين صورت اگه گرافيك واستون مهم نيست و وزن مهمه من سري Z و يا S از سوني رو بهتون پيشنهاد ميدم كه كيفيتي عالي دارن
    و باطري هاي بزرگي هم دارن كه شارژ بيشتري نگه داري ميكنن

خريد الين وير سيجر رو پيشنهاد نميكنم چون تعميركار ندارن در ايران
    در مورد MSI هم متذكر بشم كه سيستم كولينگ به قدرت اسوس ندارن و در صورت استفاده از قابليت چرخش سريعتر فن ها
    نويز آزار دهنده هست ولي با اينحال شايد براي شما نباشه
    موفق باشيد
    سلام خیلی ممنونم بسیار مفید و خلاصه بوود من خیلی دوست دارم حداقل 2 ماه صبر کنم اما می دونیید دوستم بهم گفته که مدل رو بده دیگه دارم برمیگردم(در پست های قبلی گفتم که از کجا و چجوری می خوام بخرم...)با این حال و تحقیقاتی که خوده دوستم هم در usaکرده بود از خرید مک منصرف شدم چون تمام نرم افزار های مکانیک رو ساپورت نمیکنه!!!(البته فعلا...)با تمام سنگینی که g53 داره باز هم از کولینگ قویش تشکر می کنم و بهترین کانفیگ g53 رو برای خرید به دوستم سفارش دادم...
    12 gig ram
    corei7 2.2 or more
    blueray
    ووو
    در ضمن دوستم می گفت استراکچر و ظاهر نرم افزار های مکانیک رو مک با ویندوز فرق می کنههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!! !!که ازار دهندست!
    فعلا منتظر می مونم تا بهم پیغام بده که چه خبراست...!!!
    اگر باز هم نظرو پیشنهادی راجع به انتخابم هست بفرمایید...ممنونم

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

سفارش دادی تموم شد رفت دیگه اگه واقعا اینجور قدرت برات مهمه سیستم می گرفتی

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سفارش دادی تموم شد رفت دیگه اگه واقعا اینجور قدرت برات مهمه سیستم می گرفتی
    نه هنوز تموم نشده فعلا دوستم باید بره و بخره که بهش گفتم اگه مدل جدیدی بوود بهم بگوووووووو
    کمکم کنید باز دودلم ...........سنگینه!!!!!!!!!!کدوم لپ تاپ چنین قدرتی رو داره با این کولینگ قوی و...؟؟؟؟؟؟؟؟معرفی کنید
    در ضمن کیفیت مهمه برام ممنوووووونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •