مال من که خیلی قاطیه. تنها حرکت مثبتم این بود که فولدری برای آهنگهای تازه دانلود شده زدم (حاصل همین تاپیک بود در واقع) و این خوب بود
منتها این فولدر می بایست بهش رسیدگی بشه و کتگورایز بشه دیگه اما من چون بهشون رسیدگی نمیکردم و وقت نداشتم همینطوری میموند. اون وقت اومدم تو خود اون برای هر ماه یه فولدر درست کردم!
چون اگه میخواست همه با هم باشن خیلی شلوغ بود اینطوری باز لا اقل یه آهنگی رو که میخوام احتمالا تو یادم هست تو فولدر کدوم ماه بود!
البته یه راه سریعتر اینه که دکمه ویندوز رو بزنی و اسم آهنگه رو تایپ کنی : دی اما به شرطی که دنبال آهنگ خاصی باشی ولی اگه نه ، اون وقت آهنگها رو فراموش میکنی
یعنی آهنگهای بسیار قشنگی ممکنه دانلود کرده بودی حالا اصلا مدتهاست فراموششون کردی و یادت نیست خب این بده دیگه ،
باز این حالت دسته بندی ماه که در فولدر ++ م گذاشتم باعث میشه هر چند مدت یه سری به فولدرهای ماهها بزنم و چرخی بزنم
+
بعد اون وقت یه مشکل دیگه. من برای اینکه در صورت خرابی ویندوز یا هارد لپ تاپم آهنگام نپره یه کپی از همه شون رو هارد اکسترنالم دارم!
اون وقت چند مدت یه بار آپدیتش میکنم به این صورت که کل فایلها رو روی هارده کپی میکنم که کلی زمان می بره!
با برنامه های بک آپ هم ور رفتم خوب نبود چندان. من به یه برنامه نیاز دارم که خودش این دو تا فولدر رو (فولدر موزیک در لپ تاپ با همین فولدر در هارد) با هم سینک کنه
خودش تشخیص بده چه تغییراتی رخ داده هر وقت خواستم فقط تغییرات رو اعمال کنم (چه اضافه شدن ها چه پاک شدن ها و چه جابجایی فولدرها و فایلها)
کسی میشناسه چنین برنامه ای؟