تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: سازماندهی آهنگ!

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اتفاقاً ظهر داشتم سازماندهی میکردم یهو یاد این تاپیک افتادم،الانم دیدم تاپیک بالا اومده.
    آقا مساله سازماندهی به یک طرف>< این کمبود جا هم به یک طرف
    الان مکان خیلی از فایلام قاطی و نامعلومه و فقط از روی تگ دارم پیدا میکنم.وقتی تعداد فایلها زیاد بشه خیلی سخت میشه،خصوصاً شبی ۴،۵گیگ فقط آهنگ بگیری
    مال من که خیلی قاطیه. تنها حرکت مثبتم این بود که فولدری برای آهنگهای تازه دانلود شده زدم (حاصل همین تاپیک بود در واقع) و این خوب بود
    منتها این فولدر می بایست بهش رسیدگی بشه و کتگورایز بشه دیگه اما من چون بهشون رسیدگی نمیکردم و وقت نداشتم همینطوری میموند. اون وقت اومدم تو خود اون برای هر ماه یه فولدر درست کردم!
    چون اگه میخواست همه با هم باشن خیلی شلوغ بود اینطوری باز لا اقل یه آهنگی رو که میخوام احتمالا تو یادم هست تو فولدر کدوم ماه بود!
    البته یه راه سریعتر اینه که دکمه ویندوز رو بزنی و اسم آهنگه رو تایپ کنی : دی اما به شرطی که دنبال آهنگ خاصی باشی ولی اگه نه ، اون وقت آهنگها رو فراموش میکنی
    یعنی آهنگهای بسیار قشنگی ممکنه دانلود کرده بودی حالا اصلا مدتهاست فراموششون کردی و یادت نیست خب این بده دیگه ،
    باز این حالت دسته بندی ماه که در فولدر ++ م گذاشتم باعث میشه هر چند مدت یه سری به فولدرهای ماهها بزنم و چرخی بزنم

+
    بعد اون وقت یه مشکل دیگه. من برای اینکه در صورت خرابی ویندوز یا هارد لپ تاپم آهنگام نپره یه کپی از همه شون رو هارد اکسترنالم دارم!
    اون وقت چند مدت یه بار آپدیتش میکنم به این صورت که کل فایلها رو روی هارده کپی میکنم که کلی زمان می بره!
    با برنامه های بک آپ هم ور رفتم خوب نبود چندان. من به یه برنامه نیاز دارم که خودش این دو تا فولدر رو (فولدر موزیک در لپ تاپ با همین فولدر در هارد) با هم سینک کنه
    خودش تشخیص بده چه تغییراتی رخ داده هر وقت خواستم فقط تغییرات رو اعمال کنم (چه اضافه شدن ها چه پاک شدن ها و چه جابجایی فولدرها و فایلها)
    کسی میشناسه چنین برنامه ای؟
    Last edited by Nocturne; 13-11-2012 at 23:25.

2. 3 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

برای منم الان چندین سال اینجوری بالای 5 سال

فقط اول یه پیشنهاد اینکه هارد میخواید پارتیشن بندی کنید 2 تا بکنید یدونه برای ویندوز یکی هم برای دیتا چون وقتی پارتیشن درست میکنید برای هر قسمت وقتی پارتیشن پر بشه اطلاعات پخش میشه اینور اونور

برای من اینجوری پوشه ها
    MP3
    Irani که شامل Dakheli و Khareji میشه
    RAP که پوشه مورد علاقم هست
    World که شامل خارجی هام میشه
    Download هم که اول از همه آهنگ ها میان اینجا
    Cover هم موزیک های کاور شده هست

من خودم با این چیدمان خیلی راحتم

4. 3 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •