تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: PureView 808 | کمرافون نوکیا با دوربین 41 مگاپیکسلی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

گل، من میگم این اسمارتی که چسبیده به Stay فک نکن گوشی رو تبدیل کرده به انسان! که بدونه شما چی میخوای!
    این اسمارتی که کلا توی عبارت اسمارت فون میبینی فقط میتونه تفاوت بارز این گوشی ها رو با cell phoneها توی کارایی و عملکرد و توانایی نشون بده. هیچ اسمارتی نمیتونه جای آدمو بگیره تو دنیای تکنولوژی الآن. تابلوئه که خیلی سوتی میتونه بده. شما فک کن من دارم میخونم یه ایمیلیو یهو گوشی رو میذارم میرم. دوستم میاد برمیداره باقی ایمیل منو میخونه! یا فرضا میخوایم با دو یا سه نفر همزمان یه متنی رو بخونیم، این گوشی قاط نزنه جلوی 6 تا چشم؟!
    از این امکانات و چیزایی مثل S Voice (که حتی همه میدونند با زبان فارسی همیشه مشکل داشتند این برنامه ها) از نظر من فقط میشه به یه امکان جالب ازش یاد کرد همین و سامسونگ هم با قدرت تبلیغات داره بزرگنمایی میکنه
    در مورد پنتایل هم به خدا جالبه! یه زمانی عبارت پنتایل (جدای از رزولوشن) کلا یه انگ برای گوشی ها بود! که اس2 مشمولش نمیشد!
    ولی دقت کنید الآن نسل سوم گالکسی اس سامسونگ پنتایـــله پنتایل! همین!
    میشه چند تا بنچمارک از این کارها و تست هایی که کردید رو برامون بذاری؟
    نوکیا یه شرکت کاملا قابل احترامی هست و مطمئن باش بزودی برمیگرده با قدرت. همین الآن خیلیا منتظر اومدن 808 هستند که بخرن. همیشه میگفتن این قدر به دوربین موبایل گیر ندید دوربین عکاسی که نخریدید موبایل دارید. الآن نوکیا این مورد رو (صرف نظر از قدرت ضعیف نرم افزاری) برای یه گوشی میسر کرده. این کمه آیا؟ و باید اینقدر راحت تو سرش بزنیم؟
    اون قسمتی هم که بولد کردم جالب شد برام! من هرجا وقتی بحث سر دوربین بوده قبل از اومدن 808 همیشه n8 و 4s رو مثال میزدن. s2 ار کجا اومد؟!
    امان از قدرت تبلیغات دوست من! و بزودی میبینی به خاطر همین ویژگی چه تعداد بالا که فروش نمیکنه سامسونگ!
    کلاً میخای بزنی تو سر مال
    دوست شما اگه بخاد ایمیلتو بخونه خب چلاغ که نیست بلخره میتونه دکمه آنلاک رو بزنه و بخونه
    اگه خاستی صفحه شو پاک کنی دکمه لاک رو میزنی قفل میشه بعد میتونی روش تی بکشی ... یه چیزایی میگی از جوک خنده دارتر
    اپل بیشترین تبلیغی که کرد رو همین siri بود حالا که سامسونگ اورده گزاشته بدرد نخور شد؟
    فرض کن پشت فرمون نشستی به جای اینکه تو گوشی نگاه کنی بهش میگی زنگ بزن به فلانی یا چمیدونم اینی که میگمو واسه فلانی اس ام اس کن
    پنتایلم که همتون گیر دادین دقت کنید که note هم پنتایله تازه کلیم صفحش بزرگتره ولی پیکسلاش معلوم نیست

همون موقع که pureview معرفی شد یه کراپشو با c7 مقایسه کردم اصلاً وضوح c7 رو نداشت دلیلشم مشخصه فک کن رو یه عکس 5 مگاپیکسل 8x زوم کنی(تو کراپ 100%)
    ممکنه بهترین دوربین موبایل رو داشته باشه ولی اینکه فک کنی حالا مثلاً 4 برابر یه 12 مگاپیکسلی کیفیت داره اشتباهه
    سامسونگ میتونست دوربین اس3 رو حداقل 12 بزنه ... htc هم میتونست one x رو 16 مگا بزنه ولی چون این دو شرکت تو موارد دیگه با هم رقابت میکنن تا یکیشون دوربینو نبره بالا اون یکی هم نمیبره ... ولی خب نوکیا چیزی برای رقابت با بقیه نداره مجبوره دوربینو ببره بالا
    سامسونگ رو سخت افزار و صفحه نمایش و امکانات نرم افزاریش تبلیغ میکنه نوکیا رو دوربین ... باید قبول کرد که همه برندا تبلیغ و بزرگنمایی میکنن سامسونگ رو یه چیزی نوکیا رو یه چیز دیگه
    pureview طرفدارای زیادی داره ولی خودتونم میدونید اکثر مردم امکانات دیگرو به دوربین ترجیح میدن ... دیگه مثله اونموقع نیست که مردم گوشیرو با رزولوشن دوربین مقایسه میکردن ... اگه مثلاً دو تا گوشی اندرویدی شبیه به هم باشه یکیش 8 باشه یکیش 41 خب مطمعناً خیلیا 41و ترجیح میدن ولی کمتر کسی قید سیستم عاملو میزنه میره دنبال دوربین

2. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با حرف جناب hasanmotori کاملا موافقم، دوران دوربین بهتر گذشته و الان سیستم عامل هست که حرف نخست رو میزنه، 808 هم بهترین دوربین در موبایلها رو داره، اما نه به اندازه تعداد پیکسلش، بلکه تنها در مقایسه با بقیه
    در مورد گلکسی اس3، قراره فردا در برنامه صفر و یک شبکه آموزش برنامه ای داشته باشیم، دوست دارم دوستان هر نظری که میخوان در اونجا مطرح بشه، حالا چه به عنوان ضعف و یا چه به عنوان قوت اینجا بیان کنند تا با یک دید باز و عملی در مورد بحث و بررسی کنیم
    تا اینجا خود من به چند نتیجه رسیدم
    اول اینکه سامسونگ با آنکه همچنان سعی داره تا از لحاظ سخت افزاری قدر باشه، اما فهمیده راه برترین بودن از این مسیر نمیگذره و بایستی تمرکزش رو بر روی امکانات بیشتر(به ظاهر نرم افزاری) و خلاقیت بالاتر بگذاره که بیشتر از اونکه فقط قدرت گوشی رو به رخ بکشه، سبب آسایش در کارکرد بشه (روشی که نینتندو در قبال کنسولهای قدرتمند بازار در یش گرفت و سبب موفقیتش شد)
    طراحی هم ظاهرا شامل این تغییراتی که مد نظر سامسونگ بوده قرار داشته، اما متاسفانه احساس میکنم کمی در این مورد بی سلیقگی هم شده، زیرا میتونست ظاهر و بخصوص ساختار گوشی بهتر از این باشه (اگرچه الان هم بد نیست، بلکه معمولی هست، اما برای یک سوپر فون، معمولی یعنی مردودی!)
    سوم اینکه سامسونگ در این گوشی نتونست فاصله ای رو که قبلا با مدلی چون گلکسی اس2 با سایر رقبا ایجاد کرده، بوجود بیاره و به خوبی سایه سنگین سازندگانی چون اچ تی سی رو اینبار در کنار خودش حس میکنه (حتی ال جی هم با ورود 4x میتونه رقیب خوبی برای سامسونگ باشه)

در کل بایستی اذعان داشت گلکسی اس3 خوب هست، اما نه آنقدر خوب که بشه چون سال گذشته به عنوان گجت برتر بسیاری از مجلات و سایتهای معتبر جهان انتخابش کرد

4. 11 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نمیدونم شما چه اصراری بر ایده اشتباهتون دارید! حالا خوبه خود من اصلا از گوشیهای جدید نوکیا خوشم نمیاد اما این دلیل نمیشه چشمم رو بر روی واقعیت ببندم
    در این مورد هم بحث رو ادامه نمیدم چون جاش اینجا نیست، اما همین قدر که من با تمام مدلهای جدید (بجز این S3) کار کردم، فکر میکنم دلیل منطقی ای باشه که بخواهید قبول کنید حرف عملی من میتونه در مقابل تئوری شما صحیح تر باشه
    فقط همین قدر بدونید که اون 808 بیشتر از اینکه یک گوشی (حالا نیمه هوشمند یا هرچیز دیگه ای) باشه، یک دوربین هست با قابلیت مکالمه! عکسهاش هم واقعا از لحاظ نویز و زدگی عالی هستند (برای یک موبایل نه دوربین DSLR!!)
    سیاستهای غلط نوکیا هم ارتباطی باز به این مقایسه دوربین و معمولی دونستن لنز اون نداشت (هرچیزی جای خودش)
    من نمیدونم شما چه اصراری رو ایده درستتون دارید
    اول این که من طرفدار برند موتورولا هستم و از این جهت طرف سامی رو میگیرم که قیمتش معقوله! به خاطر هیچی(مثال زندش N9)قیمت رو نمیبره بالا !در مورد دوربین هم gSmarena یک ساختمون اندازه یک بانک داره با کلی آزمایشگاه برای سمپل گیری ! من سمپل های Gsmarena رو بیشتر از تجربه ی تجربی شما توی شرایط غیر یکسان دارم و چون برام مهم بود کیفیت PureView رو ببینم با مانیتور IPs سمپل هاشو زیر و رو کردیم! دقیقا روی زوم های بعد 200% عکس پر میشه از زدگی و نویز! انگار با ماژیک انتهای هر رنگ رو کشیده باشن! البته ریزه و روی 800% کاملا واضح نشون میده! پس بر فرض این که بگیم نمونه پروتوتایپ هم بوده ! لنز نیاز به اصلاح داره و چیزی هم گفته نشده! توی متنی هم که نوشتم گفتم انتظار DSLR نمیره! ولی انتظار کیفیتی بالاتر از مثلا N8 میره! که کیفییت در حد همون N8 هست!
    دقیقا هم این لنز معمولی نامیده میشه! چون تصویری که 4S میگیره با این که سایز بزرگی نداره (اندازه بنر های دور میدون هفت تیر) ولی کیفیتی که داره باعث میشه زدگی رنگ و افت کیفیت توی زووم و نویز بیاد پایین!
    در مورد سیاست نوکیا هم این واقعا مسئله ای که هست!! این که فقط مگاپیکسل دوربین رو ببری بالا و بعد بیایی بگی یک قرن روش کار کردیم و نمیدونم به زودی روی تمام وین فون هامون میاریم! این هم بحثش کاملا به دوربین وصله و جدا از اون نیست!توجیح اینه که چرا مگاپیکسل رو گنده میکنه و عوام مردم میدونید موقع خرید مثلا همین pureView چی میگن؟! اوووه 41 مگاپیکسل واییییی خیلی خداس ! این چیزیه که مردم میگن! نه چیزی که در واقعیت میدونن

این هم خود نوکیا سمپل داده
    با مانیتور معمولی هم زووم کنید ....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گل، من میگم این اسمارتی که چسبیده به Stay فک نکن گوشی رو تبدیل کرده به انسان! که بدونه شما چی میخوای!
    این اسمارتی که کلا توی عبارت اسمارت فون میبینی فقط میتونه تفاوت بارز این گوشی ها رو با cell phoneها توی کارایی و عملکرد و توانایی نشون بده. هیچ اسمارتی نمیتونه جای آدمو بگیره تو دنیای تکنولوژی الآن. تابلوئه که خیلی سوتی میتونه بده. شما فک کن من دارم میخونم یه ایمیلیو یهو گوشی رو میذارم میرم. دوستم میاد برمیداره باقی ایمیل منو میخونه! یا فرضا میخوایم با دو یا سه نفر همزمان یه متنی رو بخونیم، این گوشی قاط نزنه جلوی 6 تا چشم؟!
    از این امکانات و چیزایی مثل S Voice (که حتی همه میدونند با زبان فارسی همیشه مشکل داشتند این برنامه ها) از نظر من فقط میشه به یه امکان جالب ازش یاد کرد همین و سامسونگ هم با قدرت تبلیغات داره بزرگنمایی میکنه

در مورد پنتایل هم به خدا جالبه! یه زمانی عبارت پنتایل (جدای از رزولوشن) کلا یه انگ برای گوشی ها بود! که اس2 مشمولش نمیشد!
    ولی دقت کنید الآن نسل سوم گالکسی اس سامسونگ پنتایـــله پنتایل! همین!

میشه چند تا بنچمارک از این کارها و تست هایی که کردید رو برامون بذاری؟
    نوکیا یه شرکت کاملا قابل احترامی هست و مطمئن باش بزودی برمیگرده با قدرت. همین الآن خیلیا منتظر اومدن 808 هستند که بخرن. همیشه میگفتن این قدر به دوربین موبایل گیر ندید دوربین عکاسی که نخریدید موبایل دارید. الآن نوکیا این مورد رو (صرف نظر از قدرت ضعیف نرم افزاری) برای یه گوشی میسر کرده. این کمه آیا؟ و باید اینقدر راحت تو سرش بزنیم؟

اون قسمتی هم که بولد کردم جالب شد برام! من هرجا وقتی بحث سر دوربین بوده قبل از اومدن 808 همیشه n8 و 4s رو مثال میزدن. s2 ار کجا اومد؟!

امان از قدرت تبلیغات دوست من! و بزودی میبینی به خاطر همین ویژگی چه تعداد بالا که فروش نمیکنه سامسونگ!
    نمیدونم شما چرا این که کلید سخت افزاری لاک به این قابلیت ارجحیت داره رو درک نمیکنید
    S voice هم بله ! شاید یکم سخت باشه بگی call Reza نه!؟:-j
    دوربین هم S2 از جایی مثل اینجا میاد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته پنتایل انگ بود زمانی که شما رزولوشن رو دخالت ندید!وقتی PPi میره بالا دیگه دیدن پیکسل ها سخت میشه و اینه که فرق پنتایل معلوم نمیشه! در ضمن Atrix از نوع TFT بود و این Super AMoled
    سامسونگ به نظرم حقشه که فروش کنه چون سعی میکنه بهترین سخت افزار رو توی فضای کوچیک و قیمت مناسب جا بده
    S2 و S مگه بد بودن!؟ 3 سال پیش میاد PowerVrSgx540 میندازه رو گوشی ای که در حال حاضر نصف گوشی های دو هسته ای بازار این چیپ رو دارن!
    میاد دولاپر استخدام میکنه که فقط رام برای گوشی هاش باشه
    بده مگه؟!
    Last edited by h!tman; 05-05-2012 at 23:02.

6. 4 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

رفیق یه چند تا سوال برام پیش اومده اگه ممکنه جواب بده ؟
    شما چرا اینطوری حرف میزنی ؟ جز این مورد موردهای دیگه ای هم ازتون دیدم . . .
    داری به شخصیت طرف توهین میکنی وقتی میگی 10 سالته
    بعدشم یه نکته ای جالبی که در مورد شما به چشم میخوره تو اکثر پستها اسمتونو نمیبینم که پست بدین جز در مواردی که کسی از سامسمونگ انتقاد میکنه . . . سریع میاد و با لحنی بسیار تند جواب میدین . . .
    من هر جا کسی ناحق بگه میام که حقی پایمال نشه

من با حرف جناب hasanmotori کاملا موافقم، دوران دوربین بهتر گذشته و الان سیستم عامل هست که حرف نخست رو میزنه، 808 هم بهترین دوربین در موبایلها رو داره، اما نه به اندازه تعداد پیکسلش، بلکه تنها در مقایسه با بقیه
    در مورد گلکسی اس3، قراره فردا در برنامه صفر و یک شبکه آموزش برنامه ای داشته باشیم، دوست دارم دوستان هر نظری که میخوان در اونجا مطرح بشه، حالا چه به عنوان ضعف و یا چه به عنوان قوت اینجا بیان کنند تا با یک دید باز و عملی در مورد بحث و بررسی کنیم
    تا اینجا خود من به چند نتیجه رسیدم
    اول اینکه سامسونگ با آنکه همچنان سعی داره تا از لحاظ سخت افزاری قدر باشه، اما فهمیده راه برترین بودن از این مسیر نمیگذره و بایستی تمرکزش رو بر روی امکانات بیشتر(به ظاهر نرم افزاری) و خلاقیت بالاتر بگذاره که بیشتر از اونکه فقط قدرت گوشی رو به رخ بکشه، سبب آسایش در کارکرد بشه (روشی که نینتندو در قبال کنسولهای قدرتمند بازار در یش گرفت و سبب موفقیتش شد)
    طراحی هم ظاهرا شامل این تغییراتی که مد نظر سامسونگ بوده قرار داشته، اما متاسفانه احساس میکنم کمی در این مورد بی سلیقگی هم شده، زیرا میتونست ظاهر و بخصوص ساختار گوشی بهتر از این باشه (اگرچه الان هم بد نیست، بلکه معمولی هست، اما برای یک سوپر فون، معمولی یعنی مردودی!)
    سوم اینکه سامسونگ در این گوشی نتونست فاصله ای رو که قبلا با مدلی چون گلکسی اس2 با سایر رقبا ایجاد کرده، بوجود بیاره و به خوبی سایه سنگین سازندگانی چون اچ تی سی رو اینبار در کنار خودش حس میکنه (حتی ال جی هم با ورود 4x میتونه رقیب خوبی برای سامسونگ باشه)

در کل بایستی اذعان داشت گلکسی اس3 خوب هست، اما نه آنقدر خوب که بشه چون سال گذشته به عنوان گجت برتر بسیاری از مجلات و سایتهای معتبر جهان انتخابش کرد
    من اصلاً کاری ندارم که دوربین مهمه یا چمیدونم cpu فقط باید قبول کنیم که هم این سخت افزارا که سامسونگ و htc توش کل انداختن واسه تبلیغه هم این 41 مگاپیکسل ولی نوکیا داره راه اشتباه رو میره
    سامسونگ اولین 10 مگاپیکسلیو با اسم b600 معرفی کرد ... بعد اولین 12 مگاپیکسلیو داد بازار
    اونموقع سامسونگ داشت اشتباه میکرد و نوکیا با سیستم عامل و مولتی مدیا منطقی نصف بازارو گرفته بود

به نظر من سامسونگ در مورد این گوشی فقط یه اشتباه بزرگ کرده و اونم انتخاب اسمشه ... اگه اسمشو میزاشت s2 hd یا s2 plus همه راضی بودن
    Last edited by hasanmotori; 05-05-2012 at 23:47.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوست عزیزم، شما انگار متوجه نشدی حرف های من از سر چی بوده و چه معنایی داره

از آخر بیایم به عقب:

احسنت میگم به طرز گفتار شما و به برداشت شما (جمله آخر)

اون تعصب روی نوکیا و سن منو هم به مشابه برداشت های نادرست تو سر مال زدن و اینا اشتباه متوجه شدی

پست قبلی من رد کردن سامسونگ نبود. خطاب به اون دوستمون و همه کسانی بود که به خاطر تعصب به یه شرکت، تکنولوژی و فناوری یه برندی رو تخریب میکنند. اصلا نوکیا موبایل با دوربین 41 مگاپیکسلیش افتضاح. ولی قطعا همه ما میدونیم که همین حرکت میتونه این ایده رو به کمپانی های دیگه حتی به سامسونگ (و کلا دنیای تکنولوژی) بده که میشه این کارو کرد همونطور که سامسونگ تونست ویدئو پروژکتور بذاره رو گوشیش و قابل تحسینه و کسی هم منکرش نیست.
    سامسونگ، نوکیا، اپل و همه شرکت ها باهم دارند به پیشرفت تکنولوژی کمک میکنند و این اصلا قابل رد کردن نیست

با وجودی که به نوکیا و سیمبین علاقه ای ندارم، ولی باز هم تحسینش میکنم که کله اش رو پایین نگرفت و دنباله رو سیستم گوگل بره. چون میخواد به گونه ای راه اپل رو بره چیزی که از خودش باشه. و این شرکت بزرگ هم طوری نیست که مستقیم اعلام ورشکستگی کنه. تا الآن که مقاومت کرده و با وجود اینکه جاشو هم از دست داده و به سامسونگ داده ولی باز هم دنبال ایده و راهه. و به قول شما حالا که تو نرم افزار عقب مونده اومده با سخت افزار کمی از انتقادها کم کنه

در مورد تبلیغات سامسونگ هم من خودم به خاطر این مدیریت فوق العاده تو بخش بازاریابیش به شدت تحسینش میکنم. کم نیست با وجود غول های بزرگ اروپایی و آمریکایی یه کشور از آسیای شرقی بتونه بازار تلفن همراه رو بدست بگیره

بحث پنتایل هم چند ماه پیش خیلی خرده میگرفتن به گوشی های موتورولا که پیکسل پیکسل بود اون زمان کسی از پایین بودن مصرف انرژی صحبت نمیکرد ولی حالا همه طرفدار بهینه شدن مصرف باطری شدن و.....

در مورد اون s voice هم حتما همه تایید میکنند با زبان فارسی مشکل وجود خواهد داشت و آنچنان کارا نخواهد بود

اون مورد smart stay هم حرفای من به شوخی بود! که باز شما جدی گرفتید. و خود من وقتی این قابلیت های نرم افزاری رو دیدم خوشم اومد ولی باز هم میگم نمیشه اینو هوشمندی به قدری گفت که سامسونگ گفته این گوشی مثل یه دوست در کنار شماست
    اینو سامسونگ 2009 معرفی کرد :

همین الانم حداقل وضوحش از 808 بیشتره به خاطر زوم اپتیکال ولی این گوشیو فقط واسه چین زد فکرم نمیکنم فروش زیادی کرده باشه چون کمتر کسی یه گوشی جاوا میخره که دوربینش خیلی خوب باشه خب همین پولو میده یه دوربین میخره اگه اینکارا جواب میداد سامسونگ الان تا 100 مگا هم رفته بود
    یکیم مثه سونی میاد 12 میزنه در حد 5 سامسونگو نوکیا ... بلخره مردم ریویو هارو میخونن میفهمن کیفیت دوربین ساتیو پایینه همین میشه که سونی تو فروش میشه پنجم شیشم
    این که میگی نوکیا دنبال ایده و راهه خب راه اشتباهیو انتخاب کرده این راهو قبلاً سامسونگ رفته جواب نداده
    بهتره انقد نظر کارشناسی ندم صبر کنیم ببینیم چی میشه

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

pure view از روش over sampling استفاده مي كنه و خود شركت هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه دوربينش 8 هست
    اما خب تمركزش روي دوربين هست و نميشه با استاندارد گوشي هاي هوشمند مقايسش كرد...
    به نظرم اينجا جاي صحبتش نيست

يه عكس از اس 3 وقتي قاب پشت در اومده

Last edited by PersiAndroid; 05-05-2012 at 23:49.

10. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان اينجا جاي برنامه زلال احكام نيست اينجا جاي بحثو تبادل نظر هست
    پس احاديث رو بذارين كنار
    جريان pure view هم خدايي انقد سادس كه همه كمپانيا اومدن نوكيا رو واسه 41 مسخره كردن
    پس خواهشا بيخيال شين نميدونم چرا گير دادين به اي قضيه پيش پا افتاده
    همه انتظار بيشتري از سامي داشتن چون پتانسيل هاشو تو سامي مي بينن
    هيچكدوم از ما (طرفداراي سامي) از پنتايل بودن خوشحال نيستيم
    اما اين پنتايل فرقش بين عالي و فوق العادس نه مثل بعضي گوشيا بين آشغال و قابل تحمل
    اس 3 اگر مالي 604 داشت محشر ميشد اما جي نكس جي پي يوي اس 1 رو داره و رزلشن 2 برابر
    دوربين هم واقعا مهم نيس... من يه دوربين سوپر زوم سوني HX100V داشتم كه در مقابل سوپر زوم Canon SX40 HS كه حجم سنسور مشابه داشتن به خاطر اينكه 4 مگاپيكسل بالاتر از كنون داشت تصويراش نسبت به 12 مگاپيكسل كنون شفافيت نداشت واسه سنسوراي موبايل به نظرم مگاپيكسل ايده آل 5-8 هست

حسن جان ميدونم به بحث ربطي نداره ولي حتي تو ريويو هاي دوربين هاي حرفه اي هم رابطه تعداد مگاپيكسل با حجم سنسور خيلي مهمه اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

I personally admire Canon for lowering the MP-count
    the Sony HX100V image quality was good, but not more than any other goo point-and-shoot camera. Reviewers blamed the high-resolution sensor for that
    به نظر من فروم جاي بحث و تبادل نظره
    دوستان هم منطقي با هم صحبت كردن.

ولي اينكه رضا گفت pure view از يه حقه استفاده مي كنه تا بگه 41 مگاپيكسليه
    apoosh هم كه مي گفت كه كيفيت pure view عاليه
    هر دوتاش درسته اما از لحاظ تكنيكي 41 مگاپيكسل نيست يه دوربين هوشمنده كه با استفاده از over sampling و امكانات سخت افزاري و سنسور نسبتا بزرگترش نسبت به رقبا عكس هاي بهينه تر و فوق العاده اي توليد مي كنه
    به نظر من با تمام اين قضايا pure view هر چند كه يك حقه باشه اما در نگاه اول عكس خوبي ميگيره ولي نميشه گفت 41 مگاپيكسل
    Last edited by PersiAndroid; 06-05-2012 at 00:42.

12. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

دیر رسیدم به بحث دوربین و اینا حیف شد ! : دی

حالا یه چند مورد هم نظر خودم رو بگم ولی شخص خاصی هدفم نیست !

در اینکه Pure View بهترین هست مسلما شکی نیست ! کاری هم به ارقام و اعداد فضاییش ندارم ولی واقعا من خودم به شخصه زیر بار این حرف نمیرم که نوکیا بهترین لنز و دوربین گوشی رو تولید نمیکنه ! تجربه هم نشون داده !

اگه یه نگاهی به گذشته بکنیم ، میبینیم که این نوکیا بوده که همیشه تویه دوربین حرف اول رو زده ! تویه تمام دوره ها ! و البته بدین معنا نیست که به صورت تک تک بگیم بهترین بوده ... منظورم در کلیت کار هست ! از اون موقعی که N73 رو تولید کرد که رقیبش K800 بود ، تا به امروز که رقبا چندین برابر شدن ! و واقعا در زمان خودش بهترینه !

چیزی که به نظرم کسی بهش اشاره نکرد ، سیستم عامل بود ! شاید حرفم رو قبول نکنیید ولی آندروید بدترین سیستم عامل موجود برای دوربین گوشی هست ! شاید فکر کنید ربطی نداره ولی مطمئنا داره !
    کلا آندروید برای پردازش تصویر ضبط شده اصلا مناسب نیست ! و در مقابله سیستم عاملی مثله سیمبین فوق العاده ضعیف عمل میکنه ! در فیلم برداری هم همینطور !

من کاری به عکس های سایت ها مختلف ندارم و اهمیتی نمیدم تا خودم به چشم نبینم . ولی واقعا عکس یک گوشی مثله Samsung Wave از گلکسی اس من بهتره ! و شکی درش نیست که سامسونگ خودش اینکار رو نکرده و نخواسته ! و من معتقدم که این برمیگرده به همون سیستم عامل !

و نکته دیگه هم در این مقایسه ها ، زمان تولید اون فناوری هست . واقعا خنده داره که بخوایم مثلا 5 مگاپیکسل N95 نوکیا رو با GNexus مقایسه کنیم !!!! به هر حال چیزی حدود 5 سال این دو گوشی اختلاف سن دارند !

چندروز پیش اعلام شد که 808 و GN جایزه بهترین هارو در بخش دوربین به خودشون اختصاص دادن ! و مسلمه که GN به خاطر تکنولوژی جدیدش به این عنوان رسیده و اصلا تعداد پیکسلش تاثیری نداشته !

و در آخر به نظر من گلکسی اس 3 در بحث دوربین در سال جاری بهترین دوربین 8 مگاپیکسلی رو در آندروید داره ! و شاید در بین همه آندرویدی ها ! ولی اینکه در کل بهترینه زیاد موافق نیستم !

مرسی

14. این کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این گوشی هم در ایران دیده شد
    قیمت : 1750
    واقعا آدم باید احمق باشه که یه همچین پولی واسه این آشغال بده

16. 2 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •