دوست عزیزم، شما انگار متوجه نشدی حرف های من از سر چی بوده و چه معنایی داره
از آخر بیایم به عقب:
احسنت میگم به طرز گفتار شما و به برداشت شما (جمله آخر)
اون
تعصب روی نوکیا و
سن منو هم به مشابه برداشت های نادرست تو سر مال زدن و اینا اشتباه متوجه شدی
پست قبلی من رد کردن سامسونگ نبود. خطاب به اون دوستمون و همه کسانی بود که به خاطر تعصب به یه شرکت، تکنولوژی و فناوری یه برندی رو تخریب میکنند. اصلا نوکیا موبایل با دوربین 41 مگاپیکسلیش افتضاح. ولی قطعا همه ما میدونیم که همین حرکت میتونه این ایده رو به کمپانی های دیگه حتی به سامسونگ (و کلا دنیای تکنولوژی) بده که
میشه این کارو کرد همونطور که سامسونگ
تونست ویدئو پروژکتور بذاره رو گوشیش و قابل تحسینه و کسی هم منکرش نیست.
سامسونگ، نوکیا، اپل و همه شرکت ها باهم دارند به پیشرفت تکنولوژی کمک میکنند و این اصلا قابل رد کردن نیست
با وجودی که به نوکیا و سیمبین علاقه ای ندارم، ولی باز هم تحسینش میکنم که کله اش رو پایین نگرفت و دنباله رو سیستم گوگل بره. چون میخواد به گونه ای راه اپل رو بره چیزی که از خودش باشه. و این شرکت بزرگ هم طوری نیست که مستقیم اعلام ورشکستگی کنه. تا الآن که مقاومت کرده و با وجود اینکه جاشو هم از دست داده و به سامسونگ داده ولی باز هم دنبال ایده و راهه. و به قول شما حالا که تو نرم افزار عقب مونده اومده با سخت افزار کمی از انتقادها کم کنه
در مورد تبلیغات سامسونگ هم من خودم به خاطر این مدیریت فوق العاده تو بخش بازاریابیش به شدت تحسینش میکنم. کم نیست با وجود غول های بزرگ اروپایی و آمریکایی یه کشور از آسیای شرقی بتونه بازار تلفن همراه رو بدست بگیره
بحث پنتایل هم چند ماه پیش خیلی خرده میگرفتن به گوشی های موتورولا که پیکسل پیکسل بود اون زمان کسی از پایین بودن مصرف انرژی صحبت نمیکرد ولی حالا همه طرفدار بهینه شدن مصرف باطری شدن و.....
در مورد اون s voice هم حتما همه تایید میکنند با زبان فارسی مشکل وجود خواهد داشت و آنچنان کارا نخواهد بود
اون مورد smart stay هم حرفای من به شوخی بود! که باز شما جدی گرفتید. و خود من وقتی این قابلیت های نرم افزاری رو دیدم خوشم اومد ولی باز هم میگم نمیشه اینو هوشمندی به قدری گفت که سامسونگ گفته این گوشی مثل یه دوست در کنار شماست