از دیزاینش خوشم نیومد ، اندازه خرطوم فیله صفحش 4 اینچه :|
گوگل (یا سامی؟!) میان دکمه ها رو میندازن تو صفحه که استفاده بهینه شه ، سونی چیکار میکنه :|
اصن قیافه گوشی یه جوری شده :|
از دیزاینش خوشم نیومد ، اندازه خرطوم فیله صفحش 4 اینچه :|
گوگل (یا سامی؟!) میان دکمه ها رو میندازن تو صفحه که استفاده بهینه شه ، سونی چیکار میکنه :|
اصن قیافه گوشی یه جوری شده :|
اتفاقا من خیلی دیزانیش رو دوست دارم
طبق اونایی هم که گوشی رو تو دستش گرفتن حالت خمیده و بدنه آلومینیومیش تو دست خیلی راحته و احساس خوبی داره
صفحه ش هم عریضه ... مشکلی نیست که ...
جالبه تو رنگ سیاه با SAmoled Plus که سردمدار رنگ سیاه صفحه نمایشه رقابت میکنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has the midrange [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] up for pre-order for £330, while [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] will have it for slightly more at £339.
The aluminum body houses a dual-core 1 GHz processor, 1GB of RAM, 16 GB of storage space and a 4-inch, 540 x 960 pixel resolution screen. It's also features NFC, Wi-Fi, Bluetooth and an 8MP shooter capable of 1080p video recording.
If you live in the UK and know of other retailers getting ready to ship this phone, let us know in the comments.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتری به این افتضاهی ندیده بودم
وایت مجیک هم که ..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1305 میلی آمپر؟
از Galaxy S کمتر؟!
خیلی باطریش مزخرفه
فکر کنم با یه بازی سنگین 1 ساعته از نصف هم کمتر بشه
قضیه چیه جدی؟!
سونی هم یک چیزیش میشه ها
دوال کور هم هست
چند تا عیب گوشی های سونی دارن همیشه که هیچ وقت بر طرفشون نمیکنه.اصلا درک نمیکنم چرا این شرکت اینطوره
باتری ضعیف و صدای مکالمه ضعیف این دوتا از ضعفهای تابلو گوشی های سونی هستن که به راحتی قابل حل هستن ولی یه سیاست ابلهانه ظاهرا نمیزاره خودون رو اصلاح کنن.
من روی این گوشی حساب باز کرده بودم.گند زد رفت
باطری ضعیف سونی به خاطر صفحه نمایش های بی نهایت پر مصرفشه! + این که هیچ بهینه سازی براش انجام نمیده
بک لایت ها به طور قطع میتونم بگم پر مصرف ترین ها هستند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)