تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: n70 يا 3250

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

اگه موزيك زياد گوش ميدي 3250 بگير

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    , و اهل جفتش و800 سونی اریکسن
    اگه اشتباه نکنم موضوع تاپیک مقایسه دو گوشی 3250 و N70 هست!!
    همونطور که دوستان گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از خیلی از جهات شبیه هستن و میشه چندتا تفاوت اساسی بینشون قایل شد:
    گوشی 3250 اساسا برای پخش آهنگ ساخته شده + یه دوربین 2 مگ که حرف چندانی برای گفتن نداره + سیمبین ورژن 9 که البته ایرادات زیادی داره از قبیل هنگ کردن ولی با ارائه فیرم های جدید قابل حله.
    در طرف مقابل گوشی N70 قرار داره که الان یکی از پر طرفدارترین گوشی هاست.
    امکانات این گوشی به مراتب بهتر از 3250 هست و شاید 3250 از دو لحاظ پخش آهنگ و ورژن سیمبین برتری داشته باشه.
    دیگه تصمیم با دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض barname rizi 3250

man khodam 3250 daram va hodod 70 ta barname va theme hast ke khaly top va karbordy hastesh ke dar khedmat hastam bara barname rizi dar shiraz ba hazine kam 09173107824 in ham tell man hast

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من هم بين اين دو تا شك دارم ولي با حرف هاي دوستان نفهميديم كدومش بهتره.واقعيت رو بگم.من تاپيك هاي مشابه رو هم در اي مورد خوندم ولي دوستان بيشتر تعصبي كار ميكنند.هر كس گوشي خودشو تبليغ ميكنه.مثل اينكه صاحب برند توليد كننده هستن.ولي خدا وكيلي راستشو بگين.ميشه به ترتيب به سوالهاي زير جواب بدين.جواب بعضي هاش قبلا" بحث شده.ولي خواهشا" به طور جامع و يك جا در اين مورد بحث كنين.در ضمن طرفدارهاي سوني اريكسون هم وارد بحث نشن.چون در مورد نوكيا صحبت ميشه.اخه من هر تاپيكي رفتم سوني اريكسونيهيا قاطي شدن و دبليو 800 رو به رخ ما كشيدن!!
    1.كدوم بهتره؟با هدفون فرق زيادي دارن؟ راسته كه 3250 گاهي موقع پخش قاطي ميكنه؟
    2-دوربين كدوم بهتره؟ چقدر فرق دارن؟
    3-تفاوت سيمبين هاشون چقدره؟ چقدر برنامه براي 3250 هست؟ ايا ميشه برنامه هاي قبلي رو تو 3250 نصب كرد؟
    4-ان 70 حالت داره؟
    5-چرا ان 70 نسبت به 3250 گرونتره؟
    6-بالاخره واقعا" كدومشون ارزش خريدن و پول خرج كردن رو داره؟
    در ضمن ان 70 مقام بهترين گوشي تفريحي رو اورده.چرا 3250 اين مقام نياورد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من هم بين اين دو تا شك دارم ولي با حرف هاي دوستان نفهميديم كدومش بهتره.واقعيت رو بگم.من تاپيك هاي مشابه رو هم در اي مورد خوندم ولي دوستان بيشتر تعصبي كار ميكنند.هر كس گوشي خودشو تبليغ ميكنه.مثل اينكه صاحب برند توليد كننده هستن.ولي خدا وكيلي راستشو بگين.ميشه به ترتيب به سوالهاي زير جواب بدين.جواب بعضي هاش قبلا" بحث شده.ولي خواهشا" به طور جامع و يك جا در اين مورد بحث كنين.در ضمن طرفدارهاي سوني اريكسون هم وارد بحث نشن.چون در مورد نوكيا صحبت ميشه.اخه من هر تاپيكي رفتم سوني اريكسونيهيا قاطي شدن و دبليو 800 رو به رخ ما كشيدن!!
    1.mp3 playerكدوم بهتره؟با هدفون فرق زيادي دارن؟ راسته كه 3250 گاهي موقع پخش قاطي ميكنه؟
    3-تفاوت سيمبين هاشون چقدره؟ چقدر برنامه براي 3250 هست؟ ايا ميشه برنامه هاي قبلي رو تو 3250 نصب كرد؟
    4-ان 70 حالتoffline داره؟

پروفشنال T.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کـــــارمـانـیـا

پيش فرض

عزیز n70 خیلی کارش درسته ولی کیفیت صدای 3250 بهتره .البته عکس هایی که با n70 می گیری خیلی با کیفیت هستند(در روز)بهد از اون کلاس n70بیشتره

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط me_myself
    1.mp3 playerكدوم بهتره؟با هدفون فرق زيادي دارن؟ راسته كه 3250 گاهي موقع پخش قاطي ميكنه؟
    4-ان 70 حالتoffline داره؟
    1 و800 بهتره
    2 دوربین 3250 که یک چیز زاید و مزخرف هست اصلا به هیچ وجه کیفیت نداره
    3نه نمیشه برنامه های قبلی رو توش نصب کرد
    4 90%باید اف لاین داشته باشه
    5 چون دوربین و فیلم برداری بهتری داره (البته شرکت هم روش سود میخوره)
    6 نه و800 و نه 3250 چون و800 دقیقا کپی ک750 هست بت قیمت بیشتر همین یا و810 و یا....
    7
    این مقام ها رو ول کنید مثلا و800 هم بهترین موزیک فون شد ولی اصلا ارزششو نداشت!!!!!!! راحت بگم

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •