وقتی میبینم سیستماتون انقدر ضعیفه واقعاً ناراحت میشم,در ضمن من 9 ماهه این سیستم رو دارم این مدت هیچی نگفتم چون بحثش نبوده,تازه من نگفتم شما ندارید من دارم,من گفتم شما هم برید سیستم جمع کنید,مثال هم زدم,فکر کن بری تو مغازه بقالی ببینی فقط پفک داره(هیچ چیز دیگه ای نداره)خب قضیه شما هم داره همین میشه دیگه,با این وضع بازی میسازید بعد یکی مثل پرویز میاد میگه,بازی خودم(بی باک)رو سیستمم نمیکشه,خب اگه سیستم قوی داشت Light map و OCC culling میزد راحت فریم میرفت بالا.
برو سیستم بخر مگو چیست سیستم.
.gif)
در ضمن یه چیز دیگه:وقتی میگم برید سیستم بخرید یعنی تجربه خودم رو که خریدن سیستم خوب باعث شده کلی کارام پیشرفت بکنه رو دارم میگم بهتون,اصلاً دارم میگم یکی بره 4 تا VGA من رو بخره,این نمیشه رخ کشیدن,انقدر حرف های احمقانه نزنید به جای بازی سازی اعصاب من رو به هم میریزید,هر دفعه اومدم یه کمکی بکنم فکر کردین حالا انگار دارم میگم شما هیچی نیستین.باور کنید اینجوری نیست.
خجالت بکشید,ببینم یه سوال؟؟؟
پروژه گیرتون نمیاد جای پروژه میاین اینجا بحث الکی راه میندازین یا واقعاً بد برداشت میکنین؟
در ضمن ربطش هم به این تاپیک اینه که فرصت پیش اومد 4 تا چیز رو بگم,کسی که بلده خوش به حالش کسی که بلد نیست یاد بگیره به دردش میخوره,واقعاً براتون متاسفم که دوست ندارید یکی چیزی رو به دیگران یاد بده.
یه زمان تاپیک آموزش گذاشته بودم دیدم اینجوری رفتار میکنید بیخیالتون شدم الان برو ببین شدم معلم سایت پژدوگیم,نکاتی رو گفتم که همه اومدن با تعریف گفتم حتی تو بتلفیلدشم رعایت نشده هر چند به راحتی قابل پیاده سازیه,دوباره تو سایت فصل بازی چند تا آموزش دادم همه حال کردن,اونوقت اینجا میام میگم درایور جدید باعث افزایش فریم ریت میشه اینجوری جواب میدین,برین یکم رفتار خودتون رو بررسی بکنید بعد بیاید از من ایراد بگیرید.