تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: در تست فرم ریت به من کمک کنید .

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه اینا چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟
    شاید یکی نتونه سیستم جدید بگیره منم خودم سیستم نگرفتم این سیستم برا داداشم بوده و چون یه سیستم دیگه خرید برای یه کار دیگه این شده مال من . وگرنه منم الان باید با گرافیک 8400 کار میکردم !

این کار تو دقیقا به رخ کشیدن پیام خان ! قبل این که سیستم بخری اصلا میگفتی این حرفارو ؟ بعدشم من همین سیستم رو 2 ساله دارم اصلا یک بار گفتم سیستمم چیه ؟

در کل دیگه بیشتر نمیخوام بگم دوباره کدورت پیش میاد . ولی میتونستی این پستت رو پیغام خصوصی به پرویز بگی ! نه اینجا که ربطی نداره به موضوع .
    وقتی میبینم سیستماتون انقدر ضعیفه واقعاً ناراحت میشم,در ضمن من 9 ماهه این سیستم رو دارم این مدت هیچی نگفتم چون بحثش نبوده,تازه من نگفتم شما ندارید من دارم,من گفتم شما هم برید سیستم جمع کنید,مثال هم زدم,فکر کن بری تو مغازه بقالی ببینی فقط پفک داره(هیچ چیز دیگه ای نداره)خب قضیه شما هم داره همین میشه دیگه,با این وضع بازی میسازید بعد یکی مثل پرویز میاد میگه,بازی خودم(بی باک)رو سیستمم نمیکشه,خب اگه سیستم قوی داشت Light map و OCC culling میزد راحت فریم میرفت بالا.
    برو سیستم بخر مگو چیست سیستم.
    در ضمن یه چیز دیگه:وقتی میگم برید سیستم بخرید یعنی تجربه خودم رو که خریدن سیستم خوب باعث شده کلی کارام پیشرفت بکنه رو دارم میگم بهتون,اصلاً دارم میگم یکی بره 4 تا VGA من رو بخره,این نمیشه رخ کشیدن,انقدر حرف های احمقانه نزنید به جای بازی سازی اعصاب من رو به هم میریزید,هر دفعه اومدم یه کمکی بکنم فکر کردین حالا انگار دارم میگم شما هیچی نیستین.باور کنید اینجوری نیست.
    خجالت بکشید,ببینم یه سوال؟؟؟
    پروژه گیرتون نمیاد جای پروژه میاین اینجا بحث الکی راه میندازین یا واقعاً بد برداشت میکنین؟

در ضمن ربطش هم به این تاپیک اینه که فرصت پیش اومد 4 تا چیز رو بگم,کسی که بلده خوش به حالش کسی که بلد نیست یاد بگیره به دردش میخوره,واقعاً براتون متاسفم که دوست ندارید یکی چیزی رو به دیگران یاد بده.

یه زمان تاپیک آموزش گذاشته بودم دیدم اینجوری رفتار میکنید بیخیالتون شدم الان برو ببین شدم معلم سایت پژدوگیم,نکاتی رو گفتم که همه اومدن با تعریف گفتم حتی تو بتلفیلدشم رعایت نشده هر چند به راحتی قابل پیاده سازیه,دوباره تو سایت فصل بازی چند تا آموزش دادم همه حال کردن,اونوقت اینجا میام میگم درایور جدید باعث افزایش فریم ریت میشه اینجوری جواب میدین,برین یکم رفتار خودتون رو بررسی بکنید بعد بیاید از من ایراد بگیرید.

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی رضا جان این کد رو بنداز تو camera :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام

پرویز اینو ببین ! فریم رو اشتباه مینویسه ! همین کده رو استفاده کردما .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

وقتی میبینم سیستماتون انقدر ضعیفه واقعاً ناراحت میشم,در ضمن من 9 ماهه این سیستم رو دارم این مدت هیچی نگفتم چون بحثش نبوده,تازه من نگفتم شما ندارید من دارم,من گفتم شما هم برید سیستم جمع کنید,مثال هم زدم,فکر کن بری تو مغازه بقالی ببینی فقط پفک داره(هیچ چیز دیگه ای نداره)خب قضیه شما هم داره همین میشه دیگه,با این وضع بازی میسازید بعد یکی مثل پرویز میاد میگه,بازی خودم(بی باک)رو سیستمم نمیکشه,خب اگه سیستم قوی داشت Light map و OCC culling میزد راحت فریم میرفت بالا.
    برو سیستم بخر مگو چیست سیستم.
    در ضمن یه چیز دیگه:وقتی میگم برید سیستم بخرید یعنی تجربه خودم رو که خریدن سیستم خوب باعث شده کلی کارام پیشرفت بکنه رو دارم میگم بهتون,اصلاً دارم میگم یکی بره 4 تا VGA من رو بخره,این نمیشه رخ کشیدن,انقدر حرف های احمقانه نزنید به جای بازی سازی اعصاب من رو به هم میریزید,هر دفعه اومدم یه کمکی بکنم فکر کردین حالا انگار دارم میگم شما هیچی نیستین.باور کنید اینجوری نیست.
    خجالت بکشید,ببینم یه سوال؟؟؟
    پروژه گیرتون نمیاد جای پروژه میاین اینجا بحث الکی راه میندازین یا واقعاً بد برداشت میکنین؟

در ضمن ربطش هم به این تاپیک اینه که فرصت پیش اومد 4 تا چیز رو بگم,کسی که بلده خوش به حالش کسی که بلد نیست یاد بگیره به دردش میخوره,واقعاً براتون متاسفم که دوست ندارید یکی چیزی رو به دیگران یاد بده.

یه زمان تاپیک آموزش گذاشته بودم دیدم اینجوری رفتار میکنید بیخیالتون شدم الان برو ببین شدم معلم سایت پژدوگیم,نکاتی رو گفتم که همه اومدن با تعریف گفتم حتی تو بتلفیلدشم رعایت نشده هر چند به راحتی قابل پیاده سازیه,دوباره تو سایت فصل بازی چند تا آموزش دادم همه حال کردن,اونوقت اینجا میام میگم درایور جدید باعث افزایش فریم ریت میشه اینجوری جواب میدین,برین یکم رفتار خودتون رو بررسی بکنید بعد بیاید از من ایراد بگیرید.
    آقای عرب زاده خوبه خودم همین oc.... culiing تو تاپیک پشتبانی خودم یه بنده خدایی توضیحش دادم...
    پس میدونم چیه ...
    فوق اش اینکه به قول شما 8 برابر طول میکشه.
    حرف احمقانه ....(چی بگم از این لحتون).
    چی یاد گرفتم الان میشه شما بهم بگی ؟.
    آموزش تون کجا فیض ببریم....
    راستی دلیل استفاده نکردن o culling این بود که فکر می کردم کار نمی کنه به خاطر کرکی بودن ...مگرنه حداقل می توانتسم حالت preview که حداقل بزنم...

علی رضا راستش نمی دونم این کدی که بهت دادم مال یونتی هست نمی دونم والا...
    Last edited by parvizamd; 25-02-2012 at 08:18.

4. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگرنه حداقل می توانتسم حالت preview که حداقل بزنم...
    دیدی چیز زیادی از OCC Culling نمیدونی,Preview تو فایل نهایی کاری برای فریم ریتت نمیکنه,فقط تنها اتفاقی که میوفته اینه که بهت توی انجین یه پیش فرض میده که کمکت کنه سوتی ندی.
    برای خودم پیش اومده یه جایی رو زدم همه اش استاتیک Preview زدم دیدم پشت شیشه ها رو هم حذف میکنه,برای نهایی کردنش اومدم شیشه ها رو از استاتیک بودن در آوردم.
    یکی یه چیزی بهت میگه,حتی اگر هم میدونی(مثلاً قضیه افزایش فریم ریت با ریختن درایور جدید)بدون که اگه میگه از روی خیر خواهی گفته.
    وقتی من میبینم یکی از dll های مهم DX9 رو نداری شک میکنم درایور VGAات هم جدید باشه.

در ضمن آقای علیرضا مثل اینکه از یونیتی 3.5 استفاده میکنن چون تو Statisticsشون درباره Thread ها اطلاعاتی اضافه تر دارن و از اونجایی هم که خیلی چیزا توی 3.5 تغییر کرده به خاطر اونه که برنامه رو درست نمیخونه,البته اگر شما کد رو بدون محاسبه Vertical Sync بنویسی جفتش یکی میشه.
    Last edited by Hotsun; 25-02-2012 at 17:33.

6. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من گفتم بهش اضافه کنه جالبه بدون من حدود 3 ماه با حدود سال پیش مشکل داشتم.
    آقای عرب زاده جدا می گم روی لحن تون کار کنید ...چون اصلا به خیر خواهی شباهت نداشت...
    فوق producn می زنم خودم با یه چیزی سرگرم می کنم بیشتر از این نیست ...
    مشخصه داریور جدید کارت گرافیک باعث افزایش کارایی و سازگاری گرافیکت میشه اینو دانش آموز سوم هنرستان هم میدونه نه دانشجویی کارشناسی(اینقدر نزن تو سرمون).
    اون آخری برای خودم تجعب داشت که چرا همچنین ایروری داد....

8. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان من یکم تند رفتم
    چرا رفتید به hotson بد بیراه گفتید ...
    پیام بچه بدی نیست ولی لحن صحبت کردنش و منظور رسوندش خیلی بد که هیچ افتضاح...

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیام میگم مگه نگفتی اونایی که درکت میکنن گفتن مارو ول کنی ؟ من که ول کردم تو و پرویزم ول کنید دیگه . ما کلا خوب منظور خودمونو نمیتونیم به هم برسونیم ! روک حرف میزنی وقتی باهات روک حرف میزنم میگی دارم توهین میکنم . جریان دفه قبل رو میگم . لطف کن دیگه به ما چیز یاد نده یا خیر خواهی نکن ! عزیزه من منم بعد از این که دیدم منظورم رو بد برداشت میکنی ازت پوزش خواستم و کلا بیخیال شدم ( جریان دعوای قبلی رو میگم ) و دیگه خیر خواهی نکردم برات شما هم بیخیال ما شو دیگی برادر من .

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بی خیال ...دوستان به پیام مثل اینکه بد بیراه گفتن...اون کفری شد به ما بد بیراه گفت البته عصبانی بود حقم داشت...
    من تند رفتن کلا پیام خیلی بد منظورشو می رسونه(خدا به داد زنش برسه).

12. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •