تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: مشاوره خرید خودروهای گوناگون از 100 میلیون تومان به بالا ...

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان.این اولین پست من هست.چندروزی در حال تحقیقات از طریق اینترنت برای خودروی که بین 180 تا 200 میلیون قیمتش باشه میگردم.البته پدرم میخواد بگیره و اون هم از طریق دوستانش داره تحقیق میکنه.بهترین و لوکس ترین و اسپرت ترین ماشین سدان تو این رنج قیمت چه ماشینی هست؟یه ماشین نرم و راحت و با ایمنی خیلی بالا.البته دوست دارم سقف ماشین متحرک باشه و خلاصه دوست دارم بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشم.مدل ماشین هم 2012 باشه. به نظر شما هیوندا سنتنیال انتخاب خوبی هست یا تو این رنج قیمت بهتره یک بنز یا بی ام دبلیو بخریم؟

با تشکر از فروم عالی تان.
    تا 200 میلیون تومان اگر در نظر بگیریم شما میتونید گزینه های آسیایی رو در بهترین نوع داشته باشید نمونش سنتنیال
    سنتنیال لوکس ترین و مجهزترین خودروی هیوندای هست با امکانات و تجهیزات بسیار عالی قیمتش هم نهایتا تا 180 میلیون تومان میرسه.
    مشخصاتش رو در لینک زیر ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسدس ها نمونه های زیر برای انتخاب وجود دارن:
    مرسدس صفر کیلومتر اگر بخواین باید در کلاس C انتخاب کنید مانند:

مدل C200
    مدل C 350

اما اگر بخواین کارکرده انتخاب کنید سری های CLK در مدل های 2008 یا 2009
    مدل E280 مدل های 2008 تا 2010

در گروه خودروهای BMW گزینه های زیر هستن:

BMW 630i مدل 2009
    BMW 730i مدل 2009 ( اگر باشه )
    BMW 740i مدل 2007 هم شاید باشه.

لکسوس LS 460 مدل 2009
    لکسوس GS 430 مدل 2010
    لکسوس ES 350 مدل 2012 صفر کیلومتر

البته من این چند خودرو رو در نوع سدان معرفی کردم و سمت شاسی بلندها نرفتم چون خودتون اشاره نکرده بودین.
    به هر حال تنوع زیاد هست . خودروهایی که معرفی کردم رو میتونید سرچ کنید و با امکاناتشون آشنا بشید چون اطلاعات کافی داشته
    باشید راحت تر به نتیجه میرسید.

2. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت SIMTAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ممنون از اینکه راهنماییم کردید.اما اگه بخواید فقط یک خودرو به من معرفی کنید که مدل ماشین 2011 یا 2012 باشه و کارکرده هم نباشه و از اینکه آدم پشتش بشینه احساس غرور بکنه و خیلی ماشین تو چشمی باشه کدوم خودرو رو بم معرفی میکنید؟

ویرایش:به نظر شما مرسدس بنز c350 بهترین گزینه تو این رنج قیمت نیست؟
    Last edited by SIMTAN; 07-08-2012 at 02:26.

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از اینکه راهنماییم کردید.اما اگه بخواید فقط یک خودرو به من معرفی کنید که مدل ماشین 2011 یا 2012 باشه و کارکرده هم نباشه و از اینکه آدم پشتش بشینه احساس غرور بکنه و خیلی ماشین تو چشمی باشه کدوم خودرو رو بم معرفی میکنید؟

سلام
    با محمد جان كاملا موافقم.
    نميدونم شما تا به حال با هيونداي سنتنيال مواجه شديد يا نه اما بايد بگم اين خودرو به نسبت بنز كلاس C كه خودرويي در سايز كوچك هست خيلي تو چشم تره و شايد كسي براي اولين بار بگه چرا هيونداي با اين همه پول اما اگر با اين ماشين مواجه بشه كاملا نظرش تغيير كنه.
    اين خودرو در سطح بين المللي يك خودروي تشريفاتي و مجلل شناخته ميشه و هر اپشني كه به ذهتنون ميرسه رو داره و تقريبا بيش از 3 برابر بنز كلاس C اپشن داره و اندازه اي در طول 5 متر رو داراست كه اندازه اي تقريبا برابر با بنز كلاس S داره و حتي در عرض از بنز كلاس S عريض تر هم هست.
    من داخل بنز C نشستم. كيفيت و نرمي و هندلينگ خيلي خوبي داره اما هرگز نميتونه جاي اپشن هاي بي نظير سنتنيال رو بگيره.
    در كل من به عنوان يه كسي كه خيلي از ماشين هارو روندم و ميشناسم بهتون هيونداي سنتنيال رو پيشنهاد ميدم.
    اينم يادم رفت كه بگم كه چيزي كه تو اين وضعيت خيلي مهمه خدمات پس از فروشه كه هيونداي خيلي قوي تر از مرسدس بنز هست در ايران.

حالا اگه همه چيز رو با هم مي خوايد اگر به سمت خودرو هاي كاركرده اين رنج بريد انتخاب هاي خيلي خوبي ميتونيد داشته باشيد
    در خودرو هاي كاركرده لكسوس LS460 كه اين هم خودروي مجلل هست رو ميتونيد بخريد كه با توجه به اين كه از برند معتبري توليد ميشه از هر لحاظ يك سرو گردن از بنز كلاس C بالاتره و حتي خيلي از كارشناسا ال اس رو از بنز كلاس S هم كه 500 ميليون قيمت داره برتر ميدونن.

همچنين بي ام و سري 7 كه تشريفاتي ترين سري بي ام و هست هم يافت ميشه با اين بودجه كه خوب به لوكسي و زيبايي لكسوس ال اس نيست.
    Last edited by dash_mehdi; 07-08-2012 at 14:44.

5. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اگر از لحاظ احساس غرور و تو چشم بودن نگاه کنیم بله
    خودروهای مرسدس همیشه نگاه هارو سمت خودش جلب میکنه که مدل C350 مدل 2012 فکر کنم
    تو رنج 200 میلیون تومان هست.
    مرسدس خودرویی با اصالت و با نهایت کیفیت هست که رقبای کره ای از این حیث عقب میمونن
    اما اگر امکانات و آپشن های فراوان در حد هواپیما بخوای سنتنیال اما اگر احساس غرور و یه سرو گردن بالاتر میخوای قرار بگیری C350,
    پیشرانه C350 از نوع 6 سیلندر با 3500 CC و 268 اسب بخار
    پیشرانه سنتنیال از نوع 8 سیلندر با 4600 CC و 366 اسب بخار

سنتنیال در جاده هم پیشتاز خواهد بود در حالی که عظمت و کیفیت مرسدس C350 رو نمیشه فراموش کرد.

7. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر از لحاظ احساس غرور و تو چشم بودن نگاه کنیم بله
    خودروهای مرسدس همیشه نگاه هارو سمت خودش جلب میکنه که مدل C350 مدل 2012 فکر کنم
    تو رنج 200 میلیون تومان هست.
    مرسدس خودرویی با اصالت و با نهایت کیفیت هست که رقبای کره ای از این حیث عقب میمونن
    اما اگر امکانات و آپشن های فراوان در حد هواپیما بخوای سنتنیال اما اگر احساس غرور و یه سرو گردن بالاتر میخوای قرار بگیری C350,
    پیشرانه C350 از نوع 6 سیلندر با 3500 CC و 268 اسب بخار
    پیشرانه سنتنیال از نوع 8 سیلندر با 4600 CC و 366 اسب بخار

سنتنیال در جاده هم پیشتاز خواهد بود در حالی که عظمت و کیفیت مرسدس C350 رو نمیشه فراموش کرد.
    البته اينجوري هم كه محمد جان ميگه نيست.
    من هميشه طرفدار مرسدس بودم و هستم اما بايد بگم كه كلاس C مرسدس اصلا قابل قياس با سنتنيال نيست. نه به لحاظ خوبي و بدي بلكه اين دو خودرو هم كلاس هم نيستند. خودروي سنتنيال با خودرو هايي همچون كلاس S سري 7 و لكسوس ال اس كه همگي خودرو هاي غول اسايي هستند مقايسه ميشه كه البته در سطح خيلي پايين ترين قرار داره.
    اينكه ميانو بنز C كوچك رو با سنتنيال عظيم الجثه مقايسه ميكنن براي كيفيت و هندليگ بي نظير بنز هست و هم قيمته هم هستند وگرنه اصلا هم كلاس هم نيستند.
    سنتنيال يك كمپاني مجزا و البته تحت الاختيار هيونداس و فقط مدل هاي لوكس هيونداي رو ميزنه. اگرم به سنتنيال دقت كنيد روي فرمان و روي جلو پنجره ي جلو ارم جدا گانه ي سنتنيال قرار داره و فقط روي كاپوت عقب ارم هيونداي هست پس نميشه كيفيت اين خودرو رو هم مانند خودرو هاي رايج هيونداي مانند جنسيس دانست بلكه سنتنيال از كيفيت خيلي بالاتري برخورداره.

9. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام..
    بهترین ماشین تا 180 تومن چی هست؟
    کوپه بودن هم مهم نیست..
    فقط شتاب ماشین مهمه همین..
    نظره خودم هیوندای جنسیس کوپه 2013 هست.
    انتخاب بهتری هم وجود داره؟
    مرسی.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یعنی هیچکس نمیدونه؟!

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز الان مگه ماشین زیر 180 تمنم پیدا میشه؟؟؟
    لیست قیمتارو که میبینید.کو ماشین وارداتی زیر 100؟؟؟
    هیوندا جنسیس کوپه مناسب ترین گزینس

13. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام..
    بهترین ماشین تا 180 تومن چی هست؟
    کوپه بودن هم مهم نیست..
    فقط شتاب ماشین مهمه همین..
    نظره خودم هیوندای جنسیس کوپه 2013 هست.
    انتخاب بهتری هم وجود داره؟
    مرسی.
    سلام
    خوب با توجه به بودجه و ملاک های شما انتخاب جنسیس کوپه معقولانه هست.
    خودروی اسپرت و ساخته شده برای شتابگیری و سرعت.
    در ادامه میتونی به خودروهایی مثل bmw 630i یا مرسدس های SLK هم فکر کنی که بودجه رو باید تا بالای 200 میلیون تومان افزایش بدی و مدل های پاین رو انتخاب کنی
    Last edited by mohamad skystar; 08-04-2013 at 21:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    خوب با توجه به بودجه و ملاک های شما انتخاب جنسیس کوپه معقولانه هست.
    خودروی اسپرت و ساخته شده برای شتابگیری و سرعت.
    در ادامه میتونی به خودروهایی مثل bmw 630i یا مرسدس های SLK هم فکر کنی که بودجه رو باید تا بالای 200 میلیون تومان افزایش بدی و مدل های پاین رو انتخاب کنی
    یعتی تو شتاب از 630 یا slk کم میاره؟
    مگه شتاب جنسیس 5.2 ثانیه نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •