گل گفتی آی گل گفتیشواهد حاکی از این هست که رفت تا بعد از انتخابات
یه سوال تخصصی:
آقا اینا اگه می تونن همه پورتا رو ببندن و قند شکنا رو از کار بندازن چرا همیشه اینکارو نمی کنن؟![]()
گل گفتی آی گل گفتیشواهد حاکی از این هست که رفت تا بعد از انتخابات
یه سوال تخصصی:
آقا اینا اگه می تونن همه پورتا رو ببندن و قند شکنا رو از کار بندازن چرا همیشه اینکارو نمی کنن؟![]()
به جای این مسخره باز یها یه راهکار بدید بتونیم وارد ایمیلمون بشیم الان سرور جدید تراوین شروع شده ولی نمیتونم بریم ایمیلمون رو باز کنیم !
جالبه چند روز پیش از شبکه خبر یه برنامه نشون میداد که با مردم مصر مصاحبه میکردن. بعد یکیشون میکفت خیلی فضای اینجا بسته بود. مثلا هر چند وقت یکبار یا اینترنت قطع میشد یا بعضی شبکه ها مسدود میشدن و یا شبکه های اجتماعی برخی اوقات ف... میشدند!!!!!!
جای جالبش اینجاست که با کمال پرویی داشتند اینو از شبکه خبر پخش میکردن! انگار اینجا.....
من نمیدونم بعضی ها چقدر پر روئن آخه![]()
اونقدر پر رو هستن که وقتی زنگ میزنی پشتیبانی که اقا امروز سرعتم چند کیلوبایتی شده میگه اشتباه میکنی همه چی عادیمن نمیدونم بعضی ها چقدر پر روئن آخه![]()
داغ داغ
آقا همين الان گوگل و ياهو مسنجر باز شد!!!
یا توهم زدی !! یا تو ایران زندگی نمیکنی !
فکر کنم اگه اعتراضی انجام نشه از سوی کاربرا همیشگی بشه این موضوع !
منم امروز تلویزیون روشن کردم صفحه فیلترینگ اومد![]()
کو؟؟؟؟!!!!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ياهو مسنجر باز شد!!![]()
چون سا کس و v p n ها رو برادران سپاهی میفروشند و براشون منبع درآمد حساب میشه (همونطور که مواد مخدر میفرروشند و آنتنها رو جمع میکنن دوباره میفروشند و ...)
والا واسه من اصلا اشکال نداشت مثل ماه باز میشن هر 2 تاشون حتی گاهی وقتا سریع تر از همیشه وصل میشه
تاپیک مال 10 ماه پیشه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)