برادر عزیز این همه ما کل کل میکنیم واسه شماست ! اگه چیز دیگه ای مشکل داشت که بازم با دوستان بحثمون میشد . شما فقط پاور رو همون 530A-EU بگیر !
بقیه قطعات در این رنج بهترین هستن
برادر عزیز این همه ما کل کل میکنیم واسه شماست ! اگه چیز دیگه ای مشکل داشت که بازم با دوستان بحثمون میشد . شما فقط پاور رو همون 530A-EU بگیر !
بقیه قطعات در این رنج بهترین هستن
ممنون دوست عزیز قصد بی احترامی نداشتم فقط میخواستم نظر بقیه رو بدونم بازم تشکر فراوان
فقط یه سوال دیگم اونم اینکه کابل تبدیل برای برق گرافیک که مشکل ساز نیست؟؟ تو بازارم راحت گیر میارم؟؟؟
بنده همچین منظوری نداشتم .
بله اگه تهران باشین که زیاده . اگه تهران نیستین با چند تا از فروشندگان پایتخت تماس بگیرین اونا حتما دارن
در جواب دوستانی که میگن پاور کمه : طبق گفته خود سایت گرین
پاور 480A-EU میتونه 480 وات Real تولید کنه و ریل های 12 ولت تا 400 وات گنجایش دارن !!
اما خرید پاور قویتر ضرری نیست و فوقش 15 تومن گرون تره ... !
و استاندارد 80+ هم واسه کارکرد پاور نیست ! واسه میزان بازدهی نسبت به مصرفی هست که داره !! توان پاور 480A-EU همون 480 واته
Last edited by BZ7; 20-02-2012 at 00:47.
ممنون از همه دوستانی که کمک کردن به خصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس طبق جمع بندی سیستم زیر بهترین گزینه است
CPU : AMD Phenom II X4 850 ~ 160t
MB : Asrock 970 Extreme 3 ~ 150t
RAM : 2 * 2 GB DDR3 (any) 1333 CL7 ~ 40t
VGA : VTX 6870 ~ 250t
HDD : Seagate 7200.12 1TB ~ 185t
power : GP530A-EU ~ 80t
Case : Green Magnum II ~ 50t
dvd rw: plaxtor ~ 40t
total : 955t
Last edited by SEDRASOUL; 20-02-2012 at 00:53.
سلام
1 - یه سوال من چون زیاد با هاردای اکسترنال سروکار دارم اینطوری برام سخته که بخوام همیشه کیسو جابجا کنم تا از پورتهای پشت کیس که ماله خود مادربرد هستن استفاده کنم به نظر شما باید کیسی بگیرم که تو پنل جلوش usb3 داشته باشه یا راه حله دیگه ای هست؟؟؟؟
2 - همچنین اینکه کیسایی که usb3 دارن مستقیما به مادربرد وصل میشن؟؟؟
3 - ایا پورت usb 3 این کیسا همون سرعت usb3 رو داره یا اینکه بستگی به مادربرد داره؟؟؟؟
4 - با این مادربرد ( Asrock 970 Extreme 3 ) پورت usb3 این کیسا سازگاری دارن؟؟؟
5 - در کل میخواستم بدونم برای حل مشکلم باید کیسو عوض کنم یا میشه پورتهای usb3 مادربرد رو انتقال داد (به صورتی که همان سرعت usb3 رو داشته باشه)
ممنون
دوست من میشه بگید این استاندارد 80plus برای چیه!!!؟
خب بازدهی پاور همون توان خروجیه مگه پاور کار دیگه ای هم میکنه!!؟
این پاور طبق گفته خود سازنده بین 82-86 درصد بازدهی داره و اگه میانگین 84 درصد بازدهی رو برای این پاور در نظر بگیریم خروجی ریل این پاور حدود 400 وات میشه و این مقدار 480 وات هم پاور فقط در مدت زمان کوتاهی(حدود چند دقیقه) میتونه این مقدار رو تحمل کنه و بعد هم خداحافظ!!
لطفا تو دادن اطلاعات یکم دقت کنید!!!![]()
دوست من شما میتونید یک کابل که یک سر اون (نری) و سر دیگر اون (مادگی) هست و مربوط به usb3 میشه رو از تو بازار با قیمت کم (حدود 4-5 تومن) تهیه کنید و این کابل رو تا جلوی کیس بیارید و تاثیری هم توی انتقال سرعت نداره .
نیازی به خرید کیس دیگه ای نیست چون با این قیمتها حداقل باید 40 تومن روی کیس بزارید
سرعت usb3 هم بستگی به فلش و هاردتون داره و هر چی سرعت خوندن و نوشتنشون بالاتر باشه سرعت انتقال داده ها هم بیشتر میشه و ربطی به مادربورد نداره
این مادربورد 970 ازراک هم جزو بهتریناست و مشکلی هم با کیس نداره (کلا در این مورد مشکلی نیست چون کیسها با اکثر مادربردها سازگاری دارن مگر در موارد خاص که ربطی به کار شما نداره)
موفق باشید
برچسب روی یخچال رو که دیدی ؟! مثلا میگن Grade B ! وقتی از 80 درصد به بالا باشه میشه Grade B !
درصدی رو که پاور داره از برق شهری استفاده میکنه رو بخوای در نظر بگیری 82 تا 85 درصدش میتونه توسط سیستم استفاده بشه !
توان پاور ها همون هست که نوشته ( البته نه دقیقا . اینطور حساب میشه : توان 12 ولتی ها + توان 3 و 5 ولتی تقسیم بر 2 + توان های خیلی کوچک دیگه که معمولا کمتر از 15 وات هستن )
ببخشید ها ولی این حرف مسخرس که میگین پاور 80 درصد توانی رو که نوشته رو میتونه تحمل کنه !!
80Plus همون درجه مصرفی B در ایرانه
مدرک در خود سایت Green !
ممنون میشم بدون اطلاع از چیزی اینقدر محکم نظر ندین و از نظرات دیگران هم فقط به خاطر اینکه کاربر قدیمی هستن دفاع نکنین !
واقعا الان نمیدونم چی بگم ... چرا همینطوری یه حرفی میزنین آخه ؟! واقعا برام جالبه شما این نظریات علمی رو از کجا میارین ...این مقدار 480 وات هم پاور فقط در مدت زمان کوتاهی(حدود چند دقیقه) میتونه این مقدار رو تحمل کنه و بعد هم خداحافظ!!
همین عکسی که گذاشتم ! ( پاور 635B-US ) . واسه اینکه بخوان تست کنن ببینن در حداکثر Load چقدر بازده انرژش داره باید پاور رو در حالت Full Load قرار بدن ! یعنی پاور اینا 2 دقیقه کار کرده بعد سوخته ؟!
این حدود چند دقیقه که گفتین واسه من جالب بود ... یه لحضه فکر کردم یکی از تستر های خود Green هستین ...
حالا رفتین بازار نرید بگین نر و ماده واسه USB3 میخوام !!!دوست من شما میتونید یک کابل که یک سر اون (نری) و سر دیگر اون (مادگی) هست و مربوط به usb3 میشه رو از تو بازار با قیمت کم (حدود 4-5 تومن) تهیه کنید و این کابل رو تا جلوی کیس بیارید و تاثیری هم توی انتقال سرعت نداره .
اسمش USB3 Hub هست . به صورت کابل و مولتی پورت موجوده
پس مادربرد های Asrock با Xfast USB چی هستن ؟! من فقط با یه نرم افزار ! سرعت Read Speed فلشم رو از 29MB/s به 39MB/s رسوندم !! واسه فلش همچین رقمی نجومیه ! تازه USB2 هم هست ...سرعت usb3 هم بستگی به فلش و هاردتون داره و هر چی سرعت خوندن و نوشتنشون بالاتر باشه سرعت انتقال داده ها هم بیشتر میشه و ربطی به مادربورد نداره
Last edited by BZ7; 20-02-2012 at 18:56.
واقعا جالبه....!!
مطما هستید شما بازار یاب گرین نیستید!!؟
دوست من یخچال چیکارش به پاور !!؟ اصلا میدونید چی میگید !!؟ (مخصوصا اون قسمت قرمز رنگ !!)
(تا موقعی که چند نفر مثل شما تو تاپیک باشن دیگه نیازی به مشاور نیست)
وقتی فرق یخچال و پاور رو نمیدونید دیگه نیازی به توضیح نیست شما درست میگید فقط اگه یه موقع رفتید نمایندگی گرین ازشون بخاه یکم روشنت کنن!!
در مورد فلش هم هنوز دارم میخندم و اگه جوابتون رو بدم احتمالا اونم با جارو برقی مقایسه میکنید !!!
موفق باشید
راستی اینو بخون شاید یه چیزایی دستگیرت بشه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kourosh4; 20-02-2012 at 22:23.
ببین . کاملا معلومه داره بحث رو میپیچونی . چرا بچه بازی در میاری ؟ من دارم مصرف رو مثال میزنمدوست من یخچال چیکارش به پاور !!؟ اصلا میدونید چی میگید !!؟
بعد تو میگی چه ربطی دارن ؟ من اینا رو به هم ربط دادم ؟ مثلا با به تمسخر گرفتن من فکر میکنی خیلی میتونی خودت رو بهتر نشون بدی ؟
شما اندازه کافی روشن کردین مارو !وقتی فرق یخچال و پاور رو نمیدونید دیگه نیازی به توضیح نیست شما درست میگید فقط اگه یه موقع رفتید نمایندگی گرین ازشون بخاه یکم روشنت کنن!!
الان چه ربطی داشت ؟ من متوجه نشدم ... فقط منظورت این بود که شما حالیتونه و ما نیست ... ؟!در مورد فلش هم هنوز دارم میخندم و اگه جوابتون رو بدم احتمالا اونم با جارو برقی مقایسه میکنید !!!
منبع این مطلب رو ببین !!!! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... بعد بیا به عنوان رفرنس واسه به تمسخر گرفتن بقیه ازش استفاده کن ...
واقعا متاسفم برات ... به جای بحث علمی میای اینجا و فقط میخوای خودی نشون بدی ...حیف وقت من که واسه بحث با امثال شما میذارم
قسمت قرمز رو اگه متوجه نشدی که خیلی هم ساده بود ! :
12V Rails Wattage + 5V or 3V Wattage = Real PSU Capacity
مطلب ویکی پدیا :
Efficiency
See also: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Computer power supplies are generally about 70–75% efficient. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] For a 75% efficient power supply to produce 75 W of DC output it would require 100 W of AC input and dissipate the remaining 25 W in heat. Higher-quality power supplies can be over 80% efficient; energy efficient PSU's waste less energy in heat, and requires less airflow to cool, and as a result will be quieter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم دلیل بیارم یا میخواین حرف های بی معنی خودتون رو ادامه بدین ؟
امثال شما کاری غیر از گمراه کردن بقیه با دانش ناقص و غرور بیجاشون بلد نیستن
امیدوارم در رفتارتون تجدید نظر کنین !!
Last edited by BZ7; 21-02-2012 at 01:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)