پست اول ویرایش شد
سلام من از همه ی بایوس ها استفاده کردم و حتی صدای بازی رو هم قطع کردم اما فایده ای نداشت و روی گوشیم اجرا نشد من ورژن 11.044 رو دانلود کرده بود فکر کنم اخرین ورژنش باشه اینم لینک دانلود ش برای دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من هم نمی شد
اما بعد خاموش روشن کردن و ور رفتن با تنظیمات روان اجرا شد یکم با تنظیمات ویدیو ور برو ببین چی میشه
تو پست اول
هم خود برنامه رو گذاشتم(اول صحفه)
و در زیرش یه نرم افزار دیگه که برای من کار نکرد اما از بایوسش دارم رو این برنامه استفاده می کنم
در صمن شما اون بازی 17 مگی رو دان کنید اگه مشکل از گوشیتون باشه تو این بازی مشخص میشه
تاپ شاپ
موفق باشید
سلام دوست من کدوم بازی 17 مگ هست؟
من که با تنظیماتش ور رفتم تو اون جایی که بالای صفحه مینویسه سونی و زیرش مینویسه پلی استیشن هم میره اما اونجا به بعد دیگه گیر میکنه یعنی تو همون صفحه گیر میکنه از همون لینکی که شما داخل صفحه اول داده بودید هم استفاده کردم با همون بایوس که داده بودید هر چی هم با تنظیمات ور رفتم درست نشد که نشد حذفش کردم من از بازی کراش باش با حجم 170 مگ استفاده کردم اول با نرو به فرمت nrg فکر کنم بود درش اوردم بعدش با یه برنامه تبدیل اوانو iso تبدیل کردم
به هر حال ممنون که بخاطر من زحمت کشیدی لینک دانلود گذاشتی![]()
خواهش می کنم عزیزم
ممنون که وقت گذاشتی و تستش کردی
بازیه top shop
برای گالکسی اس چیجوریه
من هر جا گشتم نتونستم فایل Hercules رو دانلود کنم تو رام هاستلر بود ولی دانلود نمیشه..
واسه گالکسی اس دقیقا همون جوره که گفتم خودم هم اس دارم
===========================================
احتمالا مشکل از ای اس پی ته
برای من بعصی شبا پیش میاد
یه وقت دیگه باز امتحان کن انشاالله حل میشه
از این سایت چجوری بازیا رو دانلود کنم آ[ه من؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی نوت 2 تو حالت افقی دکمه ها کار نمیکنن...............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)