اگر کتونی های مارک و اصلی می خواید من پیش نهاد میکنم حتما یه سر گمرک برید .
اگر هم مارک خوب و قیمت نسبتا مناسب ( کمتر از ریبوک و نایک و ادیداس ) میخواید پیشنهاد میکنم کاتر پیلار بخرید طرح های خیلی قشنگی زده
هم پسروونه هم دخترونه
اگر کتونی های مارک و اصلی می خواید من پیش نهاد میکنم حتما یه سر گمرک برید .
اگر هم مارک خوب و قیمت نسبتا مناسب ( کمتر از ریبوک و نایک و ادیداس ) میخواید پیشنهاد میکنم کاتر پیلار بخرید طرح های خیلی قشنگی زده
هم پسروونه هم دخترونه
دوستان آستارا چطوره برا خرید قیمتهاش درچه حده ؟؟میخوام برم اگه خدابخواد
سندازایفون4 ورژن5.0.1
من intesa میگرم . خوبه . اما هیچی نیوا نمیشه . زنده میشی خدایی .
جیلت و آرکو هم تست کردم . اما جیلت تقلبی زیاد دارخه . آرکو هم خیلی معمولیه . intesa بهتره به نظرم بعد نیوا . اگه مصرفت بالاست شل بگیر 10حداقل درصد کمتر میفته . 6تاییش . به همون جایی که میگیری بگو واست بگیره .
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
من یک سال رفتم برگشتم . جنساش آشغاله به تمام معنا . قیمتاشم اصلا خوب نیست . این همه بکوبی واسه دو تومن مثلا ؟
من خودم لباس اینا که بیشتر مارک میگیرم . اما جای مناسب به نظرم مغازه های الماس شرق قیمتاشون خوبه . البته باید چونه بزنی . زیست خاور هم تی شرت هاش خوبه . پروما هم الان طبقه اول بیشتر مغازه ها تخفیف زدن عالیه قیمتا و جنسا .
سلام دوستان
برای خرید لباس تو این روزها کجا رو پیشنهاد می کنید؟
لباساش نه خیلی گرون و نه خیلی ارزون باشه دیگه.
مثلا با 100 تومن میخوام یه شلوار و لباس و تیشرت بگیرم.
موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
در مورد شلوار لی :
شلوارو برعکس کن . اگه زدگی داشته باشه راحت دیده میشه . به حرف فروشنده هم اعتماد نکن . چونه هم بزن حتما .
دوستانی که مثل من اهل پیاده روی زیاد و طولانی هستند کفش نادر بخرند...خیلی عالیه طبیه..من از نمایندگی سعدی خریدم
...خیلی عالی تمام چرم ...خیلی راحتم موقع پیاده روی ...انگار زیر پام فنره فقط می خوای بدوی...
یه عکس گرفتم براتون:
واسه عید خریدم مادرم گفت بزار عید شد بپوش ولی اینقدر نرم و راحته که 2 هفتست دارم م یپوشم هر روز
عکس:
فاکتور فروشش همون کارت گارانتیشه باید نگه دارید..
2 ماه گارانتی هم داره همه چیزش به جز پاره شدن چرم
من رفتم همین کفش نادر رو بخرم فرونشده گفت 55 گفتم تخفیف نداره؟ گفت قیمت مقطوعه 1000 تا هم ببری همون 55 ...گفتم حداقل هزار تومن تخفیف بده پول ندارم برگردم بتونم با اتوبوس برگردمآخرشم نداد...
ولی اگر جای دیگه باشه که جا داشته باشه و نخواد تخفیف بده میگم باشه ممنون برم دورامو بزنم مزاحمتون میشم ....بعد یعنی پیش اومده طرف گفته بیا مثلا 40 میدم آخرش گفتم باشه حالا میام بزار برم دورامو بزنم...
یه دوربین رفتم بخرم گفتش 220 گفتم آخرش چند گفت همون 220 بعد گفتم باشه مرسی برم دورامو بزنم ..بعد که داشتم میرفتم بیرون گفت بیا یه رم 4 گیگ هم داره روش گفتم باشه حالا تازه اومدم بزار قفیمت بگیرم داشت به 200 هم راضی می شد...
Last edited by Saeed System; 11-03-2012 at 13:47.
سلام دوستان
امسال تصمیم گرفم یه کفش نسبتا خوب بگیرم حدود دویست و خورده ای سیصد تومن ، کلا همیشه کفش اسپورت میگیرم برای رفت و آمد روزمره و لباس هم اسپورت میپوشم(شلوار لی اینا !) پیاده روی هم توی برنامم زیاد هست
شهرستان هستم و فکر نمیکنم جای خوبی بتونم پیدا کنم که حضوری بگیرم ، به نظرتون همین دیجی کالا اینا کفشاش خوبه ؟ چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟ ترجیحا تا جای ممکن ساده و قشنگ میخوام باشه و جیغ دوست ندارم باشه
مثلا این مدل توی دیجی پیدا کردم چه طوره ؟ ریبوک مدل Trail Voyager 2.0
راستی اندازش رو چه طور میشه مطمئن شد درست در بیاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)