خیالات ور تون داشته فکر کنم !
یا شایدم فیلم ترسناک دیدین !![]()
خیالات ور تون داشته فکر کنم !
یا شایدم فیلم ترسناک دیدین !![]()
تشکیلات به این بزرگی سازمان امنیت ملی امریکا رو ندیدی؟ماهواره؟ نه. اینطور که پیداست نون گندم رو حتی تو دست مردم هم ندیدین...
برد مکانی این تکنولوژی خیلی محدود و حداکثر چند ده کیلومتره. اونم با تجهیزات خاص. امکان اینکه مثلاً لپ تاپ شما از طریق وایرلس و بوسیله ماهواره ردیابی بشه از نظر فنی کاملاً غیرر ممکنه.
منظور هم از نون گندم تشکیلات سازمان امنیت ملی دست مردم دولت و نخوردیم هم منظور افرادی مثل شما و خودم بود
وقتی سازمانی یا مملکتی یا نهادی همچین خدمت یا سرویسی رو میده 100% امکان مقابله و رسیدگی بهش رو داره
در ضمن مگه هر سیستمی ای پی نداره ؟ به نظر شما ای پی با ماهواره قابل ردیابی نیست؟
سلام.
من ندیدم. شما دیدی مگه؟!؟
ببینین منظورم از آسیب پذیری وایرلس، هیچ ربطی به اینترنت و ADSL نداره. شما میتونین با یه مودم وایرلس و بدون هیچگونه سرویس اینترنتی، یه شبکه LAN راه بندازین. این نوع شبکه بیسیم که از کل اینترنت ایزوله شده، یه سری ضعف داره. توی مثال بالا که دوستمون میخواست به وایرلس همسایشون وصل بشه، حتی اگر اون همسایه سرویس ADSL هم نداشته باشه، باز هم میشه به اکسس پوینتش وصل شد. به هر حال شما وارد شبکه ای هرچند محلی شدین و به نوعی منابعتونو به اشتراک گذاشتین.
اما در کل در مانیتورینگ میتونه ip شما رو ببینه
اگر قابل ردیابی نبود مثل خیلی از امکانات دیگه مثل اینترنت چمدانی یا مثال های مشابه ممنوع بود ما تو دانشگاه همه رمز و پسورد داریم که همه استفاده ما رو نشون میده
اما این که شما میگید پیدا نمیشه من مخالفم شاید تو ایران این امکان نباشه اما واسه کشوری که یه هکرش از کل سازمان اطلاعاتمون جلو هست کاری نداره
کسی که وایرلس داره فکرشم میکنه یه نرم افزاری هست که همه استفاده کننده ها رو نشون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این لینک فکر کنم مال نرم افزاره هست
عزیز جوگیر شدیا!
ماهواره کدومه؟
فایل های سیستم رو هم بشرطی میتونه برداره و دستکاری بکنه که این دوستمون خیلی بی احتیاطی بکنه!
خیلی راحت میشه نام کاربری و نام کامپیوتر رو در عرض چند ثانیه عوض کرد!
ردیابی مکانی عملا ممکن نیست! فوقش میتونه دست رسی رو محدود بکنه.(تغییر رمز یا بلوکه کردن ادرس مک یا کاهش قدرت فرستنده که باعث میشه سیگنال دریافتی شما کیفیتش پایین بیاد و ...)
من قبلا با backtrack چند بار این کار رو کردم، البته اون زمان (حدود یک سال پیش) با هر کارت شبکه ای نمیشد این کار رو کرد و باید از چیپ ست های خاصی استفاده می کردم! نتیجه هم گرفتم!(البته کمی زمان بر هست)
هدف من شبکه سرور دانشگاه بود که برای ثبت نام و درج نمرات ازش استفاده میکردند و با یک اینترنت 2 مگ نا محدود به اینترنت وصل شده بود.
یک دی وی دی پر فیلم آموزشی هم دارم از این کار!
ولی خوب کلا کار نادرستی هست، مگر اینکه هدف دانشگاهی، هتلی، یا همچین جایی باشه که اینترنت نامحدود داشته باشند
نه آقا نظرم عوض شد، کلا این کار رو محکوم میکنم!![]()
شما جهت امتحان 1234567890 رو بزن انشاالله که کارتون راه ميوفته
اگه شماره موبایل همسایه رو هم میدونید امتحان کنید ، به تازگی بیشتر شماره موبایل رو میزارن !
آخه این چه مدل تاپیکیه ؟ اگه خدا نکرده یک نفر توی سایت تاپیک س . ی .ا . س .ی بزنه در عرض یک ثانیه تاپیک منهدم میشه اما این تاپیک که به نوعی آموزش اینترنت دزدی به حساب میاد سر جاش مونده ؟
دوستان توی دیگر تاپیک ها توی سر خودشون میزنن که جلوی حجم دزدی isp ها رو بگیرن بعد اینجا چه چیزهایی مطرح میشه . . . .
-- از نظر علمی پدیده ای بدی نیست و خیلی وقتها مثبت است اما در این زمینه اصلا جالب توجه نیست .
بابا تو این تاپیک داریم به تراوشات ذهنی برخی از دوستان پی میبریم چه اشکالی داره آخه
تا الان دو تا نکته برامون روشن شد
با ماهواره پیدامون میکنن اگر به وای فای وصل بشیم
اگر به وای فای وصل بشیم به همه فایل هامون دسترسی دارن (حتی اگر file sharing رو غیرفعال کنیم که به صورت پیش فرض غیرفعال هست)
نه نمیتونه ولی کلان بخوای -- کنی به وقت و حوصلش نمیارزه جون طرف میفهمه و پاس رو عوض میکنه مگر اینکه مال شرکتی جایی باشه سرعتش خوب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)