دیــــــــــــــــــــدم
.
کلا اجراش نسبت به پارسال خیلی پیشرفت کرده بود . موزیک لایو و معرفی هیجانی شرکت کننده ها و دی جی و ....gif)
.
سطح مسابقاتم بالاتر از پارسال بود . دلیلشم بنظرم این بود که وقتی جنینگز مصدوم شد (که عددی نبود
) دمار دروزان جایگزینش شد (که ۲۰۱۰ دوم شده بود) و سطح مسابقات رو بالاتر برد .
اما آخر سر بلیک گریفین و جاوالی مک گی برای دور نهایی اسلم دانک امتیاز آوردن و انتخاب شدن . من مقایسه میکنم دانکای ۲ نفر رو .(نظر شخصی و سلیقه ی من اینه)
توی دور اول، دانک گریفین خیلی خوب بود ولی من حرکت جاوالی مک گی رو بیشتر پسندیدم . با ۲ تا سبد
. چه پشتکاریم داشت ماشالا
. انقدر زد تا آخرش شد
. امتیاز کاملم که بش دادن
(۵۰ دادن البته
)
تو دومین دانک هم گریفین خوب بود ولی بنظرم حرکت مک گی که ۳ تا توپ رو انداخت تو سبد فوق العاده بود (ازون مسخره بازی مامانش که بگذریم
)
این مرحله سرج ایباکا هم حرکت توپی زد(برداشتن عروسک از رو سبد) . چه فلاش بکایی قشنگ و بموقعی هم میزدن حین اجرای مسابقه مثل فوت کردن شمع و ... .
تو دانک سوم گریفین با قدرت بدنیش صحنه ی جالبی ساخت (آویزون شدن از سبد از آرنج) و مک گی هم عالی بود . مساوی بودن بنظرم .
اما آخرین مرحله . من سر دانک چهارم نظرم ۳۵۹ درجه عوض شد
. تو دانک ۴ گریفین خیلی خوب بود. ولی سوالم اینه که اگه ماشین رو از دانک پنجم گریفین برداریم اتفاق خاصی میفته اصلا ؟
فکر کنم گریفین اول به خلاقیتش تو آوردن ماشین برد و بعد به اینکه مک گی برا دانک آخر یه حرکت معمولی رو انتخاب کرده بود .
در نهایت من بعد از دیدن مسابقه دوست داشتم جاوالی مک گی برنده بشه و فکر میکنم چون برنده ی نهایی مسابقه از طرف مردم و از طریق مسیج و سایت مسابقات انتخاب میشه ، گریفین بدلیل محبوبیت بیشتر برنده شد . و مک گی شایستگیش برا قهرمانی بیشتر بود . این بود نظریات شخصی من
.
امتیاز و آراء کلی :
Player.........................
First round...............
Finals Vote
Blake Griffin ...................95 (49+46)..................... 68%
Javale McGee.................99 (50+49)..................... 32%
DeMar DeRozan..............94 (44+50)
Serge Ibaka....................90 (45+45