دوست عزیز xperia mini و xperia mini poro هم خوبه هم دوربین خوبی داره هم فیلم برداری خوب
دوست عزیز xperia mini و xperia mini poro هم خوبه هم دوربین خوبی داره هم فیلم برداری خوب
دوربین عکاسی و فیلم برداریه 5 مگاپیکسلیه x10 mini & mini pro در هیچ شرایط کیفیته 8 مگاپیکسلیه vivaz رو نداره.....
سلام دوستان. نظرتون درمورد سامسونگ s5250 wave 525 چیه؟ دوربین خوبی داره؟ البته می دونم که فیلم برداری خوبی نداره .اما عکس برداری چی؟
انتخاب های دیگه ای تا 250تومن هست؟
ممنون میشم. موفق باشید.
سلام دوست من اگه دوربین برات مهمه ویواز اما اگه تاچ گوشی و همچنین سیستم عامل برات مهمه ایکس 8.
سلام. من از چندتا موبایل فروش پرسیدم که قیمتا بعد عید چه طور میشن؟
اونا گفتن که فرقی نمی کنه گرونتر نمیشه اگر هم بشه ، خیلی زیادش 10 تومن. همین طور که الآن هست می مونه.
به نظر شما همین طوره؟ من بعد عید خیلی پول دستم میاد الآن حدود250 تومن پول دارم اما بعد عید احتمال می دم تا 330 تومن پول داشته باشم.
بعد عید بگیرم؟
سلام. قیمت ویواز الآن چنده؟ چقدر طول می کشه ارزون تر بشه؟
با توجه مه بودجه شما و سطح گوشیهای که میتونید با این مبلغ بگیرید بعد عید بگیری چون پولت زیاده گوشی بهتر میتونی بگیری
بعد عید تا آخر فروردین که به خاطر عید بالا میمونه... بعدش میاد پایین که بهتره سریع بخرین ، چون تحریم ها که شروع بشه واقعا قیمت ها وحشتناک میشه...
فرق قیمتش توی اردیبهشت زیاد نیست تابستون وحشتناک میشه:(
Last edited by h!tman; 13-02-2012 at 20:55.
به نظر من که بعد عید میاد پایین شما هم فعلا نخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)