پس کی پیش فروش استان های دیگه میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
پس کی پیش فروش استان های دیگه میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
تا جایی که من اطلاع دارم برای جز تهران و کرج باید به دفاتر پیشخوان منتخب رایتل در اون استان مراجعه کنید. البته اگه تحت پوشش باشن. لیستشون باید تو سایت رسمی باشه.
سلام
موقع ثبت نام اینترنتی برای سیم کارت دیتا جایی واسیه سرعت 512 نداره
من می خوام 512 بگیرم دیتا باید چیکار کنم جور کردن نامه شرکت مشکلی نیست ؟
مرسی
چرا دیگه آقا. اینترنت پیشرفته ی ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه نوشته.
آقا این رایتل آنتن دهیش چه جوریه ؟؟؟؟ همه جای تهران آنتن میده ؟؟؟؟ تو مترو آنتن میده ؟؟؟؟؟؟
قیمت سیمکارت اعتباریش چنده ؟؟؟؟؟ چه ویژگیهایی داره اعتباریش ؟؟؟؟؟؟
چرا رایتل نمیتواند در صداوسیمای ایران تبلیغات کند؟
نزدیک به یک سال از ورود اپراتور سوم تلفن همراه به بازار موبایل ایران میگذرد و در آستانه یک سالگی این اپراتور، از پخش تبلیغات آن در صدا و سیما ممانعت می شود.این در حالی است که در ابتدای راه اندازی رایتل، تبلیغات این اپراتور از تلویزیون پخش میشد و مطرح شدن طرحی که در آن انحصار پخش برودکست صوت و تصویر در اختیار سازمان صدا و سیما قرار میداد، مسیر رایتل را تغییر داد.
یک مقام مسئول وزارت ارتباطات اظهار داشت: از آنجا که سازمان صدا و سیما پخش برودکست صوت و تصویر را در انحصار خود میداند، فعالیت رایتل را که قرار است امکان مکالمه صوتی و تصویری با سرعت بالا را فراهم کند، تداخل با اختیارات خود تلقی میکند.وی گفت: بر اساس این اعتقاد نیز مانع از پخش تبلیغات اپراتور سوم از تلویزیون میشود؛ در حالی که هم اکنون تبلیغات دو اپراتور اول و دوم تلفن همراه، به وفور از تلویزیون پخش میشود.وی ادامه داد: این اختلاف بین مسئولان رایتل و سازمان صدا و سیما همچنان نیز ادامه دارد. در این بین مدیران رایتل برای حل این موضوع، در حال رایزنی با مسئولان صدا و سیما هستند و طی نامه ای این موضوع را به اطلاع سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رسانده و از آنها برای حل این موضوع درخواست کمک کرده اند.وی تصریح کرد: رایزنی مدیران رایتل و مسئولان رگولاتوری با مدیران صدا و سیما برای حل این موضوع هنوز ادامه دارد و تاکنون رایتل مجوز پخش دوباره تبلیغات در تلویزیون را بدست نیاورده است.
یکی هم جواب ما رو بده !!!
هرجایی که تحت پوشش شبکش باشه آنتن دهیش خوبه و قطعی نداره
البته شاید به خاطر این باشه که تعداد مشترکین فعلا کم هستن
می تونی نقاط تحت پوشش رو از طریق نقشه های سایت رایتل ببینی
قیمت سیم کارت اعتباریش به صورت خرید از خود سایت رایتل 20000 تومنه
همه ویژگیهای سیم کارت دائمی و دیتا رو داره ولی قیمت خدماتش گرونتر از بقیه هستش
موفق باشی
سلام
سیم کارت دیتا تو جشنواره باران که 20 تومن زده سرعتش چنده رایتل ذکر نکرده انو؟
مرسی
کلا تو تهران خوب آنتن میده ؟؟؟؟ تو مترو آنتن میده ؟؟؟؟؟ هزینه مکالمات و اس ام اس و اینترنتش نسبت به دو تا اوپراتور دیگه چه جوریاست ؟؟؟؟
حتما باید بری تو سایتش ثبت نام کنی تا سیم رو بگیری ؟؟؟؟؟ چقدر طول میکشه تا سیم کارتت برسه دستت ؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)