تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی ملوان بندر انزلی | قوی سپید

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درودگر : اگر بمانم ، ملوانی متفاوت می بینید / نگاه من به ترانسفر عزت اللهی صرفا درآمد زایی نیست / تا قبل از بازی آخر هدایتی همه پول ها را می دهد

در مورد ماجرای نامه مدیران و امضای شما نکته نگفته ای دارید ؟

نه من در نامه ام همه چیز را توضیح داده ام . از اساس با چنین برنامه های از قبل تعیین شده ، مخالفم و آن روز نه در ایران بودم و نه به کسی بابت امضا وکالت داده ام .

در مورد دلیل سفرتان کلی شایعه درست شد .عده ای گفتند رفتید برای فصل بعد مربی از آلمان بیاورید !

( مکث و تعجب ) آخر چطور چنین چیزی به عقل شان رسیده ؟! مگر می شود از الان برای سال بعد آن هم به تنهایی و بدون مشخص شدن خط مشی باشگاه تصمیم گرفت و کاری کرد ؟ عده ای هم گفتند برای فروش بازیکن رفته اید و خودش سوژه شد ! و مخالفان این تز گفتند ، مگر ملوان جز سعید عزت اللهی ستاره جوان دیگری دارد ؟ سر مبلغ هم بحث شد و این که اروپایی ها بیش از صد ها هزار دلار بابت جوان 16 ساله نمی دهند و این پول را در خود ایران هم می شود گرفت ! این موضوع چند جنبه دارد . اول این که دلیل سفرم همین بود ولی نگاه من به ترانسفر عزت اللهی صرفا درآمد زایی نیست . شاید در ایران تیمی دو برابر این پول را بدهد ولی مگر پیشرفت بازی در اروپا را می توان با ایران مقایسه کرد ؟ عزت اللهی الان یک گنج برای ملوان است . بازیکنی بلند قد و دو پا و من برای مشاوره با دوستانم و طبق توصیه بزرگانی چون مهدوی کیا راهی این سفر شدم .

به قصد کدام تیم ؟

لوگانو . آن جا همین طوری بازیکن نمی گیرند و من بیشتر رفتم تا از کارشناسان آن جا آنالیز عزت اللهی را بگیرم و ضعف هایش را بشناسیم تا این جا روی آن کار کنیم . این آنالیز الان دست من است و آن را به پدرش ، مربی تیم و حتی مربی تیم ملی می دهم .

قرار است این انتقال کی صورت گیرد ؟

یک هفته دیگر لیگ سوییس تمام می شود و دو هفته دیگر قرار است ، سعید حضوری برود آن جا . او در سنی هست که باید والدینش هم کنارش باشند و البته نظر همه کارشناسان این بود که امضای قرارداد بماند برای بعد از جام جهانی جوانان ، چرا که سعید آن جا می تواند چشم همه استعداد یاب های بزرگ را بگیرد .

آلمان برای چه رفتید ؟

چه قدر خبر ها زود می رسد ! کسی نمی دانست ، قرار است من آن جا بروم ولی رفتم تا با وحید هاشمیان هم دیدار و مشورت کنم . ماشاالله وحید برای خودش در مربی گری کلی اسم و رسم به هم زده .

تکلیف ملوان چه می شود ؟ شما قبل از عید گفتید برای ماندن شرط دارید ، اصلا قرار است ملوان برای قهرمانی بسته شود یا جوانگرایی کند ؟

ببین همه از مشکلات مالی ملوان خبر دارند ولی انصافا همه تقصیر ها گردن هدایتی نیست . شرایط مالی همه تیم ها خراب است و ضمنا در این یک سال هیچ کس در استان گیلان یک ریال هم کمک نکرد .

مگر قرار بوده کمک کنند ؟

قرار نبوده ولی انتظار چرا . مگر در استان های اصفهان ، فارس ، آذربایجان به تیم هایشان کمک نمی کنند ؟ این جا استاندار و فرماندار خیلی در امور اداری به ما لطف داشتند ولی صنایع و کمک های مردمی هیچ . هدایتی هم از خرید ملوان و هزینه در انزلی اهدافی داشت و به هیچ کدام نرسید . نه ورزشی نه اقتصادی .

اما در تیم می گویند بی پولی دلیل ناکامی فنی بوده !

پس چرا استقلال نتیجه می گیرد ؟ مگر همه تیم ها پول داشتند ؟ حقیقت این است که نیم فصل دوم از 15 بازی یک برد آوردیم و همه مشکلات زیر سر بی پولی نیست . این نتایج هم مالک را دلسرد کرد .

حالا چه می شود ؟

تا قبل از بازی آخر هدایتی همه پول ها را می دهد و طلبکاری نمی ماند . البته بعد از کسر جریمه ها .

و برای فصل بعد ؟

شناخت و تجربه ای که امروز من دارم ، قابل مقایسه با اول فصل نیست . تا الان دو جلسه با هدایتی داشته ام و همه خواسته هایم را گفته ام ، ایشان هم موافق است اما هنوز چیزی قطعی نیست و تا قبل از همان بازی با ذوب آهن مشخص می شود . اگر من باشم آن وقت ملوانی متفاوت با امسال خواهید دید .

با کدام مربی ؟ چه بودجه ای ؟ جوانگرایی می کنید یا برای قهرمانی ستاره می خرید ؟

صبر کن ! جواب همه این سوالات را به زودی خواهید گرفت

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2013/04/22/3922335/%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%85%D9%84%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%81%D8%B1

2. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درودگر:ممدلی زیتون ( بوقچی ملوان)از احمدزاده بهتر نتیجه می گرفت / پورغلامی گفت یک روز همه چیز را درباره احمدزاده می فهمی / او گفت اصلاح شده است!

مدیرعامل ملوان در مصاحبه ای با سایت گل بی پرده تر از همیشه درباره مشکلات و مسائل ملوان صحبت کرد

سایت گل - درگیری و جنگ های لفظی احمدزاده و درودگر باعث شده که چند روز اخیر ملوان بازهم در صدر خبر ها باشد. در این میان گویی درودگر دل پری از اتفاقات باشگاه دارد و از حرف هایش معلوم است که مشکلات مالی و حاشیه ها یک فصل سخت را برای او در ملوان رقم زده است.

وضعیت احمدزاده در ملوان؟!

کلیه تصمیمات مربوط به آقای احمدزاده منوط به جلسه کمیته انظباطی باشگاه است و تا آن زمان تصمیم خاصی در مورد آقای احمدزاده گرفته نمی شود.

احتمال برکناری احمدزاده؟

من نمی توانم با صراحت چنین چیزی را بگویم. آقای قاضی ظفرقندی مسائل مربوط به پرونده ایشان را مشاهده خواهند کرد و پس از شنیدن حرف های ایشان و نکاتی که کمیته فنی ارائه کرده و گزارشی که بنده در مورد اتفاقات باشگاه نوشته ام در انتها نتیجه گیری خواهد کرد.

احمدزاده و سابقه درگیری با مدیران قبلی؟

در آن زمان اعضای هئیت مدیره از نتایج آقای پورغلامی ناراحت بودند و فکر می کردند تیم باید جایگاه بهتری داشته باشد و به دنبال تعویض ایشان بودند اما بنده مخالف این موضوع بودم و می گفتم باید به آقای پورغلامی فرصت داد و اینکه حق یک مربی است که به او فرصت داده شود .من خواستم که برای یک ماه یک مدیر فنی را در کنار تیم داشته باشیم که با توجه به توصیه برخی بازیکنان که می گفتند آقای پورغلامی و احمدزاده با یکدیگر قبلا کار کرده اند و رابطه خوبی دارند تصمیم به وارد کردن ایشان گرفتیم. البته آقای پورغلامی برخی مسائل را می دانستند که ما نمی دانستیم و به خاطر عرقی که به انزلی و شهر خودشان داشتند نخواستند چیزی را بیان کنند و فقط گفتند که درباره احمدزاده روزی برای شما همه چیز مشخص خواهد شد که چرا بنده با آقای اوکار نمی کنم.

مقایسه نتایج احمدزاده و پورغلامی؟!

در ابتدای فصل هئیت مدیره به دنبال قهرمانی بود و ایشان از 7 بازی 4 امتیاز کسب کرده بود و تیمی که حتی یک هفته در صدر جدول بود در رده هفتم جدول قرار گرفت. هئیت مدیره دو جلسه با آقای پور غلامی تشکیل داد که در این جلسات آقای پیشگاه هادیان نیز حضور داشتند. تفکران در جهت تقویت تیم بود... البته من می دانستم که آقای احمدزاده چه اخلاقی دارد اما ایشان به من گفتند که عوض شده و پس از دوسال دوری از فوتبال کاملا اصلاح شده اند و آمده اند که به زندگی شان سر وسامان بدهند و وضعیت را تغییر بدهند و به بنده اطمینان دادند که مشکلی پیش نخواهندآورد. در قرارداد داخلی که ایشان امضائ کرده اند حتی قید شده است که تمام کارهایی که می خواهند انجام دهند باید با تائید بنده و از کانال من انجام شود و تنها مربی در لیگ هستند که این برگه را نوشته اند و حتی این برگه در سوابق باشگاه وجود دارد. ایشان حتی باید برنامه تمرینی شان را با بنده چک کنند ولی من این مسائل را اعمال نکردم و هر مربی باید استقلال داشته باشد و این برگه برای روز مبادا در نظر گرفته شده بود که که اگر بخواهد رفتار گذشته را تکرار کند به ایشان نشان بدهیم که شما این برگه را امضاء کرده اید اما متاسفانه ایشان باز هم همان رفتارهای گذشته را تکرار کردند و حتی یک مدیر نیست که ایشان با آنها درگیر نشده باشند.

ارزیابی نتایج ملوان؟!

17 هفته و کسب یک برد چه معنی می تواند داشته باشد؟! من اگر آقای محمدعلی نیک پور (لیدر باشگاه) را مربی تیم کرده بودم به طور حتم محمدعلی زیتون از 17 هفته 5 برد را کسب کرده بود و بهتر نتیجه می گرفت.

پیشنهادهای مالکیت باشگاه؟

بنده با آقای هدایتی صحبت می کنم و چون آنها این پیشنهاد را به من اعلام کرده اند من نیز باید به آقای هدایتی انتقال دهم و آقای هدایتی فعلا تصیم در ادامه فعالیت دارد.

گره خوردن مسائل شما و هدایتی؟

بنده به صراحت اعلام می کنم که مسائل ما گره نخورده است و من اعلام استقلال کامل می کنم و به صراحت نیز اعلام کرده ام که اگر مطالبات بازیکنان پرداخت نشود من تیم را همراهی نمی کنم .

مشکلات مالی باشگاه؟

من به اندازه 70 برابر مدیران قبلی درآمدزائی کرده ام و باشگاه ملوان سال گذشته کل در آمدش از اسپانسر 10 میلیون بود. این تیم یک تیم خصوصی است و تا به بنده پرداخت نشود من نمی توانم پولی را خرج کنم. من نیامده ام که از جیب خودم خرج کنم من که مالک باشگاه نیستم و برای همین تا زمان که پول ندهند من هم نمی مانم. پس از بازی هایی که نونهالان باشگاه دارند همه چیز تا چند روز آینده مشخص می شود.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2013/05/03/3950224/%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%B1%D9%85%D9%85%D 8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D9%88%D9%82%DA%86%DB%8C-%D9%85%D9%84%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA?ICID=HP

4. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •