این نظر سنجی به نظر من خیلی بهتره.
اینو هر کدوم میخواستیم راحت تیک میزدیم. نه مثل قبلی باید 30 با بالا پایین میکردیم!!!![]()
این نظر سنجی به نظر من خیلی بهتره.
اینو هر کدوم میخواستیم راحت تیک میزدیم. نه مثل قبلی باید 30 با بالا پایین میکردیم!!!![]()
دوستان من عکس شماره 10 رو با عکس زیر اشتباه گرفته بودم.
همون منظره هست اما عکاسش متفاوته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوت و کور شده اینجا چرا![]()
سلام ، سلام ...
یک تبریک ویژه برای عکس های زیبایی که واقعا یکی از یکی قشنگ ترند .
یکی دو هفته ای بود اینجا نمی اومدم.
راستش اگه خدا بخواد داشتیم یک فتوبلاگ شخصی راه اندازی می کردم. بزودی آدرسش را هم قرار خواهم داد .
البته نا گفته هم نماند که اگه دوستان موافق باشند یک فکرهایی ( سایت ) هم برای جمع خودمون کردم تا دیگه این مشکلات نظر سنجی و عکس های قاطی هم را نداشته باشیم. البته بهتره تو یک نظرسنجی اول مشخص بشه که چه تعداد دوستان تمایل به همکاری دارند تا وقت بیهوده برای این کار هدر نره .
سعی می کنم به محض اینکه کارهای ابتداییش انجام شد یک تاپیک دربارش بزنم البته با اجازه ی آقای ELSIN و با هماهنگی ایشون این کار ر ا انجام میدیم.
------ این را هم بگم که می دونم قبلا هم یک چنین پیشنهادی داده شد که ادامه نیافتنش تقصیر من بود. به این دلیل که به دنبال یک سایت بهتر بودم ولی به تدریج همین ها هم فراموش شد . ( این را گفتم که بگم بدقول نیستم )
پس سعی می کنم این دفعه با یک نظرسنجی کار را شروع کنیم تا یا همه با هم تو سایت خودمون باشیم یا همگی همین جا بمونیم.
تو این مدت هم اگه کسی نظری داره می تونه تو پروفایل من مطرح کنه .
خوب ببخشید خیلی حرف زدم . امیدوارم که با هم به نتیجه مناسبی برسیم .![]()
دوباره این قضیه را یادمون اوردی!
قبلا خیلی منتظر بودم که کاری صورت بدید ولی اینقدر نشد که یادمون رفت...
اون زمون وضع اینجا خیلی بد بود... گوش میدی؟! (تریپ لوتی بخونید!) یه مسابقه هم نمیتونستیم بزاریم ولی الان با ناظر شدن احسان عزیز وضع بهتر شده .
البته اینجا را که کاملا نمیشه ترک کرد ولی یه جا تخصصی و کامل باشه خوبه
Last edited by Aless; 09-02-2012 at 03:25.
میگم حالا موضوع ماکرو رو هم شاید بشه عکس داد ولی دیگه تخصصی تر نرین که اون موقع فقط بعضی از دوستان هنرمند میتونند عکس بزارند
کلا همون موضوع آزاد از همه بهتره
اقا نظر سنجی میذارید چرا خبر نمیکنید؟![]()
آقا بد نبود شرایط شرکت تو مسابقه رو هم توی پست اول میذاشتید.
راستی منم بازی D:
keykavoos عزیز پست اول رو بخونید چی نوشته ، قوانین که شرایط هم میشه بهش گفت
---------------------------
این مسابقه هم تموم شد
اول باید از دوستان تشکر کنم برای شرکت توی مسابقه و نظر سنجی بهترین عکس
برنده ها :
مقام اول : عکس شماره 10 با 23 رای از محمد عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
باریکلا محمد جون ، ما منتظر سومیش هستیم
مقام دوم : به صورت مشترک به عکس های شماره 2 با 20 رای از محمد عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و عکس شماره 4 با 20 رای از علی عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محمد علی جونمبارکتون باشه دمتون گرم
مقام سوم : به صورت مشترک به عکس های شماره 5 با 15 رای از رئوف عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و عکس شماره 16 از محمد عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به هر دو شما عزیزان تبریک میگم
اینم لیست نفراتی که شرکت کرده بودند
عکس 1 و 11 از hadi h (به علت این که نمیتونم نظر سنجی رو edit کنم مشکل رو نتونستم برطرف کنم)
عکس 2- Aless
عکس 3- Nocturne
عکس 4- AliSub
عکس 5- PersiAndroid
عکس 6- s.hossein45
عکس 7- Samet-22
عکس 8- a.g g.a
عکس 9- gale5267
عکس 10- mehr film
عکس 12- rostamiani
عکس 13- Fox
عکس 14- reza4024
عکس 15- fade2amin
عکس 16- mohammadirani
ممنون از همه دوستان ، موفق باشید![]()
دستتون درد نکنه بابت این مسابقه
فقط خواهشا قطع نکنید و ادامه بدید
حالا این هفته نشد از هفته بعد دوباره شروع کنید مسابقه رو
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)