سلام برای منم هفته ای یه بار اینطوری میشه اخطار 691 میزنه
اما کامپیوتر رو ریست میکنم حل میشه حتی مودم رو ریست کنم درست نمیشه فقط کامپیوتر رو ریست کنم درست میشه در عرض 2 دقیقه
سلام برای منم هفته ای یه بار اینطوری میشه اخطار 691 میزنه
اما کامپیوتر رو ریست میکنم حل میشه حتی مودم رو ریست کنم درست نمیشه فقط کامپیوتر رو ریست کنم درست میشه در عرض 2 دقیقه
خوب منم همینو بهش گفتم
توی سیستم مخابرات ثبت شده که با چه شماره تلفنی از این اکانمت استفاده شده![]()
نمیشه دوست عزیز!
بیخیال بابا.. یه دانلودی کرده دیگه.. انقدر ناراحتی نداره..
شکایت از چی بکنی؟؟؟ بگی طرف دانلود کرده؟؟ خب یارو میگه من یه آنتن پیدا کردم و پسوورد نداشت و دانلود کردم. جرم نکرده که.
به راحتی میشه !!!
تو هر ای اس پی لیست تمام فعالیت های یک یوزر مانیتورینگ میشه و میشه گفت که این یوزر و پسوورد با کدوم خط تلفن کانکت شده !
به وایرلس بدون پسوورد وصل نشده که !! اومده یوزر و پسوورد اکانت adsl رو برداشته !!
شما از کجا اینقدر مطمعا هستی ؟
اصلا چه حوری میخواین شماره خط رو به دست بیارید ؟
مطمئن بودن نمیخواد که !!!
من نمیخوام بدست بیارم !! اگه ایشون شکایت کنن و به ای اس پی مراجعه کنن یه لیست کامل از ارتباطات و مدت زمان وصل بودن . بسیاری از پارامتر های دیگه رو میتونن ببنین !!
و مشخص میشه که تو چه ساعتی اون شخص ه ک کننده با کدوم شماره تلفن از این یوزر و پسوورد استفاده کرده![]()
1- مخابرات نه مک مودم نه مک کارت شبکه هیچکدوم رو قفل نمی کنه
2- مکی که در سیستم مخابرات ثبت میشه مک کارت شبکه هستش و مختص هر کاربر
3- شما تو کنترل پنل نگاه کن ببین طرف با مک خودش کانکت شده یا مکش رو به مک شما تغییر داده،اگر تغییر داده باشه بهیچوجه نمیشه پیداش کرد چون موقع کانکت شدن اون دزد شماره تلفنی که برای اون اتصال ثبت شده شماره شما است درست مثل اینکه اصلا خود شما در اون لحظه کانکت بودی
4- برای مقابله با این دزدها باید هم یوزرنیم هم پسورد مودم رو تغییر بدید، اگر بلد هستید پورت 23 رو هم ببندید تا telnet نشه
من خودم وقتی تست می کنم 99% مودمهایی که راحت ه.ک میشن برند tplink هستن و dlink
Last edited by urumchi; 07-02-2012 at 22:50.
همینی که میگید نمیشه !
کلا DSL هیچ ربطی نداره به شماره تلفن شما ! حالا میخوای برو از هرکی میخوای بپرس!
من دو تا اکانت روی دو خط از یک آی اس پی دارم با هر کدوم خواستم راحت کانکت میشم.
کسیکه اکانت ایشون رو -- کرده روی همون آی اس اکانت داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)