تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 48 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 475

نام تاپيک: I9070 Galaxy S Advance » گوشی اندرویدی سامسونگ با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچ

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اگه از سری گلکسی اس هست پس چرا گوشی های دیگه ی سامسونگ مثل هم هستند
    نمونش همین Ace که خیلی شبیه به گوشیای دیگه ی سامسونگ هست
    درباره ی آیفون هم باید بگم که این شرکت فقط یه گوشی تولید میکنه پس تعجبی نداره که هر سال گوشیهاش مثل هم هستند در ضمن شرکت آیفون برای احترام به مشتری تا حالا شکل گوشی رو عوض نکرده و حتی صفحه نمایشش هم همون 3.5 اینچه
    اما سامسونگ که زرت و زرت گوشی میده بیرون لا اقل جوری طراحیش نمیکنه که کاربر راحت بتونه مدل رو تشخیص بده
    ایس هم سری گلکسیه
    ولی طراحی سری ویو یکم متفاوته
    در مورد طراحی سلیقه ای هست ولی کندی بار رو نمیشه نمیشه طراحی خاص بهش داد
    در ضمن مگه همین طراحی این گوشی تغییر نکرده؟

ویبره هم بوده ولی بدتر از قبل
    آره قبول دارم آنروید مصرف باطریش زیاده ولی سامی خیلی ظرفیت پایین داره میزنه واین واسم سواله ؟
    به نظر من دگمه سخت افزاری عقب افتادگی سازنده هست . واسه اپراتورها خوب داره طراحی میزنه ولی واسه فروش معمولیه نمیدونم چرا دست بردار نسیت و سوزنش گیر کرده رو این پلت فرم . سیاست غلط و سوال برانگیزیه
    نکسوس که پر از ایراده از سامی بعید بود
    ظرفیت باتری مهم هست ولی عوامل دیگه هم تاثیر گذاره
    ظرفیت که برای یک گوشی در نظر می گیرن تخصصی شدس پس این گوشی هم زمان تاک تایم و استند بای مشابهی با سایر دو هسته ای ها داره
    اگه دکمه سخت افزاری عقب افتادگیه که اپل از همه عقب افتاده تره...
    این دکمه ی هوم که تو همه ی اندرویدی ها و سایر کمپانی ها میبینین نتیجه ی موفت دکمه ی آیفون بوده که همه تقلید کردن در ضمن همین سادگی این گوشیها هم همش نتیجه ی آیفون سری اول هست پس اون طرح آیفون اونقد موفق بود که نه تنها سامی بلکه کل سازنده ها رو وادار به تقلید کرد

صد در صد تایید میشه متاسفانه برخی فقط حمایت کور کورانه میکنند
    اس و اس 2 میشه مثل هم باشند ولی دیگه ایس و آر و زد و دوجین دیگه چه طور
    من خودم طرف سامی هستم ولی با زدن یه سری قاب و تعویض سخت افزار به جایی نمیرسه
    موتو الان 4 سری پلت فرم داره و هر سری یه کدوم رو آپ میکنه . واسش یه گوشی میزنه اینجوری تو هر بازه فروش داره
    یه قاب با سخت افزار مختلف با تکنلوپی های روز بهتر از چند تا قاب و دسته بازی و غیره با یه سخت افزار کاملا مشابه و دروغ های تبلیغاتیه
    شما فکر فروش شرکت ها نباش

طراحیش تکراری هستش ولی من کلا این طرح سامی رو دوست می دارم.
    اگر قیمتش معقول باشه خوب فروش می کنه.

منظورتون رو متوجه نمیشم؟!
    یعنی از یه طرف دکمه خوبه و از یه طرف بد؟!
    ولی به نظرم من دکمه خوبه.
    چون اگر یه زمانه(که زیاد پیش میاد) دستت کثیف باشه دکمه سخت افزاری به کمکت میاد.
    نه دکمه سخت افزاری بهتره با دکمه بک و منو در بغلش
    شما منظورمو متوجه نشدی من که گفتم گالاکسی نکسوز که داشتم دکمه هاش رو اعصاب بود
    در ضمن رزلشن رو کاهش داده بود و حتی تو گیم هم نمی رفت

Galaxy S Advance in live shots, Philippines price and date too

We have the first live pictures of the recently announced [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , along with details on the expected price and release date.
    The price will be 22,990 Philippine pesos, which amounts to around $535 and the Galaxy S Advance is expected to be first seen at the MWC later this month and should become available in the Philippines, at least, around the same time.

Samsung Galaxy S Advance I9070 live shots
    On the hardware side of things the Galaxy S Advance looks like a cross-pollination of the Galaxy S and the Galaxy S II. The curved screen does set it apart, though at 9.7 mm thick it is more an S than an S II.
    The specs are already [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] but just in case you've missed them - the Advance has a curved Gorilla Glass 4" Super AMOLED display of WVGA (480 x 800), a dual-core 1 GHz Cortex-A9 processor, a 5 MP snapper on the back with 720p video recording abilities and, upon launch at least, Android Gingerbread 2.3.6.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by PersiAndroid; 02-02-2012 at 13:40.

2. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

البته مثل اینکه چیپستش اینه:
    ST-Ericsson NovaThor U8500

این همون چیپستیه که تو میدرنج های سونی تو 2012 استفاده خواهد شد و برای رده میدرنج عالیه ...

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ایراد ها خیلی دارن غیرمنطقی میشن ضمنا توجه کنین که من خودم به شدت ضد سامی هستم
    خود سونی هم دیزاین آرک و نئو و پرو و اکس 10 و ... رو تقریبا مشابه هم زده ، با تغییراتی در قاب...
    سامی هم تقریبا تغییرات رو داده اما خوب نه در اون اندازه...
    نمیشه گفت که چرا دیزاین رو تغییر نمیده... از ابتدای خلقت بشر تا الان کمپانی های زیادی بودن که یه خط رو گرفتن توی دیزاین و تغییر زیادی ندادن... مثلا پورش... پورش یه برندیه که تقریبا دیزاین همه ماشیناش یک شکله...
    دکمه سخت افزاری هم من نمیتونم اسمشو بزارم ایراد... به هر حال دکمه تاچ خیلی تکنولوژی بالایی نمیخواد ، سامی هم میتونسته بزاره ، شاید از نظر طراح هاش این طوری بهتر بوده (هر چند خودم دکمه تاچ رو ترجیح میدم خیلی)...
    در نهایت هم فعلا میشه گفت سامی بازار اندروید رو در دستش داره...
    ظاهر به چه درد میخوره وقتی خود گوشی 2 زار نمی ارزه...
    اما اتریکس من واقعا ظاهر زیبایی داشت و خیلی هم خوشدست بود... اما خود موتو که فعلا گفته برنامه ای برای آپدیتش نداریم پس غلط میکنه گوشی 2 هسته ای میسازه... بگذریم از ضعف های عمیق سخت افزاری مثل صفحه نمایش... گوشی فقط ظاهرش نیست و فقط سخت افزارشم نیست...
    سونی داره تمام تک هسته ای هاشو آپ میکنه ، حتی مینی :|
    در این شرایط ، به نظر من تنها برندی که واقعا داره خوب از مشتری ها حمایت میکنه سونی ــه... و بعد از اون میشه گفت سامی (که سر گلکسی اس خودشو نشون داد ) ... بقیه برند ها تا اینجا از نظر من ، خراب کردن...
    در مورد سخت افزار هیچ حرفی نیست که سامسونگ خوب کار میکنه ، برخی تکنولوژی های خاص سامسونگ واقعا منحصر به فرده
    اما ظاهر هم مهمه ، نوکیا چه ضربه ایی خورد ؟ یکی از دلایلش همین ظاهر گوشی ها بود

بنظر من زیبایی هم باید چاشنی کار سامسونگ بشه (یکم هم بی خیال این پلاستیک بشه بد نیست !)
    خودم همیشه در دنیای اندروید سامسوگ رو انتخاب میکنم
    ولی از نظر زیبایی فکر کنم سونی از همه بهتر کار میکنه و بعد از اون هم HTC رو میپسندم ، unibodyبودن برخی از گوشی هاش..

5. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

ولی از نظر زیبایی فکر کنم سونی از همه بهتر کار میکنه و بعد از اون هم HTC رو میپسندم ، unibodyبودن برخی از گوشی هاش..
    ولي من توي ظاهر گوشا الجي روو به همه ترجيح ميدم. خداييش خشكل ميسازه گوشياشو والبته فقط خوشكل. قبلا خريت كردم عاشق ويوتي اسمارتش شدم الان دارم عاشق اپتيموس بلاك و 3ديش ميشم فقط واسه ظاهرشون ولي نسبتا تو رنج قيمت خودشون گوشياي خوبين.
    انتي اسپم: اين گوشي كي وارد ميشه؟

7. این کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ولي من توي ظاهر گوشا الجي روو به همه ترجيح ميدم. خداييش خشكل ميسازه گوشياشو والبته فقط خوشكل. قبلا خريت كردم عاشق ويوتي اسمارتش شدم الان دارم عاشق اپتيموس بلاك و 3ديش ميشم فقط واسه ظاهرشون ولي نسبتا تو رنج قيمت خودشون گوشياي خوبين.
    انتي اسپم: اين گوشي كي وارد ميشه؟
    The Galaxy S Advance is running on Android 2.3.6 Gingerbread, but we suppose it will get the Ice Cream Sandwich update soon after it launches this month.

9. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AM1R95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بزرگترین مشکلش فیلمبرداریشه
    حیف که Full HD فیلم برداری نمیکنه وگرنه گوشی خوبی از آب در میومد

14. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

نقد Gsmarena رو خوندم
    قیمتش از S2 بالاتره
    از نظر سخت افزاری کاملا ضعیف تر از S2 هست
    و صفحه نمایشش pentile matrix هست و درکل میشه گفت از galaxy s کیفیتش پایین تر هست.

در کل هیچ توجیه اقتصادی نداره خرید این گوشی ، مگر اینکه قیمتش خیلی بیاد پایین

MOTOROLA ATRIX از این گوشی حدود 100 دلار ارزون تر هست !

16. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •