تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: مانیتور یا تلویزیون تا 250 تومن

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لطف دارین پارسا جون امروز رفتم بخرم گفت 2394 نداریم گفتم ندارین چرا تو لیست قیمتتونه؟ کلی بحث کردم باهاشون گوسفندا اعصابمو بهم ریختن

رفتم این مدلو خریدم از یه جا دیگه: ips 226v

285 بهم دادن ولی خیلی ازش تعریف می کرد/ یه dvi یه vga یه Hdmi داره

کسی نمیدونه میشه یه تبدیل گرفت و 2 تا Hdmi رو تبدیل به یکی کرد و هر وقت لازم شد از یکیش استفاده کرد؟

کسی اگه مطلبی چیزی داره لطفا یه آدرس بده
    ممنون . آره آخه الان به خاطر این مشکلاتی که پیش اومده واقعا" اوضاع واردات بهم ریخته و خیلی از جنس هایی که تموم شده جایگزین نداره فعلا" . اما در مورد ips226v باید بگم که بازم بنده خدا خیلییییییییی خوب بهت فروخته چون من 340 تومن قیمت دارم و حتی اگه بخوان از سودشون هم بگذرن این قیمت نمیدن . تا حالا توی تاپیکها ندیدم کسی زیر 320 تونسته باشه بخره . در مورد مدلش هم بگم که یکی از بهترینهای lg هست و خیلییی مانیتور حرفه ای هست . زاویه دیدش که خیلی خوبه و super led هست و امکانات کاملی داره و ظاهرشم زیباست . مبارکت باشه از انتخاب قبلی که با هم داشتیم خیلیییییی بهتره و جزء بهترینای بازاره
    حسین جان منظورت رو از : "کسی نمیدونه میشه یه تبدیل گرفت و 2 تا Hdmi رو تبدیل به یکی کرد و هر وقت لازم شد از یکیش استفاده کرد؟" متوجه نشدم ولی فکر کنم با توجه به صحبتهای قبلیمون مشکلت همون داشتن 2 تا hdmi هست درسته ؟؟؟؟
    Last edited by persiantoolsbaz; 06-02-2012 at 10:55.

2. این کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ips چه قابل داره/ امر کنی پیش کش میکنم خدمتتون/ من شیراز هستم پارسا جان نمیدونم چرا قیمت قطعات اینجا نسبت به تهران بعد این تغییراتی که اتفاق افتاد و باعث گرونی شد خیلی تغییر داشته ( قبلا بیشتر بود الان کمتر شده)

به هر حال اگه لازم داشتین میتونم به صورت پیغام خصوصی بهتون ادرس بدم برای خرید/

اما بحث شیرین Hdmi

دو راه حل داره یکی کم خرج اگه شدنی باشه و یکی هم پر خرج اما شدنی ولی طبیعتا من دوست ندارم پول زیادی خرج کنم/ یه جورایی دیگه کم کم داره جیبم خالی میشه

راه حل اول:

دقیقا من میخوام ببینم یه سوییچ یا تبدیلی هست که بشه باهاش چند تا دستگاه رو همزمان به یه پرتHdmi وصل کرد؟

در واقع بدون افت کیفیت و کمترین هزینه ممکن و قابلیت سوییچ کردن به صورت اتوماتیک یادستی

با توجه به شرایط موجود این یه راه حلمه که اگه شدنی باشه

راه حل دوم:

در صورتیکه دستگاه یا تبدیلی برای راه حل اول وجود نداشته باشه مجبورم برای یه کارت گرافیک هزینه کنم که پرت dvi داشته باشه که ضاهرا مشکل حل میشه اما dvi صدا رو منتقل نمیکنه و این یعنی اگه من بخوام از این پرت استفاده کنم بایست زمان استفاده از سیستم سیم اسپیکرم رو که الان به مانیتور وصله جدا کنم بزنم به کارت صدای سیستم و دوباره زمان استفاده از xbox که به Hdmi مانیتور وصله/ دوباره فیشو بزنم به مانیتور که یه جورایی ستمه اما شاید بشه یه اسپیکر پیدا کرد که دو تا ورودی صدا از این ها که همه اسپیکر ها یکی دارند داشته باشه یا مثلا یه دونه فیش optical و یه دونه ورودی صدای معمولی/

حالا نمیدونم چکار بکنم

4. این کاربر از hosein_mic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ips چه قابل داره/ امر کنی پیش کش میکنم خدمتتون/ من شیراز هستم پارسا جان نمیدونم چرا قیمت قطعات اینجا نسبت به تهران بعد این تغییراتی که اتفاق افتاد و باعث گرونی شد خیلی تغییر داشته ( قبلا بیشتر بود الان کمتر شده)

اما بحث شیرین Hdmi

دو راه حل داره یکی کم خرج اگه شدنی باشه و یکی هم پر خرج اما شدنی ولی طبیعتا من دوست ندارم پول زیادی خرج کنم/ یه جورایی دیگه کم کم داره جیبم خالی میشه

راه حل اول:

دقیقا من میخوام ببینم یه سوییچ یا تبدیلی هست که بشه باهاش چند تا دستگاه رو همزمان به یه پرتHdmi وصل کرد؟

در واقع بدون افت کیفیت و کمترین هزینه ممکن و قابلیت سوییچ کردن به صورت اتوماتیک یادستی

راه حل دوم:

در صورتیکه دستگاه یا تبدیلی برای راه حل اول وجود نداشته باشه مجبورم برای یه کارت گرافیک هزینه کنم که پرت dvi داشته باشه که ضاهرا مشکل حل میشه اما dvi صدا رو منتقل نمیکنه و این یعنی اگه من بخوام از این پرت استفاده کنم بایست زمان استفاده از سیستم سیم اسپیکرم رو که الان به مانیتور وصله جدا کنم بزنم به کارت صدای سیستم و دوباره زمان استفاده از xbox که به Hdmi مانیتور وصله/ دوباره فیشو بزنم به مانیتور که یه جورایی ستمه اما شاید بشه یه اسپیکر پیدا کرد که دو تا ورودی صدا از این ها که همه اسپیکر ها یکی دارند داشته باشه یا مثلا یه دونه فیش optical و یه دونه ورودی صدای معمولی/

حالا نمیدونم چکار بکنم
    ممنون از لطفت ، آره قیمتش رو که خیلی خوب داده و حدود 40-50 تومن زیر قیمت خریدیش ولی من تهرانم .ممنون اگه زحمتی نیست آدرسش رو بهم پیام بزن . آقا بازم عرض تبریک .
    حسین جان راستش در مورد اون راه حل اولت یکم باید از بازار پرس و جو کنیم ولی فکر میکنم یه همچین مبدلای 2 به 1 برای hdmi وجود داشته باشه و بشه از راه حل اولت هم استفاده کرد . راه حل دومت هم که کاملا" جواب میده ولی بذار یکی 2 روز از اینترنت و بازار یه پرس و جو کنیم و نتایجمون رو با هم share کنیم تا ببینیم بهترین راه چیه

6. این کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پخ دادم/چک شود

8. این کاربر از hosein_mic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من اینو پیدا کردم بنظرتون همون چیزیه که باید باشه؟ شیراز هم هست فروشگاهه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه bayern_vahid`'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اما بحث شیرین Hdmi

راه حل اول:

راه حل دوم:

حالا نمیدونم چکار بکنم
    داداش اولا مبارک باشه
    ثانیا اینطور که من فهمیدم شما میخوای ایکس باکس و کامپیوترت رو به مانیتور وصل کنی خوب این که خیلی سادست شما ایکس باکس رو hdmi وصل کن صداشم از خروجی مانیتور بگیر برا اسپیکرت
    pc رو هم وصل کن به dvi کیفیتش کم از hdmi نداره من خودم همین کارو کردم خروجی صدای کامپیوتر رو هم از پشت کارت صدا بگیر دیگه مشکلی نیست برا ورود همزمان صدا هم که با یه تبدیل پشت وروردی اسپیکرت مشکلت حل میشه البته بسته به ورودی اسپیکرت هم داره
    یه راه دیگه هم هست که پیشنهاد نمیکنن یه کابل hdmi به dvi بگیر

11. 2 کاربر از bayern_vahid` بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

قابل شمارو نداره آقا وحید

مساله اینه که مین برد من Z68AP-D3 هستن و Hdmi انبرد داره و در واقع من پرت dvi ندارم روی سیستمم و حتی الامکان نمیخوام برای کارت گرافیک dvi دار هزینه کنم

چرا تبدیل Hdmi به Dvi پیشنهاد نمیشه؟ افت کیفیت پیش میاد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قابل شمارو نداره آقا وحید

مساله اینه که مین برد من Z68AP-D3 هستن و Hdmi انبرد داره و در واقع من پرت dvi ندارم روی سیستمم و حتی الامکان نمیخوام برای کارت گرافیک dvi دار هزینه کنم

چرا تبدیل Hdmi به Dvi پیشنهاد نمیشه؟ افت کیفیت پیش میاد؟
    اشکال نداره حسین جان بیخیال dvi بشو . ببین xbox ات رو با hdmi وصل کن و pc رو با RGB وصل کن .

14. این کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بازم نمیشه پارسا جان 226v پورت RGB نداره/ اگه هم داشت و میخواستم این کارو بکنم بازم باید Hdmi رو تبدیل به RGB بکنم یعنی تبدیلش رو بخرم/ حالا این تبدیل های HDMI به DVI چطوره اصلا به در میخورن؟

16. این کاربر از hosein_mic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bayern_vahid`'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بازم نمیشه پارسا جان 226v پورت RGB نداره/ اگه هم داشت و میخواستم این کارو بکنم بازم باید Hdmi رو تبدیل به RGB بکنم یعنی تبدیلش رو بخرم/ حالا این تبدیل های HDMI به DVI چطوره اصلا به در میخورن؟
    کیفیت در حد hdmi بهت نمیده تقریبا یه چیز تو مایه های rgb هست البته اگه از مانیتور استفاده گیمیگ نداری خوبه مشکلی نیست
    اگر مادربردت rgb داره میتونی از یه تبدیل dvi به rgb استفاده کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •