ips چه قابل داره/ امر کنی پیش کش میکنم خدمتتون/ من شیراز هستم پارسا جان نمیدونم چرا قیمت قطعات اینجا نسبت به تهران بعد این تغییراتی که اتفاق افتاد و باعث گرونی شد خیلی تغییر داشته ( قبلا بیشتر بود الان کمتر شده)
به هر حال اگه لازم داشتین میتونم به صورت پیغام خصوصی بهتون ادرس بدم برای خرید/
اما بحث شیرین Hdmi
دو راه حل داره یکی کم خرج اگه شدنی باشه و یکی هم پر خرج اما شدنی ولی طبیعتا من دوست ندارم پول زیادی خرج کنم/ یه جورایی دیگه کم کم داره جیبم خالی میشه
راه حل اول:
دقیقا من میخوام ببینم یه سوییچ یا تبدیلی هست که بشه باهاش چند تا دستگاه رو همزمان به یه پرتHdmi وصل کرد؟
در واقع بدون افت کیفیت و کمترین هزینه ممکن و قابلیت سوییچ کردن به صورت اتوماتیک یادستی
با توجه به شرایط موجود این یه راه حلمه که اگه شدنی باشه
راه حل دوم:
در صورتیکه دستگاه یا تبدیلی برای راه حل اول وجود نداشته باشه مجبورم برای یه کارت گرافیک هزینه کنم که پرت dvi داشته باشه که ضاهرا مشکل حل میشه اما dvi صدا رو منتقل نمیکنه و این یعنی اگه من بخوام از این پرت استفاده کنم بایست زمان استفاده از سیستم سیم اسپیکرم رو که الان به مانیتور وصله جدا کنم بزنم به کارت صدای سیستم و دوباره زمان استفاده از xbox که به Hdmi مانیتور وصله/ دوباره فیشو بزنم به مانیتور که یه جورایی ستمه اما شاید بشه یه اسپیکر پیدا کرد که دو تا ورودی صدا از این ها که همه اسپیکر ها یکی دارند داشته باشه یا مثلا یه دونه فیش optical و یه دونه ورودی صدای معمولی/
حالا نمیدونم چکار بکنم