تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 56

نام تاپيک: اول ارشد یا اول سربازی

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که الان سرکارم چی؟ می ترسم برم خدمت کارم رو از دست بدم.
    این اتفاق ممکنه بیافته اما به نظرم از الان با صاحب کارت صحبت کن و بهش بگو که سربازی باید بری و وقتش نزدیکه

بذار ذهنیتش آماده باشه

اگر کارت خوب باشه احتمال اینکه قبول کنه پاره وقت تو سربازی ات بیای زیاده...

2. این کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام. من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستم و 9/27 درسم تموم شده.در حال حاضر شاغل هستم و درآمد بالای 650 تومن دارم. به نظر شما اول برای سربازی اقدام کنم بهتره یا اول برم سربازی بعد برم دنبال ارشد؟ به نظر خودم هر دو مورد معایب و مزایایی داره:
    اگر اول برم خدمت می تونم با خیال راحت برای ارشد دولتی بخونم و از یه دانشگاه معتبر فوق بگیرم.هزینه سنگین ارشد آزاد رو نمیدم.معایب این مورد اینه که چون دو سال سنم بالاتر میره و از درس فاصله میگیرم ممکنه ادامه تحصیل برام سخت باشه.
    اگر اول برم ارشد خدمت برام راحت تر میشه و بلافاصله بعد از خدمت می تونم برگردم سرکارم یا حتی میتونم امریه یا سرباز معلم بشم. معایبش اینه که باید ارشد رو آزاد بخونم و هزینش خیلی بالاست(اگرچه خودم دارم در میارم). من شنیدم قراره از اواخر سال 92 خدمت 24 ماه بشه.ممکنه اینجوری هم6 ماه به ضررم بشه.لطفا با دلیل جواب بدید
    PS: فارغ التحصیل دانشگاه آزاد رودهن-معدل کارشناسی 17/13- شاغل
    با سپاس
    درود بر شما
    پیشنهاد من به شما اینه که اول هر جوری هست ارشدتو بگیری
    به چند دلیل
    اول اینکه وقتی با فوق لیسانس بر خدمت هم زمان کمتری خدمت میکنید
    هم احترام و درجه بیشتری دارید
    خدمتتون آسون تر هست
    و از همه مهم تر اینکه ممکنه اگر رفتی خدمت اتفاقات نا خاسته ای برات پیش بیاد و مسیر زندگیت رو عوض کنه
    موفق باشید

4. 3 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام. راستش من به این که اول سربازی رو بریم زیاد خوشبین نیستم. به نظرم بهتره اول درس رو بخونید، خدمت هم جاش امنه.نترسید فرار نمیکنه که.مسئله اینه که اکه اول برید سربازی ممکنه شرایط جدیدی ایجاد بشه که درس خوندن رو مشکل کنه ،مثلا تشکیل خانواده و ... که لازمه ش داشتن کار و درآمده.علاوه بر این بعد از سربازی به دلایلی که دوستان کفتند هیچ معلوم نیست که تصمیمتون عوض نشه و قید ارشد رو نزنید.من نظرم اینه که اول درس رو تموم کنید.خوشبختانه کار و درآمد هم که دارید.بعد خدمت کارتون رو ادامه میدید،نخواستید خب یه کار بهتر.

6. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام. من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستم و 9/27 درسم تموم شده.در حال حاضر شاغل هستم و درآمد بالای 650 تومن دارم. به نظر شما اول برای سربازی اقدام کنم بهتره یا اول برم سربازی بعد برم دنبال ارشد؟ به نظر خودم هر دو مورد معایب و مزایایی داره:
    اگر اول برم خدمت می تونم با خیال راحت برای ارشد دولتی بخونم و از یه دانشگاه معتبر فوق بگیرم.هزینه سنگین ارشد آزاد رو نمیدم.معایب این مورد اینه که چون دو سال سنم بالاتر میره و از درس فاصله میگیرم ممکنه ادامه تحصیل برام سخت باشه.
    اگر اول برم ارشد خدمت برام راحت تر میشه و بلافاصله بعد از خدمت می تونم برگردم سرکارم یا حتی میتونم امریه یا سرباز معلم بشم. معایبش اینه که باید ارشد رو آزاد بخونم و هزینش خیلی بالاست(اگرچه خودم دارم در میارم). من شنیدم قراره از اواخر سال 92 خدمت 24 ماه بشه.ممکنه اینجوری هم6 ماه به ضررم بشه.لطفا با دلیل جواب بدید
    PS: فارغ التحصیل دانشگاه آزاد رودهن-معدل کارشناسی 17/13- شاغل
    با سپاس
    سلام
    حتما همه دیدید که مثلا از چنیدن ماه قبل از روی دادن یک کسوف یا خسوف حتی ثانیه رخ دادن اون هم مشخص میکنند. علت این مسله اینه که تمام مسببات روی دادن خسوف و یا کسوف "مشخص" و "قابل برآورد" هستن. یعنی زاویه ی پنهانی نداره. لذا هیچکس از پیش بینی این وقایع متعجب نمیشه. اما اون چیزهاییکه علت هاشون بطور کامل "مشخص" و "قابل برآورد" نیستن اونوقته که نسترا داموس لازمه تا پیش بینیش رو بکنه!
    سوال شما هم از سنخ دومه. حتی در جوامع متمدن هم نمیشه اینطور مسائل را پیش بینی کرد که کدوم بهتره چه برسه به ایران که اصولا هیچ روند مشخص و برنامه ریزی شده ای نداره. حتی اتفاقاتی که تو یک روز هم میفته از روی هیچ اسلوب و قاعده نیست چه برسه بحث 2 سال تفاوت باشه. در واقع هیچ انسانی نمیتونه به شما بگه 100 درصد کدوم حالت درسته. اما من اگر خودم بودم با وجود همه مسائلی که ترغیبم میکرد به ادامه تحصیل اول به خدمت میرفتم تا از شرش خلاص شم. تا وقتی مهر خدمت نکردن روی پیشونیت هست هیچ برنامه ریزی خاصی نمیتونی بکنی هر چند که من بعنوان کسیکه 3 ساله لیسانس دارم و خدمت هم رفتم هم نتونستم هیچ برنامه ریزی ای بکنم ولی خب ظاهرا شما آدم موفق تری هستی و امیدوارم بتونی بعد از گرفتن اون کارت .... یه زندگی با برنامه و موفقی داشته باشی.
    من اگر بودم اول میرفتم خدمت ولی به شما توصیه میکنم ان کاری که دوست دارید ( نه اون کاریکه فکر میکنید درسته ) را انجام بدید

8. این کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان از همتون ممنون که جواب دادید.این سوال ماله خیلی وقت پیشه و من تصمیمم رو گرفتم و اول میرم خدمت.اول تیر 91 مرکز آموزش 01 ارتش.برای همه مون دعا کنید.

البته اگه تاپیک ادامه پیدا کنه میتونه برای دیگران مفید باشه

10. 2 کاربر از The Stig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت lady chemist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درس بخون
    مگه هزینه ی آزاد چقدر میشه
    خودتم که داری در میاری

12. این کاربر از lady chemist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ماه ها از نوشتن اولین پست این تاپیک می گذره و من الان وارد ششمین ماه خدمتم شدم. از اونجاییکه مهمترین قسمت یک بحث نتیجه گیری اون هست می خوام نتیجه تصمیم خودم رو با شما دوستانی که زحمت کشیدید و به این تاپیک جواب دادید در میون بگذارم.
    خوب من رفتم خدمت. دوران آموزشی به سرعت گذشت. ماه های بعد از اون هم حتی سریعتر در حال سپری شدن هستند. چیزی که مسلمه اینه که خدمت واقعا آدم رو تغییر میده. همین الان که تازه یک سوم از خدمت می گذره می تونم بگم که کم کم دارم قید ارشد رو میزنم. یعنی ببین چی بشه که من دوباره برم سراغ درس و دانشگاه. خدمت خیلی از نقاط ضعف آدم رو رو می کنه. خیلی واقعیت های جامعه رو نشون آدم میده و ...
    البته و خوشبختانه من از تصمیمی که گرفتم راضیم. فکر می کنم کار درست رو کردم. الان تو بازار کار لیسانس و فوق لیسانس فرق آنچنانی ندارند ولی داشتن پایان خدمت با نداشتنش خیلی فرق داره. البته از هر دوی اینها مهمتر داشتن پارتیه که اگه همه چی داشته باشی و پارتی نداشته باشی کلاهت پس معرکه است.راستی تو این مدت دو تا از همکارای خانوم تو شرکتای خوب استخدام شدن، چون دخترند و نباید سربازی برن. خوش بحال دخترا که سربازی ندارند.
    نمی دونم بازم باید به این تاپیک ادامه بدیم یا نه. به هر حال هر کی هر نظری داره بگه

14. 5 کاربر از The Stig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

درود بر شما
    پیشنهاد من به شما اینه که اول هر جوری هست ارشدتو بگیری
    به چند دلیل
    اول اینکه وقتی با فوق لیسانس بر خدمت هم زمان کمتری خدمت میکنید
    هم احترام و درجه بیشتری دارید
    خدمتتون آسون تر هست
    و از همه مهم تر اینکه ممکنه اگر رفتی خدمت اتفاقات نا خاسته ای برات پیش بیاد و مسیر زندگیت رو عوض کنه
    موفق باشید
    من با این نظر کاملا موافقم !
    حتی ممکنه تو این مدت ازدواج کنی ( خیلیا دیدم ازدواج کردن تو این مدت ارشد ) اون وقته که دیگه سربازی برات عالی میشه - سربازی تو شهر خود آدم و ...

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من با این نظر کاملا موافقم !
    حتی ممکنه تو این مدت ازدواج کنی ( خیلیا دیدم ازدواج کردن تو این مدت ارشد ) اون وقته که دیگه سربازی برات عالی میشه - سربازی تو شهر خود آدم و ...
    داداش شما خدمت رفتی؟

send from my open source device

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

داداش شما خدمت رفتی؟

send from my open source device
    نه - چطور ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •