من خودم به نود مشکوکم
آخه گاهی اوقات سیستم cash میشه و یا بعضی وقتها Ip رو بلوک میکنه
من خودم به نود مشکوکم
آخه گاهی اوقات سیستم cash میشه و یا بعضی وقتها Ip رو بلوک میکنه
اگر شما هم همین مشکل دما رو داشتین ربطی به نرم افزار نداره این سخت افزاری همونطوری هم که تو عکسی که گذاشتن مشخصه دمای گرافیک مادریورد بیش از حد اندازه بالا هستش.
حالا چه کنم تا آتیش نگرفته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه تایپک اختصاصی زدم لطفا اینجا بحث رو ادامه بدیم
نه مشکل دما نداشتم من الان با ورژن 5 نود32 بازم مشکل دارم واسه همین از نسخه 4.2.71.2 استفاده میکنم مشکل هم از اونجا شروع میشه که صفحه مای کامپیوتر رو سفید نشون میده شروع میکنه به لود کردن بعد همه صفحه ها بسته میشه و بعد 10 15 ثانیه باز کامپیوتر به حالت قبلی بر میگرده cpu هم از 60 70 پایین نمیادنوشته شده توسط rezarrrr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم این مشکل رو داشتم بعد ها فهمیدم مشکلم تو ورژن نرم افزار های هست که استفاده میکنم مثلا تو یه نسخه خاصی از ویروس کش نود32 مشکل داشت با چند تا نرم افزار دیگه مثل پلیرs که با عوض کردن ورژنشون مشکلم کاملا رفع شد
اگر شما هم همین مشکل دما رو داشتین ربطی به نرم افزار نداره این سخت افزاری همونطوری هم که تو عکسی که گذاشتن مشخصه دمای گرافیک مادریورد بیش از حد اندازه بالا هستش.
ریستارت کردم ولی مشکل پابرجاست هنوز
Last edited by farshidcivil; 11-02-2012 at 11:18.
دو تا فایل پایین دان کنید روی دسکتاپ سیو کنید هرکدوم به ترتیب اجرا کنید بعدشم سیستم ریست کنید بالا اومد ببینید فیسک شده اگر بازم مورد داشت ازسایتهای سوم و چهارم استفاده کنید که روشهایی قرار داده مشکلی بود راهنمایی کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم CPUusage=100%
اینجا یه چیزایی گذاشتم، اگه زحمتی نیست ببینین کمک میکنه (آخرین پست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سیستمو یه چند دقیقه بزارم بمونه خوب میشه ولی اگه مودمو ورشن خاموش کنم یا فایلی اجرا کنم بازم میرسه به 100درصد!
اینجا یه چیزایی نوشته ولی واسه XP هستش ممکنه با اپدیت ویندوز حل شه؟!
این مشکل هنگ کردن ویندوز سون 64 بیت مثل اینکه همگیر شده
سیستم منم متاسفانه چند روزی به این بلا گرفتار شده میشه گفت بیشتر برمیگرده به cpu usage پروسه svchost که معمولاً حدود 160 تا 210 می ره حتی ویندوز رو هم عوض کردم روی موس هم تاثیر می زاره باعث می شه مدام گیر کنه
اینو قبلا انجام داده بودم که مشکلم حل نشد
ولی
ویندوز اپدیتم از Automatic به Automaid (Delayed started) تغییر میکنه
(نمیدونم واسه سونم این راهکار کارسازه یا نه چون بعضی از دستورا مثه
REGSVR32 WUAUENG1.DLL
REGSVR32 WUCLTUI.DLL
تو Run ارور میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)