تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: داغی خیلی خیلی زیاد Dell Vostro 3550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست خوبم سلام
    بایوس رو به جدیدترین ورژن آپدیت کن مشکلت انشا الله حله و لبتاب رو رو سطح زمین و کف اتاق و تخت خواب و .... نزار رو یک فن حتی خاموش باشه فن!

دوســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــتان:
    شاید اینجا جاش نباشه ولی لازمه بدونییییییییییم!

از هرکی بگرسی چه لبتابی خرابه و داغ میکنه و زود به تعمیر میاد و..........میگه دل! چندتا خرابی میگن 1000تا!

کدوم کمتر وایو و سونی.... چندتا خرابی میگن 4 تا!!!!!

خب عزیزان دل از هزارتا دل از چندتا از10000000 تا!!!!!!!!!!

و وایو و سونی از 1000 تا

من چند وقت پیش 6 ماه اپل گرفتم 3/500 هاردش خراب شد خب!!!

دل واقعا عالیه و بدلیل فروش بالاش خرابی زیاد داره دقیقا مثال بالا! اگه دل داغ میکنه پس کاش داغ شدن اچ پی رو ببینی دوست خوبم!

بایوس دل همیشه فن و سیستم کولر لبتابو هوشمند و هوشمند تر میکنه
    دوستتتتان بنده واسه دوست و آشنا تا الان دقيقا 13 تا دل خريدم. گارانتي هم نداشتن. هيچ مشكلي هم نداشتن تا حالا.
    خر كاره خر كارن
    حالا شانس شما اين جوري شده.

---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------

بهر حال خمیر سیلسکون سینک پردازنده شما تازه شروع بکار میکنه و به اون حد عادی و به قولی آب بندی شده خودش نرسیده هنوز واسه همین ممکنه سینک یخورده داغ باقی بمونه و ممکنه اون قسمت تا مدتی احساس گرمی کنید
    من خودم سونی داشتم کنار تاچ پد که دستمو میزاشتم هم گرم میشد ولی الان دیگه این مشکلو ندارم
    اين چه حرفيه؟
    چرا بعضي ها يه چيزي من در آوردي در ميارن؟؟؟؟؟؟؟؟

يعني اولش كه خريديم يه خورده باهاش كم كار كنيم تا آب بندي بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابا دمت گرم!

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستتتتان بنده واسه دوست و آشنا تا الان دقيقا 13 تا دل خريدم. گارانتي هم نداشتن. هيچ مشكلي هم نداشتن تا حالا.
    خر كاره خر كارن
    حالا شانس شما اين جوري شده.
    یه زمانی بله دل خیلی خوب بود
    ولی شما در مورد امروز حرف بزنید نه گذشته
    در ضمن لطفا منظورتون رو از خر کار بودن بنویسید و performance اجرایی روی این دستگاه هارم ذکر کنید

---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------

د
    اين چه حرفيه؟
    چرا بعضي ها يه چيزي من در آوردي در ميارن؟؟؟؟؟؟؟؟

يعني اولش كه خريديم يه خورده باهاش كم كار كنيم تا آب بندي بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابا دمت گرم!
    دوسته عزیز لطفا با دلیل منطقی حرف منو رد کنید !!!!
    خمیر سلیکون سوراخ های روی پردازنده که با چشم معمولی نمیشده دیدش رو پر میکنه و اوایل که ریخته میشه رو لپ تاپ صادر میشه جاهای مختلف در اثر کار نکردن ممکنه این خمیر خشک بشه ( مثل pc نیست که هر وقت خریدی همون موقع خمیر بزنی)
    واسه همین مدت زمانی طول میکشه تا این خمر حالت مذاب بودن خودشو بدست بیاره

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..
    منم چند ماه پیش یکی Dell 5040 خریدم.. بین hp probook و این اخر dell رو خریدم..
    با سی پی یو Core I3 380 M . و 4گیگ رم....
    از همه چیش راضی هستم.. به خصوص کیفیت ال سی دیش خیلی عالیه. صداش فوق العادست..... چون من در موزیک و فلیم هم زیاد میبنیم..
    در روز بیشتر از 12 ساعت هم روشن هست باهاش کار میکنم.. نه داغ میکینه و نه صدای عجیبی میده..
    تازه بیکار شم گاهی میشنم CODMW3 یا CUNTER 2011 یا FIFA 12 هم بازی میکنم زیاد بازی کنم یکم فنش سریعتر میچرخه که عادیه..
    باطریشم 5 یا 4ساعتی کار میده.. البته بازی کنی کمتر..

در کل همه میگن Delle بده من کاری ندارم.. من خیلی راضی هستم و خداراشکر بزنم به تخته تا حالا هیچ مشکلی نداشتم..
    نتنها خودم بلکه دوستامم مشکلی نداشتن..
    برعکس لپتاپ داداشم که سونی هست جدیدا هاردش عوض کرده بود که بازم خراب شده!....
    در کل اینجور وسایل های ظریف یکمی به شانس هم بستگی داره..
    Last edited by Punisher_2008; 02-02-2012 at 13:55.

4. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام..
    منم چند ماه پیش یکی Dell 5040 خریدم.. بین hp probook و این اخر dell رو خریدم..
    با سی پی یو Core I3 380 M . و 4گیگ رم....
    از همه چیش راضی هستم.. به خصوص کیفیت ال سی دیش خیلی عالیه. صداش فوق العادست..... چون من در موزیک و فلیم هم زیاد میبنیم..
    در روز بیشتر از 12 ساعت هم روشن هست باهاش کار میکنم.. نه داغ میکینه و نه صدای عجیبی میده..
    تازه بیکار شم گاهی میشنم CODMW3 یا CUNTER 2011 یا FIFA 12 هم بازی میکنم زیاد بازی کنم یکم فنش سریعتر میچرخه که عادیه..
    باطریشم 5 یا 4ساعتی کار میده.. البته بازی کنی کمتر..

در کل همه میگن Delle بده من کاری ندارم.. من خیلی راضی هستم و خداراشکر بزنم به تخته تا حالا هیچ مشکلی نداشتم..
    نتنها خودم بلکه دوستامم مشکلی نداشتن..
    برعکس لپتاپ داداشم که سونی هست جدیدا هاردش عوض کرده بود که بازم خراب شده!....
    در کل اینجور وسایل های ظریف یکمی به شانس هم بستگی داره..
    مبارکت باشه دوسته عزیز
    ما که از خدامونه شما مشکلی نداشته باشی
    چیزی هم که ما میگیم یه چیز کلی و هست و بر اسا آمار و ارقام هستش
    من نمیگم دل کیفیت بدی بلکه هر کی برای 1 یا 2 سال بخواد و نظرش رو دل باشه من بهش دل رو پیشنهاد میدم
    در مورد سونی و سایر برند های لپ تاپ هم باید بگم که هیچ ربطی نداره فلان برند خوبه و فلان برند ضعیف عمل میکنه بلکه همه چیز برمی گردهبه خود کاربر و اینکه چجوری استفاده کنه
    در مورد هارد هم باید لگم که شما اگه هی برنامه نصب و پاک نکنید و مراقب باشید که هاردتون بد سکتور نگیره مشکلی برای هارد پیش نمیاد
    در ضمن مگه هارد رو سونی میسازه ؟؟؟ دوسته عزیز شما بهتره یه سر به Device Manager بزنید و ببینید که هارد سیستم شما با مارک سیستم شما تفاوت داره!!!
    در کل باید بگم که شما اگه بلد باشید استفاده کنید همون دل رو تا سال ها میتونید داشته باشید(((اگه بلد باشید)))
    اگرم بلد نباشید مثل برادرتون که بهترین برند لپ تاپ زیر دستشه ولی هی خراب میشه سیستمتون
    من اصلا تعصبی برخورد نمیکنم و بر اسا شواهد و تجربیات خودم دارم حرف میزنم که نظرات شما هم بسیار سازنده و قابل تامل بود
    ولی من به دوستان پیشنهاد میکنم که با دلیل حرف بزند نه اینکه مغلطه کنند
    موفق باشی دوست گلم

---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------

در ضمن من یه نکته یادم رفت که به شما بگم اونم اینکه بازی مثل FIFA 12 فک نمیکنم performance بالایی محصوب بشه وملاکی برای پایداری یک سیستم بهتره با بنچ مارک بتونید حرف خودتونو به کرسی بنشونید و دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنن

6. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مبارکت باشه دوسته عزیز
    ما که از خدامونه شما مشکلی نداشته باشی
    چیزی هم که ما میگیم یه چیز کلی و هست و بر اسا آمار و ارقام هستش
    من نمیگم دل کیفیت بدی بلکه هر کی برای 1 یا 2 سال بخواد و نظرش رو دل باشه من بهش دل رو پیشنهاد میدم
    در مورد سونی و سایر برند های لپ تاپ هم باید بگم که هیچ ربطی نداره فلان برند خوبه و فلان برند ضعیف عمل میکنه بلکه همه چیز برمی گردهبه خود کاربر و اینکه چجوری استفاده کنه
    در مورد هارد هم باید لگم که شما اگه هی برنامه نصب و پاک نکنید و مراقب باشید که هاردتون بد سکتور نگیره مشکلی برای هارد پیش نمیاد
    در ضمن مگه هارد رو سونی میسازه ؟؟؟ دوسته عزیز شما بهتره یه سر به Device Manager بزنید و ببینید که هارد سیستم شما با مارک سیستم شما تفاوت داره!!!
    در کل باید بگم که شما اگه بلد باشید استفاده کنید همون دل رو تا سال ها میتونید داشته باشید(((اگه بلد باشید)))
    اگرم بلد نباشید مثل برادرتون که بهترین برند لپ تاپ زیر دستشه ولی هی خراب میشه سیستمتون
    من اصلا تعصبی برخورد نمیکنم و بر اسا شواهد و تجربیات خودم دارم حرف میزنم که نظرات شما هم بسیار سازنده و قابل تامل بود
    ولی من به دوستان پیشنهاد میکنم که با دلیل حرف بزند نه اینکه مغلطه کنند
    موفق باشی دوست گلم

---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------

در ضمن من یه نکته یادم رفت که به شما بگم اونم اینکه بازی مثل FIFA 12 فک نمیکنم performance بالایی محصوب بشه وملاکی برای پایداری یک سیستم بهتره با بنچ مارک بتونید حرف خودتونو به کرسی بنشونید و دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنن

سلام..
    اره داداش.. به نظر من برنده هایی مثل sony dell asus و... اینها همشون معتبر هستند و کیفیت ساختشون بالاست و به کاربر مربوط میشه.
    خب dell همه میخرن واسه همین خرابش هم زیادتره..

در مورد هارد منظورم از سوختن منظورم خراب بودن بود.. البته الان 1ساله از این لپتاپ استفاده میکنه . بعد از یک مدتی سیستمش مدام هنگ میکرد و مدام رست میشد بعد که برد تعمیرگاه مشکل هاردش بود. یک هارد انداخت روش درست شد. چند ماهی کار کرد که یکهو اون هارد از کار افتاد . در کل به قول معروف اینچور چیزا با شانسم هست. من ال سی دی گوشیمو عوض کردم 2 ساعت بعد مثلا دوباره خراب شد...

داداش بین اون 3تا بازی همین FIFA 12 در نظر گرفتیک؟

من XBOX360 دارم .. داخل گوشیم هم بازی HD دارم.. گه گاهی با لپتاپ بیکار باشم چیزی رو دانلود بزارم حالا تا تموم میشه بازی میکنم.. به اندازه کافی بازی دارم: اسکرین شات از بازی هام:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن سیستم من گرافیکش انبرده.. و من اصلا واسه بازی این لپتاپ رو نگرفتم..

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

counter که بازی شاخی نیست اون یکیشم بازی نکردم
    همه بازی ها اجرا میشن ولی با تنظیمات پایین تر
    شما میتونی همه رو بزاری روی ultra ولی anistrophy رو باید بزاری روی off

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •