درباره گوگل، به این IP برو.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره گوگل، به این IP برو.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اینترنت ملی اگر درکنار اینترنت جهانی عرضه بشه یعنی به زبون خودمونی داداشش بشه بهتره یعنی یه طوری باشه که درزمانی مشخص جفتش قابل دسترسی باشه عالی میشه درغیر اینصورت من نظر خوبی ندارم.
ممنون.
در کل
اینترنت ملی در اصل فرقی با به تصویب رسیدن اون قانون مسخره SOPA که تو امریکا داشتن تصویبش میکردن نداره!
خیلی ها از اینترنت استفاده میکنن که با اقوامشون تو کشور های دیگه حرف بزنن , خیلی ها ازش پول در میارن , خیلی ها با اینترنت بازی های انلاین میکنن , اگر این اتفاق بیوفته تمام این مردم سرگرمی , کار , نون شبشون حتی از دست میدن.
اگر بخوام تو یه جمله بگم بگیم:
اینترنت ملی در واقع اینترنت نیست اینترانته!!!
و در یک کلمه اگر بخوام بگم:
افتضاحه...
کسی خبر جدیدی نداره؟
بنیانگذار اینترنت در ایران: اینترنت ملی یعنی فیلتر بودن بسیاری از سایت ها
آفتاب: دکتر شهشهانی رئیس دانشکده ریاضیات دانشگاه صنعتی شریف که از وی به عنوان بنیانگذار اینترنت در ایران یاد می شود به روزنامه قدس گفت:
اگر بیشتر مردم بدانند اینترنت ملی یعنی چه با آن مخالف خواهند بود. چون مدلی که مطرح است، شبیه چیزی است که در چین وجود دارد. متأسفانه این روزها تمام الگوبرداری های ما از چین است، شاید در بسیاری امور تقلید خوب باشد، ولی در همه امور جواب نمی دهد. جریانی که واقعیت دارد و از آن به اینترنت ملی یاد می شود یعنی اتصالهای داخلی خوب و گسترده ای داشته باشیم، ولی همه اتصالهای خارجی مان از یک کانالهای قابل کنترل عبور کند. اکنون هم شاید 95 درصد اتصال ایران از طریق مخابرات انجام می شود، با فیبر نوری، بنابراین وقتی وارد بسیاری از سایت ها می شوید فیلتر شده است. در واقع اینترنت ملی یعنی همین! پس چندان نمی تواند مورد توجه واقع شود
من مستقیماً این جریان اینترنت ملی رو دنبال کردم و این دقیقا مثل تمام اون اتفاقاتی بود که قرار بود بیفته و بدلیل توضیح بد بعضی ها تو ذهن خیلی ها تصویری ایجاد شد که یعنی کنترل بیشتر سرعت بیشتر امکانات کمتر .
بستر اصلی راه اندازی اینترنت ملی واسه جدا سازی شبکه های داخلی از پهنای باند خارجی هست که این باعث میشه سرعت ارتباطات در پهنای باند فیبری بیشتر بشه.
البته اگر واقعا این اتفاق بیفته.
یعنی تمام مراکز دولتی خصوصی شرکت ها مدارس دانشگاه ها که سیستم اتوماسیون و اداری اونها از پهنای باند فیبری استفاده میکنن که هر کدوم از آنها چندصد گیگ هم میتونه باشه باعث افت سرعت و شلوغی خطوط میشه که با این وضعیتی که ایران داره مشکل بزرگی هست.
اینا میخوان یه بخشی به نام اینترنت ملی کنار اینترنت جهانی باز کنن و سایت های ایرانی رو وارد سرور داخلی کنن ( همون اتفاقی که باعث شد خیلی از سایت ها فیلتر بشن فقط واسه اینکه از دامنه ی ایرانی اسفاده کنن.
این باعث میشه که ارتباط با خارج کمتر و پهنای باند بیشتر بشه.
کسانی که میخوان از یه سری سایت های داخلی استفاده کنن میتونن به صورت جداگانه ازاین سرویس استفاده کنن با سرعت بالا.
و در غیر این صورت از اینترنت خارجی استفاده کنن.
در این حالت حتی امکان داره پروتوکل هم عوض بشه چون دیگه WWW معنی پیدا نمیکنه!
به نظر من اگه این اتفاق واقعا بیفته باعث بهتر شدن سرعت اینترنت میشه.
ایران تو پروژه ای میخواست تخمین بزنه چند درصد مردم وبسته به خارج هستن و با بستن ایمیل های خارجی متوجه این موضوع شد.
با بستن پروتوکل اختصاصی ایمیلهای خارجی ( HTTPS) .
به نظر من این اتفاق باعث بسته شدن شبکه خارجی نمیشه چون خود ایران و ورازت ارتباطات و فناوری اطلاعات هیچ وقت نمیاد این کارو بکنه و شبکه خارجی رو بلاک کنه. اگه میخواست این کارو بکنه الان خیلی از سایت ها هستن که بازن و میشد سیستم فیلترین این سایت ها رو به راحتی ببنده .مثل همین گوگل!
در کل با این روند اگه پیش بره خوب میشه در غیر این صورت نه!
میشه منبعتون رو نام ببرید ؟
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
اینم جک ساله ها !!!
مگه ممکنه یک شبکه جهانی ملی بشه؟؟؟؟؟
این جریان اینترنت ملی تنها بهانه ای برای محدود کردن و نظارت بیشتر است تا خدمت !!!!
چرا نفت ملی نمیشه بعد از این همه سال ؟؟؟
Last edited by soheilnazemy; 31-03-2012 at 10:29.
چقدر اینجا اطلاعات غلط دیده میشه!
کافیه در گوگل یک سرچ کوچولو انجام بدادید و صفحه اصلی این پروژه رو پیدا کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان در راستای ایجاد فضایی سالم جهت استفاده بهینه و مفید از تکنولوژی روز ( شبکه جهانی ) طی یک هدف گذاری بلند مدت ، اقدام به ارائه پایگاههای اینترنتی اسلامی و فرهنگی از طریق اینترانت رایگان نموده است.
شبکه اینترانت تبیان که طی این هدف گذاری به « شبکه ملی» تبدیل خواهد شد ، به مرور در تمام مراکز استانهای کشور ، فعال خواهد شد که گستردگی آن تمام پایگاه های اسلامی و فرهنگی را در بر خواهد گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)