تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 32 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 316

نام تاپيک: پیش بینی وضعیت قیمت ها و بازار لپ تاپ

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نهایت سو استفاده رو از وضعیت دلار کردند اما متاسفانه مردم خرید میکنند من پنجشنبه پایتخت بودم انگار کوپن قند و شکر اعلام شده بوده همه فروشگا ها شلوغ بود انگار نه انگار !! با اینکه اگر مردم خرید نمیکردند امکان داشت زودتر اوضاع بهتر بشه !! لپ تاپ 6190 اچ پی رو زده بود 1930 و مشتری داشت میخرید

دقیقا منم یبار رفتم \ساژ \ایتخت همین وضعیتو دیدم و یاد همین قندو شکر افتادم
    آره والا! البته همه اینا از سر بی آگاهی هستش
    توصیه من به دوستانی که اطلاع دارند و از کم و کیف قضیه آگاهی دارند اینه که خرید نکنند
    البته اینو هم بگم که فروشگاه های غول و مطرح تو این آشفته بازار اصلا دست از فروش برداشتن تا سروسامون گرفتن اوضاع
    ولی تعدادی هم ....

2. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نهایت سو استفاده رو از وضعیت دلار کردند اما متاسفانه مردم خرید میکنند من پنجشنبه پایتخت بودم انگار کوپن قند و شکر اعلام شده بوده همه فروشگا ها شلوغ بود انگار نه انگار !! با اینکه اگر مردم خرید نمیکردند امکان داشت زودتر اوضاع بهتر بشه !! لپ تاپ 6190 اچ پی رو زده بود 1930 و مشتری داشت میخرید

دقیقا منم یبار رفتم \ساژ \ایتخت همین وضعیتو دیدم و یاد همین قندو شکر افتادم
    آره والا! البته همه اینا از سر بی آگاهی هستش
    توصیه من به دوستانی که اطلاع دارند و از کم و کیف قضیه آگاهی دارند اینه که خرید نکنند
    البته اینو هم بگم که فروشگاه های غول و مطرح تو این آشفته بازار اصلا دست از فروش برداشتن تا سروسامون گرفتن اوضاع
    ولی تعدادی هم ....
    خوب چه تضمینی هست که ارزون بشه. تازه اگه گرونتر نشه.

4. این کاربر از larantas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب چه تضمینی هست که ارزون بشه. تازه اگه گرونتر نشه.
    ببین دوسته عزیز
    من نمیگم ارزون میشه یا گرونتر میشه
    اینو دیگه باید گذاشت تو کرسی های آزاد ادنیشی اقتصاد تو دانشگاه ها پرسید
    من میگم باید صبر باشه تا قیمت ها تثبیت بشه
    بهر حال این حبابی که تو بازار وجود داره از بین میره و ارزش واقعی نمایان خواهد شد
    یا گرونتر از الان میشه یا ارزونتر یا همین قیمت الان باقی میمونه
    فک نکنید اگه گرونتر شد فقط تو ایران گرون میشه بهرحال این مشکلی هست که همه جای دنیا با این وضع بحران اقتصادی وجود داره
    فروشنده تو ایران هم پولشو تبدیل میکنه به دلار و خرید میکنه!!!!
    ولی الان ممکنه فروشنده دلار رو 1400 بخره و تا هفته بعد به قیمتی که با دلار 1400 خریده بفروشه ولی یهو دلار میشه 1800 که قیمتارو میبره بالاتر و منطقی هست چون باید سرمایش برگرده
    ولی اگه صبر کنید دلار یا همون 1400 میمونه(که فک کنم بمونه) یا اینکه میره 1700 یا 1800 میمونه
    بهر حال بحث تثبیت هست بازار هست
    اگه بازار تثبیت بشه همه به یه قیمت میخرن و آدم دیگه جاییش نمیسوزه که چرا فلانی ارزون خرید من 200 تومن گرونتر یا یجایش عروسی باشه که دلار افت کرد و من نسبت به فلانی 200 تومن ارزون خریدم

6. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تا قیمت دلار تثبیت نشه بازار نوسان شدیدی خواهد داشت
    من لیست قیمت از یک فروشگاه توی سه روز گرفتم هر روز 50-60 تومن اختلاف قیمت بود !

8. این کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با تصمیم نمایندگان ویژه رییس جمهوری، کمیته‌ای به منظور هماهنگی لازم بین واردات (از طریق گشایش اعتبار و یا سایر رویه‌های قانونی) با شیوه تخصیص ارز و ترخیص کالاها با مسوولیت بانک مرکزی تشکیل می‌شود.

تصمیم نمایندگان ویژه رییس جمهوری در کارگروه ساماندهی مسائل ارزی که به استناد اصل صد و بیست و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اتخاذ شده و برای اجرا ابلاغ خواهد شد به شرح زیر است:

1-کمیته‌ای مرکب از نمایندگان بانک مرکزی (معاونت ارزی)، وزارت صنعت، معدن و تجارت (سازمان توسعه تجارت) و وزارت امور اقتصادی و دارایی (گمرک جمهوری اسلام ایران) به منظور هماهنگی لازم بین واردات (از طریق گشایش اعتبار و یا سایر رویه‌های قانونی) با شیوه تخصیص ارز و ترخیص کالاها با مسوولیت بانک مرکزی تشکیل می‌شود.

2-کمیته یاد شده اولویت اقلام وارداتی و ارز خدماتی، نوع و مقاصد ارزی تحویلی و واردات و تخصیص ارز به سیستم بانکی را معین می‌کند و بانک مرکزی صرفا تامین ارزهای مورد نیاز مطابق این رویه را تعهد می‌کند. نوع ارز تخصیصی براساس سبد ارزی موجود بانک مرکزی و پیش‌بینی آن در آینده صورت می‌پذیرد.

هم‌چنين بانک مرکزي امروز طي نامه‌اي به کليه بانک‌هاي دولتي، غيردولتي، شرکت دولتي پست بانک و موسسه اعتباري توسعه اعلام کرد: "بانک‌ها مجازند در صورت اظهار ارز به هر ميزان توسط اشخاص با احراز هويت و ثبت دقيق و کامل اطلاعات متقاضي به يکي از طرق ذيل اقدام كنند:
    1- خريد ارز به نرخ بازار فرعي و فروش آن جهت مصارف ارزي آن بانک در چارچوب مجموعه مقررات ارزي به نرخ مزبور
    2- افتتاح حساب ارزي: درصورت افتتاح حساب ارزي، بانک‌ها مکلفند ضمن اجتناب از اخذ هرگونه تعهد مبني بر «پرداخت ارز در حد مقدورات و يا پرداخت معادل ريالي آن»، درصورت تقاضاي برداشت اصل سپرده از حساب ارزي، نسبت به پرداخت عين ارز به متقاضي اقدام كند.
    تبصره: سود متعلقه به حساب‌هاي ارزي مزبور، در سررسيد به صورت ارزي و قبل از سررسيد، به صورت ريالي و به نرخ بازار فرعي قابل پرداخت است.
    کليه حساب‌هاي ارزي مفتوحه تا قبل از صدور اين بخشنامه، مشمول ضوابط مندرج در قسمت «ج» از بخش سوم مجموعه مقررات ارزي بوده و تمديد سررسيد حساب‌هاي ارزي قبلي تابع مقررات جديد و با رعايت تبصره اين بخشنامه امکان‌پذير خواهد بود."

بانك مركزي ارائه كرد:
    راهکارهايي براي سامان‌دهي ارز در دست اشخاص

بانك مركزي راهکارهايي براي سامان‌دهي ارز در دست اشخاص ارائه كرده است.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بانک مرکزي طي نامه‌اي به کليه بانک‌هاي دولتي، غيردولتي، شرکت دولتي پست بانک و موسسه اعتباري توسعه اعلام کرد: "بانک‌ها مجازند در صورت اظهار ارز به هر ميزان توسط اشخاص با احراز هويت و ثبت دقيق و کامل اطلاعات متقاضي به يکي از طرق ذيل اقدام كنند:
    1- خريد ارز به نرخ بازار فرعي و فروش آن جهت مصارف ارزي آن بانک در چارچوب مجموعه مقررات ارزي به نرخ مزبور
    2- افتتاح حساب ارزي: درصورت افتتاح حساب ارزي، بانک‌ها مکلفند ضمن اجتناب از اخذ هرگونه تعهد مبني بر «پرداخت ارز در حد مقدورات و يا پرداخت معادل ريالي آن»، درصورت تقاضاي برداشت اصل سپرده از حساب ارزي، نسبت به پرداخت عين ارز به متقاضي اقدام كند.
    تبصره: سود متعلقه به حساب‌هاي ارزي مزبور، در سررسيد به صورت ارزي و قبل از سررسيد، به صورت ريالي و به نرخ بازار فرعي قابل پرداخت است.
    کليه حساب‌هاي ارزي مفتوحه تا قبل از صدور اين بخشنامه، مشمول ضوابط مندرج در قسمت «ج» از بخش سوم مجموعه مقررات ارزي بوده و تمديد سررسيد حساب‌هاي ارزي قبلي تابع مقررات جديد و با رعايت تبصره اين بخشنامه امکان‌پذير خواهد بود."

برخی سیاستمداران آلمانی ارزیابی موسسه "استاندارد اند پور" درباره کاهش درجه اعتبار فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی را توطئه ای آمریکایی علیه یورو دانستند.
    کد خبر: ۲۲۰۹۸۰
    تاریخ انتشار: ۲۹ دي ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۰

به گزارش مهر، سیاستمداران آلمانی احتمال می دهند که علایق آمریکایی در ارزیابی اخیر موسسه اعتبارسنجی "استاندارد اند پور" که از کاهش اعتبار بسیاری از کشورهای اروپایی خبر داده دخالت داشته است.

روزنامه راینیشن پست در ادامه نوشت: موسسه اعتبارسنجی "استاندارد اند پور" مدتی است که از نظر اعتباری مورد شک و تردید اروپاییان قرار گرفته است. در نوامبر گذشته این موسسه آمریکایی برای اولین بار از کاهش درجه اعتبار فرانسه خبر داد که مدتی بعد این خبر را ملغی کرد. در دسامبر گذشته نیز کمی قبل از برگزاری نشست بحران، 15 کشور عضو منطقه یورو را تهدید به اعلام کاهش درجه اعتباری کرد.

روز جمعه گذشته نیز این موسسه اعتبارسنجی گفته خود را عملی کرده و از کاهش درجه اعتباری فرانسه و چند کشور دیگر اروپایی خبر داد. در این میان سیستمداران اروپایی این مسئله را یک توطئه آمریکایی علیه یورو ارزیابی می کنند.

وزیر اقتصاد آلمان در این باره اظهار داشته که یورو مورد حمله قرار گرفته است. موسسات اعتبارسنجی آمریکایی همواره بیش از پیش نشان می دهند که اهداف شخصی خود را تعقیب می کنند.

معاون رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان نیز درباره ارزیابی اخیر موسسه اعتبارسنجی "استاندارد اند پور" ابراز شک و تردید کرده و این پرسش را مطرح کرده که این موسسه چرا به بدهی های بالای آمریکا و انگلیس اهمیت و توجه نمی کند.

"المار بروک" از سیاستمداران حزب دموکرات مسیحی آلمان نیز ارزیابی موسسه استاندارد اند پور درباره اعتبار برخی کشورهای اروپایی را تقریبا با یک جنگ ارزی برابر دانسته است.

فعلا که کشمکش داخل و خارج بازار ارز نشان از اوضاعی داره که به این زودی ها انگار قرار نیست درست بشه من که خودم بدجور لپ تاپ واجبم نمیتونم صبر کنم اخبار رو رفرش کنم ببینم چی میشه شاید همین چند روزه خرید کردم

Last edited by babialex; 21-01-2012 at 18:09.

10. این کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دقیقا همین. قبلا شاید ماهی یکبار قیمتها تغییر میکرد ولی الان هر روز یا دو روز یکبار تغییر میکنه اونم تغییر رو به بالا. امیدوارم هر چی زودتر به قول دوست عزیزمون Farshid72 قیمت ها تثبیت بشه که حداقل ملت تکلیفشون رو بدونن.

12. 2 کاربر از larantas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فروشگاه های بزرگی مثل کمان رایانه ( اگه تبلیغ نباشه ) از شرکت های بزرگ تو عرصه محصولات سونی داره فعالیت میکنه و الان تو این نوسانات واسه اینکه اعتبار خودشو از دست نده و مردم برچسب بی انصاف و گرون فروش بهش نزنن دست از فروش برداشته و تا تثبیت قیمت محصولات هیچ فروشی نداره

14. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ولی قیمت های پایتخت خیلی با بازار پارسیان و رضا و ایران فرق داره و بالاتر از همه جاست
    مثلا مدل 6190 اچ پی رو تو بازار های پایین بین 1800 تا 1860 قیمت کردم اما پایتخت 1900 تا 1930 بود !
    بهتر بود قوانین سایت اجازه میداد که فروشگاه های خوب بازار و سایت های خوب اینترنتی که منصف هستند و خدمات خوب میدن رو اینجا توی فاروم دوستان به هم معرفی کنند تا از راهنمایی های همدیگه استفاده کنیم چون قصد تبلیغ نیست قصد راهنمایی و در اختیار گذاشتن تجربه هاست

16. 2 کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزیز تاپیک رو میفرستیم تالار بحث و تبادل نظر
    اونجا ادامه بدید
    با تشکر

18. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ولی قیمت های پایتخت خیلی با بازار پارسیان و رضا و ایران فرق داره و بالاتر از همه جاست
    مثلا مدل 6190 اچ پی رو تو بازار های پایین بین 1800 تا 1860 قیمت کردم اما پایتخت 1900 تا 1930 بود !
    بهتر بود قوانین سایت اجازه میداد که فروشگاه های خوب بازار و سایت های خوب اینترنتی که منصف هستند و خدمات خوب میدن رو اینجا توی فاروم دوستان به هم معرفی کنند تا از راهنمایی های همدیگه استفاده کنیم چون قصد تبلیغ نیست قصد راهنمایی و در اختیار گذاشتن تجربه هاست
    باهات موافقم در حد صد در صد.
    منم فکر می کنم که اگه مدیران عزیز موافق باشن یه تایپیک ایجاد بشه که اسم فروشگاه ها و سایت های اینتر نتی معتبر توش قرار بگیره که راهنمای خوبی واسه دوستان و مراحعه کنندگان به این سایت وزین بشه.یکی از جاهای خالی در این سایت نبود تایپیکی هستش که بشه قیمت های روز بازار رو ازش گرفت البته فکر میکنم یکی دو تا باشه ولی خیلی دیر به دیر رسیدگی و آپدیت میشن.

20. 2 کاربر از larantas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •