MW3 رو من اند تقلید می دونم ولی اینو به اون صورت نه
ببین هم گرافیک پیشرفت داشت هم صداگزاری و موسیقی(هانس جون!) داستانشم به نظرم بهتر بود...گیم پلی هم تغییری ب اون صورت نداشت...
به هر حال یو ازون خوشت اومده من ازین...![]()
MW3 رو من اند تقلید می دونم ولی اینو به اون صورت نه
ببین هم گرافیک پیشرفت داشت هم صداگزاری و موسیقی(هانس جون!) داستانشم به نظرم بهتر بود...گیم پلی هم تغییری ب اون صورت نداشت...
به هر حال یو ازون خوشت اومده من ازین...![]()
من از Call of duty:Black ops بیشتر خوشم امد
تنها چیزش که هرکیو جذب میکنه صحنه های بسیار به یاد ماندنیشه
اما میدونین بدی این بازی چیه؟
من زدم 2 برا اینکه با اینکه صحنه های دیدنی زیاد نداشت ولی تو یه چیزیش خیلی خوب کار کرده بودند،
جنگی واقع گرایانه
یعنی اینکه نمیشه روی هارد 10 نفرو با یه رگبار باهم زیر کنی
یکش هم باز خوب بود
3 هم رو xbox خوب بود که من بازیش نکردم
نسخه های دیگش همیشه میزد تو ذوغم خیلی تیر اندازیش غیر طبیعیه انگار خطای تیری نداره
مخصوصا black ops که با اسلحه ی صدتیر 200 نفرو میکشتی ولی 200 نفر دورت بودند نمیتونستن بکشنت![]()
Last edited by ahmad rezaa; 01-02-2012 at 04:03.
خب تا اینجا که MW2 بیشتر رای آورده.
و اینکه فردا این نظر سنجی بسته میشه پس هر کی رای نداده زودتر بیاد تا بسته نشده.![]()
MW2 عالی بود ولی قبلش از MW خیلی خوشم اوده بود مخصوصا تو چرنوویلش
دیدم از بچه ها زیاد این گزینه رو انتخاب نکردن !
مرسی از انتخاب خوب شما!
قبوووووووول !تمام صحنه های احساسی،فداکاری،اکشن و... کل نسخه ها رو قبول دارم MW1 و MW2 اما خودمونیم
کدومتون بیشتر از همه نسبت به داستان بازی جذب شدین؟کدوم نسخه داستان بازی بود که شما رو میخ کوب کرد؟
چون توی اکثر نسخه ها نقاط قوت زیادی تو زمینه گرافیک و موزیک داریم ولی داستان کلی بازی به نظر من توی نسخه بلک اوپس یه چیز دیگه بود
اینکه یه خانوم اول فیلم یه سری اعداد رو میگه بعد ما رو روی صندلی نشوندن و دارن ازمون حرف میکشن و هی فلش بک میخوره و صحنه های قدیم یادش میاد و بعدش متوجه میشیم اونا که با صدا کلفت داشتن ازمون اطلاعات میخواستن همون دوستامون بودن،بعد Reznov داستانشو تعریف میکنه،خلاصه بگم،بعد میفهمیم که مارو شستو شوی مغزی دادن
اونجا میفهمیم که وقتی توی مرحه 1 میخواستیم فیدل کاسترو بکشیم (اون بدلش بوده و فیدل کاسترو مارو تحویل رفیقش میده و اونم مارو شست و شوی مغزی میده که مربوط میشد به یه موشک و رمز پرتابش)
آخر بازی که تموم میشه یه قطعه از فیلم رو نشون میده که صحنه ریس جمهور آمریکا همون روزی که ترور میشه(فیلم واقعی) و در یک صحنه تصویر زوم میشه روی ما
آیا ما با شست و شوی مغزی در قتل ریس جمهور آمریکا نقش داشتیم؟؟؟؟؟؟
بازی با این سوال از بازی کننده تموم میشه!!!
وسرانجام برنده ی این نظر سنجی:
Call of duty modern warfare 2
رتبه ی دوم:Call of duty:Modern Warfare3 & Call of duty 4:Modern Warfare
رتبه ی سوم:Call of duty:Black ops
(ممنون از بقیه که در این نظر سنجی شرکت کردند.)
Last edited by Amir rza; 20-02-2012 at 15:24.
MW
Black Ops
MW3
MW2
اینا به ترتیبن!MW3 داستانشو خیلی دوست داشتم!شخصیت Sandman!از Black Ops هم به خاطر داستان فوق العادش!واقعا زیبا و گیرا بود داستانش!مراحلشم عالی بودن!
mw2 وmw3
دو گرافیک خوبی داشت
سه گرافیک بهتری داشت با گیم پلی با شخصیت،داستان و...
mw2 انلاین حال میده
mw3هم آنلاینش بدک نی اما چون جدید اومده خیلی کمن.
اینم اسم من تو cod6:
AC$²| Ny M!nµtes
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)