تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بــازی ســال ۲۰۱۱ ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Batman: Arkham City

31 25.62%
  • Forza Motorsport 4

2 1.65%
  • Gears of War 3

20 16.53%
  • Portal 2

9 7.44%
  • Rayman Origins

3 2.48%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

17 14.05%
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

3 2.48%
  • Uncharted 3: Drake's Deception

36 29.75%
صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 80

نام تاپيک: Best of 2011: Game of The Year

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

The Elder Scrolls V: Skyrim : دنیای فوق العاده ای داشت که پر از ماجراجویی های مختلف بود و عناصر نقش آفرینی هم به خوبی توی بازی وجود داشتن و بازی یه نقش آفرینی ناب و کم نظیر بودش که حتی کسانی که به این سبک علاقه نداشتن هم به اون علاقه پیدا کردن که تاپیک بازی توی اینجا هم خودش یه مثال واضح برای اینه... ولی داستان بازی زیاد جالب نبود که این برای من مخصوصا توی بازی های نقش آفرینی خیلی مهمه. حتی Oblivon هم که داستانش رو توقع داشتم بهتر باشه باز از Skyrim داستانش بهتر بود!
    در کل جدای از اینا ، بازی رو قبول دارم فوق العاده بودش و از یه سری قسمت های نسبت به شماره قبلی کاملتر شده بود و منم از اون لذت بردم ولی در حد Oblivon منو جذب نکرد و اون احساسی که نسبت به Oblivon داشتم احساس بهتری بود...

Batman: Arkham City : سخته این بازی رو بخوام توصیف کنم! شماره قبلی یه شاهکار به تمام معنا بود که این شماره حتی از شماره قبلی کاملتر بود و از اونم شاهکارتر بودش. گیم پلی ، داستان ، گرافیک ، صداگذاری ، موزیک ، همه قسمت های بازی تقریبا کامل بودن و به سختی میشد یه ایراد کوچیک توی بازی پیدا کرد. با توجه به اینم که سبک اکشن ماجرایی جزو سبک های خیلی مورد علاقه خودم هست هم دیگه واقعا عاشق این ماجراجویی بتمن شدم و این بازی جزو به یاد ماندنی ترین بازی های عمرم شد...

Portal 2 : بازی تقریبا کم سر و صدایی که از مدت ها قبل از انتشارش انتظار شاهکار بزرگی دیگه از Valve رو داشتم که با این حال از اون سطحی که فکر می کردم هم فراتر رفت! بازی فراتر از یه بازی در سبک پازل بودش و سبک بازی به نوعی بود که اولش شاید از اون به نام یک شوتر اول شخص نام می بردن ولی کلی در نظر بگیریم سبک بازی خیلی منحصر به فرده...
    از معماهای فوق العاده و خلاقانه بازی و بخش co-op کم نظیر بازی گرفته تا داستان و دیالوگ های هوشمندانه و شخصیت پردازی خیلی عالی و به یاد ماندنی شخصیت هایی مثل Wheatley ، همه و همه باعث شدن که بازی از نظر من به یه ابرشاهکار تبدیل بشه
    Valve کلا خیلی هوشمندانه عمل می کنه. وقتی اولین بار Portal رو توی Orange Box در سال 2007 منتشر کرد و تقریبا همه رو متعجب زده کرد ، هدفش این بود که این بازی رو توسعه بده و به اینجا برسونه که موفقیت های خیلی زیادی رو کسب کنه و تقریبا میشه گفت در مجموع بیشترین جایزه رو بین همه بازی های امسال داره... حتی به نظر من احتمالش هست که همین Portal 2 توی Half Life 3 نفوذ کنه و یعنی یه سری از قابلیت های اونو در Half Life 3 هم ببینیم!

و در نهایت با احترام به همه بازی های دیگه لیست که فکر می کنم به نوعی همه شون حقشون می تونه باشه که انتخاب بشن و همین طور با احترام خیلی زیادی که برای ابر شاهکاری مثل Batman: Arkham City قائلم من Portal 2 رو به عنوان گوتی امسال انتخاب می کنم...

2. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر من عنوان Portal 2 در حدی بزرگه که به جرات میشه گفت کمتر از سری Half-Life نیست...
    "هوشمندانه, نو آورانه و نهایت سرگرم کننده بودن" - از طرف گیم اینفورمر - به حق, بهترین توصیف ممکنه برای این بازیه و داشتن عنوان "بــازی ســال" هم لایقشه...

4. 13 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بهترین بازی سال 2011

سال دوست داشتنی 2011 هم تمام شد و با عناوین کوچیک و بزرگ مارو با خاطره هایش تنها گذاشت و این انتخاب به عنوان بهترین بازی این سال هیچ شکی رو برام باقی نمیزاره که همین یک نام برای لذت بردنم از این سال برام کفایت میکرد من با دادن بالاترین امتیاز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این عنوان در کنار امتیاز های 9.8 به اسکاریم و Raymen که لایق این نمرات کامل بودن انچارتد رو از دید خودم گوتی 2011 انتخاب میکنم.

6. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

منم با نظر تو موافقم حامد

کسی که عنوان Uncharted رو تجربه کرده باشه به سختی میتونه عنوانی غیر از این بازی رو مد نظر قرار بده

8. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی بتمن که تو اکثر سایتهای به اصطلاح از دید خودتون معتبر که دوم بود اینجا از دید کاربرای با فهم و کمالات(!)ما باید چهارم باشه!!!واقعآ دم اونایی گرم که کنسول ندارن و به یه بازی انحصاری رأی دادن واسه خودشیرینی!خُب کنسول نداری چرا به یه بازی انحصاری رأی میدی که تا حالا تو عمرت گیم پدشم دستت نگرفتی!؟
    حرفم این نیست که U3 لایقش نیست بلکه ناراحتم از اینکه بعضی ها یه 2ـــزار وجدان ندارن چیزی رو که تجربه کردن راجبش قضاوت کنن.
    پارسالم همین مشکل بود تو این تاپیک امسالم همون آش و همون کاسه!ما درست بشو نیستیم متأسفانه
    نمی خواستم یه همچین پستی بدم ولی وقتی اسم بعضی ها رو تو آمار نظر سنجی میبینم که فقط به خاطر جو گیر شدن رأی صادر کردن و نمیزارن نظر سنجی سالم جلو بره خیلی شاکی شدم.

10. 11 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی بتمن که تو اکثر سایتهای به اصطلاح از دید خودتون معتبر که دوم بود اینجا از دید کاربرای با فهم و کمالات(!)ما باید چهارم باشه!!!واقعآ دم اونایی گرم که کنسول ندارن و به یه بازی انحصاری رأی دادن واسه خودشیرینی!خُب کنسول نداری چرا به یه بازی انحصاری رأی میدی که تا حالا تو عمرت گیم پدشم دستت نگرفتی!؟
    حرفم این نیست که U3 لایقش نیست بلکه ناراحتم از اینکه بعضی ها یه 2ـــزار وجدان ندارن چیزی رو که تجربه کردن راجبش قضاوت کنن.
    پارسالم همین مشکل بود تو این تاپیک امسالم همون آش و همون کاسه!ما درست بشو نیستیم متأسفانه
    نمی خواستم یه همچین پستی بدم ولی وقتی اسم بعضی ها رو تو آمار نظر سنجی میبینم که فقط به خاطر جو گیر شدن رأی صادر کردن و نمیزارن نظر سنجی سالم جلو بره خیلی شاکی شدم.
    خب وحید جان الان پرتال 2 هم که امسال از خیلی جاها گوتی و کلی جایزه برده ، پنجمه و جالبه 7 کاربر رای دادن ولی توی نظرسنجی زده 6 تا !
    حالا گفتم پرتال 2 یاد یه قضیه ای جالبی در مورد همین تاپیک افتادم. با توجه به تحقیقاتم یه نفر اون موقعی که پرتال 2 رای هاش 2 تا بوده نظرسنجی رو دیده بوده که دو نفر رای داده بودن و توی آمار هم 2 تا نوشته بوده ولی بعدش همون موقع مراد هم رای داده و یعنی تعداد رای دهنده ها شده 3 تا ولی تعداد رای ها از 2 تا تغییری نکرده و یعنی رای مراد حساب نشده!
    به خاطر همین هم الان یه رای رو کمتر می نویسه

در مورد نظرسنجی واقعا نسبت به سال های قبل خیلی بهتر شده و مشکل سال های قبل یه چیز دیگه بود و الان از بین این بازی های بزرگ هر بازیی انتخاب بشه کسی زیاد ناراضی نمیشه ولی مثلا وقتی توی بهترین های پی سی پارسال از بین مس افکت 2 و استارکرفت 2 یه بازی دیگه اونم با اختلاف خیلی زیاد اول میشه و این دو تا بازی که جزو بهترین های تاریخ پی سی هستن به ترتیب در رده ششم و پنجم قرار می گیرن قضیه کلا فرق داره! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتیجه نظرسنجی پارسال برای پی سیه و نظرسنجی کلی هم وجود نداشت)
    اگه تاپیک های بهترین های سال های قبل رو دنبال کنیم خود من خیلی ناراضی بودم ولی الان مثلا برام مهم نیست پرتال 2 در چه رده ای قرار می گیره...
    ولی در مورد اینکه بعضی ها ممکنه الکی رای بدن باهات کاملا موافقم
    Last edited by vahidgame; 21-01-2012 at 15:30.

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تاپای سایتمون در حقه B-AC نامردی کردنا.....

نمیدونم آخه بتمن چی کم داشت ؟ نه واقعا چی ؟؟؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اولا وحید جان اینقدر خوتو کثیف نکن(آخر سر این نظر سنجی سکته رو میزنی تو)

دوما خواستم تصحیح کنم بتمن در رتبه سوم قرار داره .....یعنی اول اسکایرم بوده بعد پورتال بعد بتمن(البته به رتبه و تعداد نیس بلکه به شایستگی هست که واقعا تشخیص اینکه کدوم اول دوم سومه بسیار سخت و گاهی سلیقه ایه)

سوما اینکه قبلا هم گفتم الانم میگم : رای اینجا رای منتقدین نیس رای کاربراس پس انتظار نتیجه متفاوت و حتی عجیب دور از ذهن نیس(حالا بماند رای هایی که به قول شما الکی بوده)

حالا گفتم پرتال 2 یاد یه قضیه ای جالبی در مورد همین تاپیک افتادم. با توجه به تحقیقاتم یه نفر اون موقعی که پرتال 2 رای هاش 2 تا بوده نظرسنجی رو دیده بوده که دو نفر رای داده بودن و توی آمار هم 2 تا نوشته بوده ولی بعدش همون موقع مراد هم رای داده و یعنی تعداد رای دهنده ها شده 3 تا ولی تعداد رای ها از 2 تا تغییری نکرده و یعنی رای مراد حساب نشده!
    where is my vote??
    ولی جدای از شوخی همین 8 تا رایی که پورتال اورده هم جای شکر داره.....من خودم انتظار نداشتم اینجا بیش از 3 ...4 تا رای بیاره

.
    Last edited by halflife g; 22-01-2012 at 13:52.

15. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من که uc3 بازی نکردم نمیدونم. همچنین portal 2 رو . ولی از بین batman و skyrim انتخاب سخته. ولی یک برتری که بتمن نسبت به skyrim داره داستان فوق العادش بود که متاسفانه skyrim فاقد داستان درست حسابی بود. من بتمن رو انتخاب کردم . از همین الانم رای سال بعدمو میندازم تو صندوق : mass effect 3 فقط تقلب نکنیدا. مثل الان که هرچی مردم رای دادن به بتمن و اسکایریم خط زدین روش نوشتین uc3 .

17. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

Uncharted 3 واقعا سلطانه خیلی حال کردم
    الان هم دارم بتمن رو بازی میکنم ولی اون هیجان آنچراد رو نداره
    پرتال 2 هم خوبه ولی برای کسایی که عشق معما هستن نه همه گروهها !!!!!

19. 2 کاربر از arash2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •