The Elder Scrolls V: Skyrim : دنیای فوق العاده ای داشت که پر از ماجراجویی های مختلف بود و عناصر نقش آفرینی هم به خوبی توی بازی وجود داشتن و بازی یه نقش آفرینی ناب و کم نظیر بودش که حتی کسانی که به این سبک علاقه نداشتن هم به اون علاقه پیدا کردن که تاپیک بازی توی اینجا هم خودش یه مثال واضح برای اینه... ولی داستان بازی زیاد جالب نبود که این برای من مخصوصا توی بازی های نقش آفرینی خیلی مهمه. حتی Oblivon هم که داستانش رو توقع داشتم بهتر باشه باز از Skyrim داستانش بهتر بود!
در کل جدای از اینا ، بازی رو قبول دارم فوق العاده بودش و از یه سری قسمت های نسبت به شماره قبلی کاملتر شده بود و منم از اون لذت بردم ولی در حد Oblivon منو جذب نکرد و اون احساسی که نسبت به Oblivon داشتم احساس بهتری بود...
Batman: Arkham City : سخته این بازی رو بخوام توصیف کنم! شماره قبلی یه شاهکار به تمام معنا بود که این شماره حتی از شماره قبلی کاملتر بود و از اونم شاهکارتر بودش. گیم پلی ، داستان ، گرافیک ، صداگذاری ، موزیک ، همه قسمت های بازی تقریبا کامل بودن و به سختی میشد یه ایراد کوچیک توی بازی پیدا کرد. با توجه به اینم که سبک اکشن ماجرایی جزو سبک های خیلی مورد علاقه خودم هست هم دیگه واقعا عاشق این ماجراجویی بتمن شدم و این بازی جزو به یاد ماندنی ترین بازی های عمرم شد...
Portal 2 : بازی تقریبا کم سر و صدایی که از مدت ها قبل از انتشارش انتظار شاهکار بزرگی دیگه از Valve رو داشتم که با این حال از اون سطحی که فکر می کردم هم فراتر رفت! بازی فراتر از یه بازی در سبک پازل بودش و سبک بازی به نوعی بود که اولش شاید از اون به نام یک شوتر اول شخص نام می بردن ولی کلی در نظر بگیریم سبک بازی خیلی منحصر به فرده...
از معماهای فوق العاده و خلاقانه بازی و بخش co-op کم نظیر بازی گرفته تا داستان و دیالوگ های هوشمندانه و شخصیت پردازی خیلی عالی و به یاد ماندنی شخصیت هایی مثل Wheatley ، همه و همه باعث شدن که بازی از نظر من به یه ابرشاهکار تبدیل بشه
Valve کلا خیلی هوشمندانه عمل می کنه. وقتی اولین بار Portal رو توی Orange Box در سال 2007 منتشر کرد و تقریبا همه رو متعجب زده کرد ، هدفش این بود که این بازی رو توسعه بده و به اینجا برسونه که موفقیت های خیلی زیادی رو کسب کنه و تقریبا میشه گفت در مجموع بیشترین جایزه رو بین همه بازی های امسال داره... حتی به نظر من احتمالش هست که همین Portal 2 توی Half Life 3 نفوذ کنه و یعنی یه سری از قابلیت های اونو در Half Life 3 هم ببینیم!
و در نهایت با احترام به همه بازی های دیگه لیست که فکر می کنم به نوعی همه شون حقشون می تونه باشه که انتخاب بشن و همین طور با احترام خیلی زیادی که برای ابر شاهکاری مثل Batman: Arkham City قائلم من Portal 2 رو به عنوان گوتی امسال انتخاب می کنم...