سلام،مودم من TP-LINK اِ اینم عکسش:

این عکس رو الان گرفتم که 128 مخابرات دارم،قطعیم طوریه که چراغ لینکم خاموش نمیشه فقط میزنه No Internet Access
قبل از این 2MB آسیاتک گرفتم که هر 10 دقیقه قطع می شد،بعد کلی زنگ و گفتا خطط نویز داره مودمو ببر سر خط اونجام بردم وضع همین بود،گفتا شما بلد نیستی باید کارشناس بیاد ببینه که اگه مشکل از ما نبود 15 تومن دست مزدشه،که اومد و جلو خودشم قطع شد
.gif)
خلاصه یارو رفت و خبری ازشون نشد ! بعد چند روز زنگ زدم که آقا/خانوم چی شد این کارشناس بازی هاتون که فرمودند با مخابرات صحبت کنید !
آقا چشمتون روزه بد نبینه زنگ زدیم 17 ، ثبت کردیم و اینا بعدش زنگ زدن که خططون سالمه ؟؟ گفتیم نه نویز داره گفت باشه پیگیری می کنیم
.gif)
که نکردن !
پا شدیم رفتیم مخابرات ! فرم اینا پر کردیم که نویز داریم و اینا فرداش زنگ زدن و گفتن که اگه نویز داری مشکل تو سویچ مخابرات همه ی 4495آ همینن ! در صورتی که همسایمون تو همین ساختمون نتش ردیفه
حالا اون یه ماه که از آسیاتک گرفتیم هیچ استفاده ای نکردیم و گذشت ! 60 تومن خرجش شد ! 1قرونم استفاده نکردیم
.gif)
ما که حلالشون نمی کنیم ! بماند که جای یه هفته تا 10 روز بعد 1 ماه وصل کردن !
خلاصه رفتیم سراغ مخابرات قبلشم گفتیم که نویز داره خط ، الانم وضع اینه : طبق عکس نویزم خیلی بالاس ، قطعی هم دارم ولی لینکم بیشتر مواقع ثابته
اینم بگم که خطمو جدید گرفتم !
کسی می دونه چی کار می شه کرد؟مشکل از کجاست؟
مرسی