تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: توجه!در موقع خرید تلویزیونهای LED سری 5 سامسونگ دقت کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

متاسفانه چند مورد کالای ایرانی خریدم و به شدت پشیمان شدم . علت اینکه چند مورد خریدم این بود که مثل شما فکر میکردم که شاید فقط این مورد دچار مشکل شده وبد شانسی بوده ولی تکرار مشکلات باعث شد که نظرم کاملا" عوض شود بنابر این پیشنهاد میکنم که حتی المقدور کالای ایرانی نخرید . ( برندهایی که تحت لایسنس هستند و تولید آنها بشدت کنترل می شوند مثل سامسونگ و الجی فرق دارند )
    دوست عزیز
    شما می دانید چرا بعضی از کشورها مانند کره - ژاپن -و غیره برندهای آنها معروف شدند دلیل آن این است که با اینکه حتی در اول کار محصولاتشان کیفیت چندانی نداشتند ولی مردمشان از آنها حمایت کردند و آنها را به صورتهای مختلف به جهانیان معرفی کرده و بازارها را به سمت کشور خودشان مدیریت کردند و باعث ارتقاء صنعت و معروفیت برندهای کشور خود شدند . پس ماهم بیاییم از صنایع داخلی حمایت و بازارهای کارمان را ارتقاء ببخشیم

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    شما می دانید چرا بعضی از کشورها مانند کره - ژاپن -و غیره برندهای آنها معروف شدند دلیل آن این است که با اینکه حتی در اول کار محصولاتشان کیفیت چندانی نداشتند ولی مردمشان از آنها حمایت کردند و آنها را به صورتهای مختلف به جهانیان معرفی کرده و بازارها را به سمت کشور خودشان مدیریت کردند و باعث ارتقاء صنعت و معروفیت برندهای کشور خود شدند . پس ماهم بیاییم از صنایع داخلی حمایت و بازارهای کارمان را ارتقاء ببخشیم
    دوست گرامی
    کالاهای داخلی مدتها حمایت شدند ولی متاسفانه تنها چیزی که ارتقا دادند سود خودشان و اهمیت ندادن به مصرف کننده بود که هنوز هم این روند با شتاب بیشتری ادامه دارد .

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوست گرامی
    کالاهای داخلی مدتها حمایت شدند ولی متاسفانه تنها چیزی که ارتقا دادند سود خودشان و اهمیت ندادن به مصرف کننده بود که هنوز هم این روند با شتاب بیشتری ادامه دارد .
    شما دو مورد حمایت از صنعت لوازم خانگی و صوتی و تصویری نام می برید لطفا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما دو مورد حمایت از صنعت لوازم خانگی و صوتی و تصویری نام می برید لطفا؟
    ایران خودرو - سایپا - و... اگر حمایت نمی شدند که تابحال صدباره تعطیل شده بودند .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ایران خودرو - سایپا - و... اگر حمایت نمی شدند که تابحال صدباره تعطیل شده بودند .
    دوست عزیز
    اینهای که گفتید بخش دولتی است نه بخش خصوصی و اگر همان شرکت ها را اگر دولت به بخش خصوصی واگذار کند صنعت خودرو سازی ما سریع تر پیشرفت می کرد چون در بخش دولتی متاسفانه مدیریت ضعیف و وجدان کاری کم است

7. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    اینهای که گفتید بخش دولتی است نه بخش خصوصی و اگر همان شرکت ها را اگر دولت به بخش خصوصی واگذار کند صنعت خودرو سازی ما سریع تر پیشرفت می کرد چون در بخش دولتی متاسفانه مدیریت ضعیف و وجدان کاری کم است
    متاسفانه در بخش خصوصی هم همینطور است .

9. این کاربر از gmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

الان سایپا و ایران خودرو در صنعت لوازم خانگی و صوتی و تصویری وارد شدند؟؟
    عزیز از 8 سال پیش تا الان نه تنها از شرکتهای لوازم خانگی حمایت نشده بلکه طوری شده که شرکتهای قدیمی مثل ارج و پارس هم تقریبا ورشکسته شدن!!!!
    الان بازار دست چه شرکتهایی هست ؟ الان 80 درصد بازار تلویزیون کشور دست برندهای خارجیه!!!!!

11. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دو روز پیش نوبت به خودم رسید تا عزمم رو برای خرید تلویزیون LED جزم کنم و بخاطر اختلاف قیمت حدود 250 هزار تومنی بین مدلهای مشابه سونی و سامسونگ و با این توجیه که دوستم بد شانسی آورده و اون تلویزیون خراب فقط یه اتفاق در خط تولید سامسونگ بوده، بنده هم یه مدل 40 اینچ LED اسمارت سری پنج سامسونگ که محض اطمینان گارانتی هم داشت رو خریدم. شب با کلی شوق ذوق و بعد از کلی صرف وقت برای نصب پایه تلویزون، اونو روشن کردم و به همراه خانواده منتظر تماشای تصاویر با کیفیت بودم که در کمال تعجب دیدم نیمه بالای صفحه تلویزیون رنگش تیره تر از پایین صفحه هست و نمیتونه تغییر تصاویر پخش شده رو با سرعت دنبال کنه سایه ای از تصویر قبلی تا چند ثانیه روی صفحه میموند. جالب اینجاست که تلویزون رو توی مغازه تست کردم و هیچ مشکلی نداشت، اما ظاهراً عمر تلویزیونهای اسمارت سری پنج سامسونگ بین 3 دقیقه تا سه روز هست. در هر حال بنده شانس داشتم که دستگاهم گارانتی داشت و البته بعدش فروشنده رو قانع کردم که با پرداخت ما به التفاوت، یه مدل 40 اینچی سونی رو بخرم. اما با روانی قضیه و وقتی که بابت این موضوع تلف شد سر جاشه.
    در پاسخ به اين دوست عزيز بايد بگم :لعنت به هر چي مدل سامسونگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
    منم همين در دسر گير كردم بعد از چند ماه استفاده تصوير بالا سايه ميشد و بعد ميرفت .فروشنده نامرد گارانتي رو تو سيستم سام سرويس ثبت نكرده حالا من موندم و فروشنده و تلويزيون خراب چند ماهه كه دردسر دارم مدلشم 40D5950
    من توصيه ميكنم هيچ كس سامسونگ نخره
    وقتی تلویزیون سامسونگ با گارانتی خریداری میکنید باید با سام سرویس برای نصب رایگان (دیواری یا روی میزی) تماس بگیرید...باید تا حضور نصاب شرکت صبر کنید تا توسط خود وی کارتن باز شود و پایه و..نصب شود.
    هرگونه اشکال در تصویر و فعالیت غیرطبیعی و آسیب به پنل و سوختگی و... باعث مرجوعی کالا میشود...وگرنه فرم رضایت از عدم نقص فنی و ظاهری و نحوه و محل ونصب را امضا میکنید- تماس برای نصب 8255
    برای من که به اینصورت بود...

13. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

الان سایپا و ایران خودرو در صنعت لوازم خانگی و صوتی و تصویری وارد شدند؟؟
    عزیز از 8 سال پیش تا الان نه تنها از شرکتهای لوازم خانگی حمایت نشده بلکه طوری شده که شرکتهای قدیمی مثل ارج و پارس هم تقریبا ورشکسته شدن!!!!
    الان بازار دست چه شرکتهایی هست ؟ الان 80 درصد بازار تلویزیون کشور دست برندهای خارجیه!!!!!
    علت ور شکسته شدنشان مدیریت ضعیف بوده نه فقط حمایت نشدن . البته من نمیگویم که شرکتها باید دولتی باشند اما به بخش خصوصی هم با این شرایط امیدی نیست.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

علت ور شکسته شدنشان مدیریت ضعیف بوده نه فقط حمایت نشدن . البته من نمیگویم که شرکتها باید دولتی باشند اما به بخش خصوصی هم با این شرایط امیدی نیست.
    دوست عزیز
    شما در کل از بحث خارج شدید در صورتی که دوستمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پست بالا برای اینکه به مشگلی در رابطه با محصول خریداری شده (تلویزیون) بر نخورید توضیخاتی داده است.

16. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •