تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: Risen 2: Dark Waters

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

در اینکه RPG کاری هستی و زیاد بازی کردی شکی نیست ... البته تو این زمینه حاضرم دوئل کنم : دی
    به هر حال این سری نواقصی داره ولی یه سری المان های دوست داشتنی داره که حداقل من ندیده نمی تونم ازشون بگذرم ... تا عرضه دیابلو میشه یه دستی به سر و روش کشید : دی
    به نظرم IGN یه مقدار کم لطفی کرد ... به هر حال این نقد رو از Ripten ( با بعضی از نقدهاش خیلی حال می کنم ) بخونی شاید به کم نظرت برگرده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Challenge Accepted
    تا اونجایی که یادمه کسی که این بازی رو بهم داد ، گفت بیشتر کوئست هایه بازی رو به سختی میشه پیدا کرد؟! نمیدونم من چون شخصا از ساختارش خوشم نیومد.

شایان این روزها کمی سرش مشغوله .... دست به کارهایی میزنه که تو عمرش انجام نداده بود کمی باید بهش توجه کنیم تا خودشو بتونه ریکاوری کنه...

اینا همش به خاطره اینکه بازی هایه RPG دیگه معمولا با کیفیت هستند و وقتی یک بازیه معمولی میاد بیرون واسه من میشه آشغال طبیعی هم هست چون تعداد بازی هایه RPG با کیفیت کم نیستش که بخوای به این بازی ها روی بیاری...
    وقتی یکی میاد سواره ماشین BMW میشه ، نمیتونه بعدش با پراید کنار بیاد.وقتی یکی Witcher یا Skyrim و شاهکار هایه RPG رو بازی میکنه ، نمیتونه Two World یا Risen و ... رو تحمل کنه آخه سبکا بازیه RPG یک سبکیه که باید حتمی یک بازیه فوق العاده باشه تا براش وقت بزاری. COD که نیست بشینی بازی کنی 6 ساعته تموم شه. باید باش زندگی کنی...

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

Challenge Accepted
    تا اونجایی که یادمه کسی که این بازی رو بهم داد ، گفت بیشتر کوئست هایه بازی رو به سختی میشه پیدا کرد؟! نمیدونم من چون شخصا از ساختارش خوشم نیومد.
    PvP On
    اصولا سبک کاریش اینجوریه ... خصوصا توی شروع اطلاعات زیادی رو بهت نمیده و باید خودت راه بیفتی و بری دنبال ماجراجویی ( که اینو نکته ی مثبتی می دونم واسه این سبک از بازی ) ولی کم کم کوئست ها ( اصلی/فرعی ) از همه طرف بهت هجوم میارن.
    اینکه از ساختارش خوشت نیومده خب بحث سلیقه شخصی هست و کاملا قابل احترامه ... بیشتر مساله سر این بود که بیایید ندیده و نشناخته عنگ نزنیم

اینا همش به خاطره اینکه بازی هایه RPG دیگه معمولا با کیفیت هستند و وقتی یک بازیه معمولی میاد بیرون واسه من میشه آشغال طبیعی هم هست چون تعداد بازی هایه RPG با کیفیت کم نیستش که بخوای به این بازی ها روی بیاری...
    خب به جز دو تا عنوان واضح بالا مگه چند تا نقش آفرینی ( نقش آفرینی اکشن نباشه! ) با کیفیت تر مثلا توی امسال یا پارسال می تونی نام ببری...

وقتی یکی میاد سواره ماشین BMW میشه ، نمیتونه بعدش با پراید کنار بیاد.وقتی یکی Witcher یا Skyrim و شاهکار هایه RPG رو بازی میکنه ، نمیتونه Two World یا Risen و ... رو تحمل کنه
    مساله ی اصلی همین جاست ... امثال Two World کجا و Risen کجا ... نمراتشون توی متاکریتیک به ترتیب 65 و 77 ـه!
    و مثلا کاربرای گیم اسپات با بیشتر از 2200 رای واسه هر کدومشون به ترتیب 69 و 80 دادن .
    جدای از اینا Two World II رو تست نکردم ولی نسخه ی اول به نظرم حرفی واسه گفتن نداشت !
    ولی Risen یه سری مشکلات داشت که اگه باهاشون کنار می اومدی بازی خیلی خوبی بود.

آخر می رسیم به همون بحث سلیقه

3. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

PvP On
    اصولا سبک کاریش اینجوریه ... خصوصا توی شروع اطلاعات زیادی رو بهت نمیده و باید خودت راه بیفتی و بری دنبال ماجراجویی ( که اینو نکته ی مثبتی می دونم واسه این سبک از بازی ) ولی کم کم کوئست ها ( اصلی/فرعی ) از همه طرف بهت هجوم میارن.
    اینکه از ساختارش خوشت نیومده خب بحث سلیقه شخصی هست و کاملا قابل احترامه ... بیشتر مساله سر این بود که بیایید ندیده و نشناخته عنگ نزنیم

خب به جز دو تا عنوان واضح بالا مگه چند تا نقش آفرینی ( نقش آفرینی اکشن نباشه! ) با کیفیت تر مثلا توی امسال یا پارسال می تونی نام ببری...

مساله ی اصلی همین جاست ... امثال Two World کجا و Risen کجا ... نمراتشون توی متاکریتیک به ترتیب 65 و 77 ـه!
    و مثلا کاربرای گیم اسپات با بیشتر از 2200 رای واسه هر کدومشون به ترتیب 69 و 80 دادن .
    جدای از اینا Two World II رو تست نکردم ولی نسخه ی اول به نظرم حرفی واسه گفتن نداشت !
    ولی Risen یه سری مشکلات داشت که اگه باهاشون کنار می اومدی بازی خیلی خوبی بود.

آخر می رسیم به همون بحث سلیقه
    نه بحث سلیقه که کلا جداست! سلیقه که خوب سلیقه است. اما یک سری استاندارد ها باید تویه بازی هایه RPG رعایت بشه. حالا چون من این بازی رو بازی نکردم ( در همون حد نیم ساعت ) دیگه بحث نمی کنم.

همون 2 تا هم جزوه اکشن حساب میشن.همین Risen هم اکشن حساب میشه. ربطی به اسم نداره ما کلا بازیه RPG خالی نداریم یا Action اند یا JRPG یا CRPG.
    اما خوب بستگی به باره RPG داره. یک RPG میتونه Action Advanture باشه مثله ME3 یا یکی میتونه سنگین باشه مثله Skyrim و یا یکی H&S باشه مثله Diablo. تازه گفتی جز اون 2 تایه بالا من برات یک RPG عالی مثال میزنم که خودم 2 ساعت بیشتر بازی نکردمش ( به دلیل خرابیه دیسک که دوباره میخوام برم اما الان نه یک ماهه دیگه ) اسمشم Dark Souls هست. اینم یک بازیه Skillای. همشونم اکشن هستند.( فکر نکنی منظورتو از اکشن نگرفتم چرا خوب گرفتم )تازه با اینکه Dragon Age 2 افتضاح بود اما خوب کیفیتش نسبت به بازی هایه RPG معمولی بهتر هست.
    نظره مردم رو که کلا بیخیال شو حداقل تو صنعت گیم! تو فیلم بگی میتونی رو IMDB حساب کنی اما تو گیم ؟!...
    تازه اگرم بخوای نظره گیمر ها رو حساب کنی یک بازی با میانگین 90 به بالا معمولا بازیه خوبی در میاد.( حالا نگی ما مثلا Skyrim داریم با میانگین پایین 90 (مثال))کلا تویه صنعت گیم همون بهتر که از سایت هایه منتقد استفاده کنیم چون نمراتشون به مراتب با ارزش تره + سلیقه هم در نظر گرفته میشه.
    + اینکه مثلا امسال 4 یا 5 تا بازیه با کیفیت RPG داشتیم خیلی زیاده! اصلا معمولا هر سال یک یا 2 تا بازیه RPG توپ میاد و باید بیاد وگرنه حجم زیادی از RPG ها رو دستت میاد. این تعداد RPG به اندازه تعداد FPS ها هست که خوب باید کم تر باشه چون تو FPS رو با یک گیم پلی ساده 6-10 ساعت میری تموم میشه اما RPG باید بشینی بازی کنی اونم در حده 30 ساعت به بالا. بعد فکر کن 2 تا RPG هم زمان بازی کنی گیم پلی هاشون و داستان هاشون و ... همشو قاطی میکنی ( مثله خودم که امسال همه ی بازی هایه RPG رو کامل بازی نکردم)
    خلاصه بگم که برداشتت از کمیت بازی هایه RPG اشتباه هست
    اما این بازی ها مسلما سلیقه میخواد تا کسی بازی کنه وگرنه با این شلوغیه بازی کسی به سمته اینا نمیره...

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نه بحث سلیقه که کلا جداست! سلیقه که خوب سلیقه است. اما یک سری استاندارد ها باید تویه بازی هایه RPG رعایت بشه. حالا چون من این بازی رو بازی نکردم ( در همون حد نیم ساعت ) دیگه بحث نمی کنم.

همون 2 تا هم جزوه اکشن حساب میشن.همین Risen هم اکشن حساب میشه. ربطی به اسم نداره ما کلا بازیه RPG خالی نداریم یا Action اند یا JRPG یا CRPG.
    اما خوب بستگی به باره RPG داره. یک RPG میتونه Action Advanture باشه مثله ME3 یا یکی میتونه سنگین باشه مثله Skyrim و یا یکی H&S باشه مثله Diablo. تازه گفتی جز اون 2 تایه بالا من برات یک RPG عالی مثال میزنم که خودم 2 ساعت بیشتر بازی نکردمش ( به دلیل خرابیه دیسک که دوباره میخوام برم اما الان نه یک ماهه دیگه ) اسمشم Dark Souls هست. اینم یک بازیه Skillای. همشونم اکشن هستند.( فکر نکنی منظورتو از اکشن نگرفتم چرا خوب گرفتم )تازه با اینکه Dragon Age 2 افتضاح بود اما خوب کیفیتش نسبت به بازی هایه RPG معمولی بهتر هست.
    نظره مردم رو که کلا بیخیال شو حداقل تو صنعت گیم! تو فیلم بگی میتونی رو IMDB حساب کنی اما تو گیم ؟!...
    تازه اگرم بخوای نظره گیمر ها رو حساب کنی یک بازی با میانگین 90 به بالا معمولا بازیه خوبی در میاد.( حالا نگی ما مثلا Skyrim داریم با میانگین پایین 90 (مثال))کلا تویه صنعت گیم همون بهتر که از سایت هایه منتقد استفاده کنیم چون نمراتشون به مراتب با ارزش تره + سلیقه هم در نظر گرفته میشه.
    + اینکه مثلا امسال 4 یا 5 تا بازیه با کیفیت RPG داشتیم خیلی زیاده! اصلا معمولا هر سال یک یا 2 تا بازیه RPG توپ میاد و باید بیاد وگرنه حجم زیادی از RPG ها رو دستت میاد. این تعداد RPG به اندازه تعداد FPS ها هست که خوب باید کم تر باشه چون تو FPS رو با یک گیم پلی ساده 6-10 ساعت میری تموم میشه اما RPG باید بشینی بازی کنی اونم در حده 30 ساعت به بالا. بعد فکر کن 2 تا RPG هم زمان بازی کنی گیم پلی هاشون و داستان هاشون و ... همشو قاطی میکنی ( مثله خودم که امسال همه ی بازی هایه RPG رو کامل بازی نکردم)
    خلاصه بگم که برداشتت از کمیت بازی هایه RPG اشتباه هست
    اما این بازی ها مسلما سلیقه میخواد تا کسی بازی کنه وگرنه با این شلوغیه بازی کسی به سمته اینا نمیره...
    اول از همه بگم که منظورم از اینکه نقش آفرینی اکشن نباشن را شاید خوب بیان نکردم , منظورم این بود که مایه های اکشنش اون قدرا هم زیاد نباشه مثل ME یا همون Dark Souls که البته واسه پی سی هنوز عرضه نشده و در صدر لیست قرار داره ... دلیل این صحبتم هم این بود که اون بازی ها به نظرم با یه نقش آفرینی کلاسیک مثل اسکایریم یا همین رایزن تفاوت زیادی دارن البته مسلمه که همه مایه های اکشن دارند ولی بعضی جاها توی قسمت ژانر ME نوشته میشه Action RPG ولی واسه اسکایریم یا رایزن نوشته میشه RPG تنها ولی موضوع اصلی اصلا این تقسیم بندی RPG نیست ... حالا اومدی زحمت کشیدی دسته بندی نقش آفرینی ها رو تایپ کردی جا داره یه خسته نباشید بگم
    حالا که منظورم رو روشن کردم دوست دارم بشنوم اون 5 تا عنوان با کیفیت امسال رو
    برای مقایسه اون دو تا هم که اول از همه به نمرات متاکریتیک اشاره کردم که نقش همون سایت های منتقد را بازی می کنه
    بعد از اون برای مثال اومدم نمرات کابران گیم اسپات رو به عنوان یه مثال دیگه اشاره کردم که همون نتایج نقد ها رو تایید می کردن ... چیزی که مسلمه اولیت با نقده واسه همینم اول گذاشتمش. در کنارش لازمه بگم که واسه همون فیلم هم تو IMDB با اینکه واسه دادن یه دید کلی بد نیست ولی موارد خیلی زیادی هست که توی رده بندی ها موارد بسیار عجیبی رو می بینیم ...
    دیگه تاپیک داره منحرف میشه شاید جالب نباشه اینجا ادامه بدیم .

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بازی برای PC اومد، تاپیک منتقل بشه...

7. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

نسخه اول خوب بود

اینو کسی بازی کرده؟
    ارزش داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

گیم اسپات به بازی نمره ی 7 داد:

The Good
    Array of quests that make you feel like a true adventurer
    Voodoo and dirty tricks spice up battles
    Great island atmosphere
    Fun attitude that doesn't rely on tired pirate cliches

The Bad
    Frustrating combat scenarios
    Some annoying bugs
    Not as free-form as the original Risen
    در پایان نقد اشاره کرده که اگر با سیستم مبارزه بازی مشکلی نداشته باشین , روند تدریجی پیشرفت کاراکتر در بازی که با سرعت پایینی صورت می گیره , پاداش صبر شما را خواهد داد, و در نهایت نقد را به این صورت به پایان رسونده:

Risen 2: Dark Waters surpasses its foibles, offering up a joyous and occasionally profane odyssey through humid jungles, dank caves,
    and imposing temples. It also lets you make monkeys fight each other, and that's a mechanic any RPG lover can get behind

10. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

میشه ترجمش کنی من یکی در میون کلمه هاشو فهمیدم.

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

انگار کسی این بازی رو نگرفت...

من بازی رو گرفتم باید بگم که نسبت به شماره اولش با یه دنیای فانتزی زیبا طرف هستیم ولی خیلی از مشکلاتی که میشد تو این شماره برطرف بشه هنوز هم هست. خط داستانی نوسان داره یه جاهایی هم نا مشخصه!گیم پلی بازی هم دچار یک سری اشکال شده دنبال یه هدف رفتن هم مشکله! به هیچ عنوان تو بازی در بعضی مراحل نمیگه باید چیکار کرد!

محیط ها بسیار زیبا طراحی شده شاید ضعف داشته باشه ولی در کنار طراحی ها خوب به نظر میرسهشخصیت پردازی هم برای یه نقش آفرینی زیاد کامل نیست. بقیه موارد رو هم سازنده خودش نابود کرده میشد یه ایده های خوبی تو بازی بوجود بیارن ولی اینکار رو نکردن!

خیلی از مشکلات بازی همونایی هست که میتونست تو این شماره برطرف بشه و همینطور گیم پلی دردسر ساز بازی که شاید شما رو از بازی بزنه برا همین اگر واقعا حوصله کنار اومدن باهاش رو دارید این بازی رو بگیرن چون بعد اینا اگر با بازی مچ بشین دیگه شیفته بازی میشین البته اگر دشمن های بازی کمی راحت تر بود بهتر میشد!

نمره ای که من تا اینجا بهش میدم 7 خوبه به نظرم نسبت به قبل بهتر شده ولی یه چیز های جالب تو بازی باعث میشه به دید یه بازی خوب در کنار بقیه بهش نگاه کرد...

موفق باشید

13. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من بازی را چند روز بعد از عرضه گرفتم ولی وقتی استقبالی(!) که توی تاپیک بود را دیدم دیگه به تاپیک سر نزدم.

در مجموع میشه گفت بازی همونی بود که از مجموع نقد ها انتظارش را داشتم , یه سری مشکلات داره خصوصا توی سیستم نامناسب مبارزه که اگه بشه اونا را نادیده گرفت ادامه ی موفقی هست.

گرافیک و طراحی هنری بازی زیباست , مسلمه که در حد امثال اسکایریم یا Witcher 2 نیست ولی در نوع خودش ظرافت های خاصی داره.

موسیقی متن خوب کار شده ... صدا گذاری ها گه گاه با ناپیوستگی هایی همراه هستن , ولی در مجموع حس اون فضای فانتزی جزیره ها و دزدان دریایی منتقل میشه.

در مورد شخصیت پردازی با سهیل زیاد موافق نیستم , به نظرم برای کسانی که با داستان نسخه اول آشنایی دارن دیالوگ ها جالب و بعضا همراه با شوخی های جالب هستن که لذت بخشه ... این در حالیه که به نظرم عنوانی مثل اسکایریم شاید به خاطر ابعاد بزرگ کاریش از چنین جزئیاتی در شخصیت پردازی و خصوصا دیالوگ ها محروم بود.

در مورد گیم پلی , سیر پیشرفت کاراکتر بسیار آروم دنبال میشه و نباید انتظار داشته باشین که بعد از یکی دو ساعت بازی کردن شاهد پیشرفت چشمگیری در کاراکترتون باشین و علاوه بر اون درجه ی سختی بازی , سخت تر از بازی هایی هست که در این سال ها شاهد هستیم و بیشتر یادآور بازی های دهه ی گذشته هست ... این مورد در واقع تبدیل به یک سنت نانوشته در کارهای Piranha Bytes شده.

متاسفانه سیستم مبارزه با موجودات غیر انسان یا همون Monsters ضعف بزرگی داره که امکان دفاع کردن در برابر حملات وجود نداره و Dodge کردن هم به اون صورت پیش بینی نشده و فقط با پریدن به این طرف و یا دویدن میشه از به نوعی از حملات فرار کرد.
    البته در بخش مبارزه با انسان های دیگه مبارزه جذاب تره و شاهد شمشیرزنی هایی به سبک فیلم های دزدان دریایی هستیم و در کنار اون امکان شلیک با تپانچه جذابیت مبارزات را بیشتر کرده ... تپانچه به هیچ وجه جایگزینی برای سلاح اصلی یعنی شمشیر نیست و برای شلیک مجدد یک Cooldown طولانی داره.

در این شماره به جای Magic به شکل کلاسیک , از Voodoo Magic استفاده شده ( چیزی شبیه به dirty tricks) که قابلیت های جالبی داره اما باز جای Magic به سبک و سیاق گذشتش را به طور کامل پر نمی کنه.

در مورد آیتم ها موارد جالبی هست از جمله تعدادی آیتم افسانه ای که به صورت گنج هایی در جزیره ها سال هاست که مدفون شدن که با فضای بازی هم خوانی بسیار خوبی داره.

در مجموع با کمی چشم پوشی به بازی نمره ی 8 میدم.

15. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •