نه بحث سلیقه که کلا جداست! سلیقه که خوب سلیقه است. اما یک سری استاندارد ها باید تویه بازی هایه RPG رعایت بشه. حالا چون من این بازی رو بازی نکردم ( در همون حد نیم ساعت ) دیگه بحث نمی کنم.
همون 2 تا هم جزوه اکشن حساب میشن.همین Risen هم اکشن حساب میشه. ربطی به اسم نداره ما کلا بازیه RPG خالی نداریم یا Action اند یا JRPG یا CRPG.
اما خوب بستگی به باره RPG داره. یک RPG میتونه Action Advanture باشه مثله ME3 یا یکی میتونه سنگین باشه مثله Skyrim و یا یکی H&S باشه مثله Diablo. تازه گفتی جز اون 2 تایه بالا من برات یک RPG عالی مثال میزنم که خودم 2 ساعت بیشتر بازی نکردمش ( به دلیل خرابیه دیسک که دوباره میخوام برم اما الان نه یک ماهه دیگه ) اسمشم Dark Souls هست. اینم یک بازیه Skillای. همشونم اکشن هستند.( فکر نکنی منظورتو از اکشن نگرفتم چرا خوب گرفتم
.gif)
)تازه با اینکه Dragon Age 2 افتضاح بود اما خوب کیفیتش نسبت به بازی هایه RPG معمولی بهتر هست.
نظره مردم رو که کلا بیخیال شو حداقل تو صنعت گیم! تو فیلم بگی میتونی رو IMDB حساب کنی اما تو گیم ؟!...
تازه اگرم بخوای نظره گیمر ها رو حساب کنی یک بازی با میانگین 90 به بالا معمولا بازیه خوبی در میاد.( حالا نگی ما مثلا Skyrim داریم با میانگین پایین 90
.gif)
(مثال))کلا تویه صنعت گیم همون بهتر که از
سایت هایه منتقد استفاده کنیم چون نمراتشون به مراتب با ارزش تره + سلیقه هم در نظر گرفته میشه.
+ اینکه مثلا
امسال 4 یا 5 تا بازیه با کیفیت RPG داشتیم خیلی زیاده! اصلا معمولا هر سال یک یا 2 تا بازیه RPG توپ میاد و باید بیاد وگرنه حجم زیادی از RPG ها رو دستت میاد. این تعداد RPG به اندازه تعداد FPS ها هست که خوب باید کم تر باشه چون تو FPS رو با یک گیم پلی ساده 6-10 ساعت میری تموم میشه اما RPG باید بشینی بازی کنی اونم در حده 30 ساعت به بالا. بعد فکر کن 2 تا RPG هم زمان بازی کنی گیم پلی هاشون و داستان هاشون و ... همشو قاطی میکنی ( مثله خودم که امسال همه ی بازی هایه RPG رو کامل بازی نکردم)
خلاصه بگم که برداشتت از کمیت بازی هایه RPG اشتباه هست
.gif)
اما این بازی ها مسلما سلیقه میخواد تا کسی بازی کنه وگرنه با این شلوغیه بازی کسی به سمته اینا نمیره...