با تنظیمات حالت اول سیستم بالا اومد ... فقط یکی ، دو دفعه وقتی که می خواست وارد ویندوز بشه یک اروری با صفحه آبی ظاهر شد و سیستم ریستارت شد .
راستی ببین من ولتاژ رو درست وارد می کنم یا نه ؟
ممنون
با تنظیمات حالت اول سیستم بالا اومد ... فقط یکی ، دو دفعه وقتی که می خواست وارد ویندوز بشه یک اروری با صفحه آبی ظاهر شد و سیستم ریستارت شد .
راستی ببین من ولتاژ رو درست وارد می کنم یا نه ؟
ممنون
Last edited by smrbh; 14-01-2012 at 00:32.
کرش کردن با ولتاژ اضافه قابل حله، ولی ولتاژ بالا میشه و باعث تولید گرمای اضافه و کاهش عمر رم میشه.با تنظیمات حالت اول سیستم بالا اومد ... فقط یکی ، دو دفعه وقتی که می خواست وارد ویندوز بشه یک اروری با صفحه آبی ظاهر شد و سیستم ریستارت شد .
رم شما تو عکس ولتاژ 1.615 داره، برای تست یک مقدار دیگه ولتاژ رم رو افزایش بدید (مثلا" تا 1.625 ) و وارد ویندوز شده و تست زیر رو انجام بدید:
تست Prome95 ، تست حالت چهارم (Custom ) که در اون مقدار Max FFT Size رو 30000 قرار بدید، به مدت نیم ساعت.
میتویند از تست SuperPi 32M هم استفاده کنید.
البته با اون تنظیمات حالت اول سیستم درست کار نمیکرد و چند دقیقه یکبار همون اروری که گفتم رو نشون میداد و سیستم ریستارت میشد و به خاطر همین تنظیمات رو به حالت اول برگردوندم.
حالا به نظرتون همون تنظیمات رو با ولتاژی که گفتید امتحان کنم یا حالت دوم رو ... ممنون
برای استفاده 24-7 بیخیال حالت اول بشید، چون ولتاژ بالایی لازم داره.حالا به نظرتون همون تنظیمات رو با ولتاژی که گفتید امتحان کنم یا حالت دوم رو ... ممنون
حالت دوم رو امتحان کنید، اگه حالت دوم هم ولتاژ بالایی لازم داشت تنظیمات رو روی فرکانس 1600 و تایمینگ 9-9-9-24 که بدون مشکل کار میکرد حفظ کنید.
رم شما به صورت پیش فرض تایمینگ بالایی داره که جالب نیست، 4 گیگابایتی بودن ماژول هم مزید بر علت شده. ماژول های 2 گیگابایتی راحت تر اور میشن.
هر وقت خنک کننده پردازنده رو تهیه کردید میتونید اور پردازنده رو هم انجام بدید.
من تنظیمات رو در حالت اول و ولتاژ رو 1.625 قرار دادم و تستی رو که گفتید ، انجام دادم . ( تا به این لحظه هیچ مشکلی یا اروری بعد از تغییرات به وجود نیومده )
در ضمن من تست رو به نظرتون درست انجام دادم .
تست رو درست انجام دادید، اورکلاک رمتون مشکلی نداره.من تنظیمات رو در حالت اول و ولتاژ رو 1.625 قرار دادم و تستی رو که گفتید ، انجام دادم . ( تا به این لحظه هیچ مشکلی یا اروری بعد از تغییرات به وجود نیومده )
در ضمن من تست رو به نظرتون درست انجام دادم .
فقط دمای پردازنده اصلا" جالب نیست، فن استوک اینتل واقعا" فن بیخودیه، بهتره یک خنک کننده خوب تهیه کنید وقبل از خرید خنک کننده دیگه از این تست ها Run نکنید!
بعد از حدود 45 دقیقه اون ارور رو دوباره آورد .... عکشو برات میزارم ببین میشه درستش کرد یا باید تغییرات دیگه ای رو برای اورکلاک رم انجام بدم .
فقط دمای پردازنده اصلا" جالب نیست، فن استوک اینتل واقعا" فن بیخودیه، بهتره یک خنک کننده خوب تهیه کنید وقبل از خرید خنک کننده دیگه از این تست ها Run نکنید!
حتما ، سعی میکنم یک خنک کننده خوب تهیه کنم تا سی پی یو دچار مشکل نشه .
واقعا ازت ممنونم ...
با این اوصاف فکر کنم همون 1600 9-9-9-24 بمونه بهتر باشه.
98 درجه !!!!
CPU که الان مشکلی نداره ؟
اگه میخوای CPU رو به .... ببری 1 ساعتی همینطور با همین دما ادامه بده !![]()
علی جون با توجه به شرایطی که در این چند روز دیدم و همینطور توضیحاتی که شما دادید ، رم من برای اورکلاک مناسب نیست و قابلیت تحمل در فرکانس بالا رو ندارد و همینطور اگه بخوام به فرکانس بالاتر برسم باید تایمینگ ها رو افزایش بدم که این کار هم باعث کاهش کارایی سیستم می شود ، پس در نتیجه اورکلاک برای رم من مناسب نمی باشد ولی در هر حال از شما به خاطر توضیحات خوبی که در مورد اورکلاک رم دادید واقعا سپاسگزارم ، چون باعث شد اطلاعاتم در این زمینه بیشتر شود که هدف اصلی خودم هم بالا بردن اطلاعاتم درباره اورکلاک بود ، فقط به عنوان آخرین سوال در این زمینه اینکه اعدادی که برای تایمینگ میدید بر روی چه اساسی می باشد . و در ضمن اگه من این رم رو بفروشم و به جاش یک رم دیگه رو بخرم ، خوبه یا نه . اگه جواب مثبت هست تا مبلغ 70 هزار تومان کدوم رم رو برای خرید پیشنهاد میدید که هم از نظر قدرت و سرعت و کارایی عالی باشد و همچنین برای اورکلاک مناسب باشد .
انشاالله هر موقع یک خنک کننده خوب برای پردازنده خریدم برای اورکلاک پردازنده مزاحمتون خواهم شد و در مورد گرافیک هم هر موقع شما وقت داشتید ، در اون مورد هم از شما کمک میگیرم و اورکلاک گرافیک رو انجام میدم ، چون فکر نمی کنم برای اون مشکلی خاصی وجود داشته باشد . ممنون
موفق و پیروز باشید ...![]()
Last edited by smrbh; 14-01-2012 at 21:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)