ببین ارش جان چیزی که شما میخوای یکم فراتر از انتظار هست
چون حتی اگر بشه چنین چیز رو هم تعریف کرد برنامه هایی همچون idm و بروزر ها اصلا توی ویندوز از جایی دستور نمیگیرند که پهنای باند اشون رو تامین کنند! به قولی هوش مصنوعی نداره که ویندوز ارش جان که یک پهنای باند بره برای دانلود منیجر و دیگری بره برای صفحه باز کردن چنین چیزی محال است اما دراول تاپیک هم من تاپیک ات رو خوندم این جواب رو دادم که دو پهنای باند ات رو با هم ادغام کنی و در اخر یک پهنای باند داشته باشی:
به طوری که مثلا تو میکروتیک 750 از 3 اترنت اش استفاده کنی که رو دو تاش pppoe tunel بزنی (که از سمت مودم های دی اس ال تغذیه بشه ) و یکی ایش رو خروجی تعریف کنی که بره به سمت کامپیوتر ات.
میکروتیک ارزان ترین روتر هست که میشه باهاش لودبالانسنیگ رو انجام داد اما دستگاه هایی هستند که در اصل لودبالانسینگ هستند و میشه تو خوده روتر تعریف کرد که مثلا ایمیل و صفحات رو با یک پهنای باند دانلود کنه و و.... که فکر نکنم به صرفه باشه خرید لودبالانس برات ارش جان چون برای یک یوزر معملوی گران تمام میشه(از حدود 400 تومان هست تا 1 میلیون و بالاتر) اما اگر کارایی میکروتیک جواب کار ات رو میده به نظرم بهترین هست من خودم دیدم برای ادغام چند پهنای باند با هم ارزان ترین سولوشن هست که میشه تو بازار پیدا کرد و خوب هم جواب میده