اگر Av خالی میخوای من Kasper رو پیشنهاد میدم . چون از دیتابیس قدرتمندی بهرمنده ! ( نگفتم قدرتمند تر از فلان ... )
اگر Av خالی میخوای من Kasper رو پیشنهاد میدم . چون از دیتابیس قدرتمندی بهرمنده ! ( نگفتم قدرتمند تر از فلان ... )
ممنون از همه دوستانی که اومدن و نظر دادن اما خواهش میکنم از بحث های بی مورد پرهیز کنن
ابتدا ترکیب مورد نظرشونو اعلام،بعد نرم افزارهای مورد استفاده در ترکیبشونو و بعد دلیل استفاده از این ترکیب و نرافزارو بگن
به همین راحتی
اینجوری واس هرکسی که به این تاپیک میاد و مثه من دنبال این سوال هس،بهتر و سریع تر به جوابش میرسه
ممنون
پیشنهادهای من برای ترکیب امنیتی :
اگر آنتی ویروس قوی و بی دردسری میخوایید:
1-نورتون اینترنت سکوریتی
2-آویرا اینترنت سکوریتی
اگر اهل سوال و جواب آنتی ویروس هستید و دوست دارید بر سیستمتان نظارت کامل داشته باشید:
1-کمودو اینترنت سکوریتی
2-کسپرسکی اینترنت سکوریتی
البته میدونید از ترکیب محصولات بالا هم استفاده کنید مثل نورتون آنتی ویروس + کمودو فایروال
با سلام
به همه دوستان گل پی سی وردیم ، خوب یکی از متخصصین امنیت در شبکه یک حرف
قشنگ زده و اون اینه که ، در اینترنت و کلا در جامعه جهانی امنیت نسبی است و هیچگاه
نمیشه گفت اینجا با انجام اینکارها حالا ما یک امنیت 100% داریم و هیچ خطری شامل
حال ما نمیشه همیشه هکرها و سارقان اطلاعات مهم به دنبال بهبود راههای خود برای نفوذ
هستند و تلاش برای نوشتن بدافزارهای جدید یا راهکارهای نفوذ جدیدی هستند و همینطور
شرکتهای امنیتی هم در حال تلاش برای افزایش ظریب امنیتی محصولات خودشون هستند
و این یک جنگ مداوم و ادامه دار هست که هیچ کس نمیتونه موفقیت کاملی رو داشته باشه
انتی ویروسها و فایروالها و اینترنت سکیوریتیها ، همه و همه تنها برای افزایش ظریب امنیتی
هستند و هیچکدام امنیت صددرصد رو برای کسی نمیتونند تامین کنند و این واقعیتی انکار
ناپذیر است.
خوب میرسیم سر اظهار نظرهای شخصی اینکه من بگم فلان انتی ویروس خوب یا فلان انتیویروس
خوب نیست اصلا اهمیتی نداره و حتی فایروال و نرمافزار بهینه سازی ،
نورتون پرفروشترین انتی ویروس جهانی است اینم قابل انکار نیست و در تستهای انجام شده همه
همیشه رتبه های بالا و قابل قبولی رو کسب کرده و حتی دارای لایه های امنیتی افزون براین هم
هست اما این بهترین انتی ویروس در تستهای فایروال رتبه های بسیار ضعیفی رو کسب کرده
البته ممکن بعضی از دوستان از حرف من ناراحت بشن ولی واقعیت همینه ، و حتی خود سایت
نورتون در پی درخواستهای مکرر استفاده کنندگان یک نظر سنجی از استفاده کنندگان از محصولاتش
انجام داده بود که در اون گفته بود کاربران نورتون از ضعف فایروال نورتون تا چه حد متزرر شدند ،
خوب حتی کوموده با این همه طرفدار که من هم یکیشونم باز در زمینه فایروال که نقطه قوتش
هست هم بی عیب نیست و اشکالات و معایب بزرگی داره البته این به معنی رد کردن محاسن بی شمار
فایوال کومودو نیست فقط بیان این مطلب است که فایروالی که به عنوان بهترین در تستها شناخته شده
هم مطلقا بی عیب نیست البته انتی ویروسش که دیگه نیاز به گفتن نداره اصلا قابل غیاث با انتی ویروسهای
مطرح امروز نیست ( البته من طرفدار پر رو پا قرص فایروال کومودو هستم )
خوب با این گفته ها ما به این نتیجه میرسیم که استفاده از یک فایروال + یک انتی ویروس جدا بهترین گذینه است
ولی این هم باز دارای اشکالاتی هست مثل اینکه به این ترتیب یکپارچگی امنیت در سیستم دچار اختلال شده
و ممکنه، بازم میگم ،ممکنه، کارکرد اونها با هم دچار اختلال، باگ بشه ، و باز به گفته یکی از اساتید همین فرم
استفاده از یک سیستم یکپارچه از نظر امنیت میتونه این مشکلات رو کمتر در پی داشته باشه نه اینکه اصلانداره ،
خوب یکی از دوستان گفته بود در چند پست قبل که چه نیازی به فایروال هست و من بسیار برام جالب بود که
بدونم این دوستمون درباره دهکده جهانی و خطرات جهانی شدن و اینترنت یک سرچ کوچک بکنه یک سر به چند
سایت مثل نگهبان بزنه و انوقت این حرفها رو بزنه ، حالا در بسیاری از کشورهای دنیا علاوه براین اینترنت سکیوریتیها
که ما کرک شده یا تریال یا با کلید استفاده میکنیم و اونها از نسخه اورژینال ، رو به سوی فایروالهای سخت افزاری
اوردنند و برای افزایش ظریب امنیت از اونها استفاده میکنند در کنار فایروال نرمافزاری ،
Last edited by ALI16437; 12-01-2012 at 21:38.
فقط میخواستم بگم یه کاربر آشنا به سیستم عاملش به هیچ عنوان به نرم افزارهای عقب مونده ای چون بهینه سازها و انیستالرها احتیاج نداره فقط میدونم که امثال من میرن سراغ این برنامه ها
برای کاربرای حرفه ای تنبل هم این برنامه ها حکم سریعتر کارهارو انجام دادنه که البته بخاظر اشغال فضا و سنگینی برنامه و صدمات جبران ناپذیری که بعضی اوقات به ویندوز وارد میکنند اصلا به صرف نیستند
سوال: اصلا چرا باید از بهیته ساز استفاده کنیم؟
به عنوان ترکیب امنیتی :
Norton 360 + Malwarebytes Anti-Malware
نورتون 360 مانند تمامی محصولات نورتون دارای فایروال قدرتمند و آنتی ویروسی توانا هست در کنارش هم Malwarebytes Anti-Malware نصب کنی به جای 100% امنیت 120% امنیت داری !! و ویروس ها دیگه هیچ حرفی برای گفتن نخواهند داشت !
چون نورتون 360 خودش بهترین بهینه ساز رو داره نیازی نیست برنامه دیگه ای نصب کنی اما اگرم خواستی نصب کنی پیشنهاد من :
System Mechanic
یا
Windows 7 Manager
خوب من از comodo internet security استفاده میکنم. کومودو یه برنامه مجانی هم بنام comodo system cleaner داره.
البته رجیستری پاک کن و تمیزکننده های دیگه هم روی سیستم دارم.
فکر میکنم برخلاف آنتی ویروسها، بهینه سازها باهم تضادی نداشته باشند و میشه دوسه تاشون را باهم نصب کرد.
اگرچه نیازی نیست. مهمترین علت نصب یه برنامه مجانی برای من ، نیاز نداشتن به کرک و آپدیت کردنشه.
دوسن عزیز مگه میخوای اپولو هوا کنی یا میخوای از سیستم های ناسا محافظت کنی که تو هر تاپیکی پست میدی میگین سر بزنین.
انقدر وسواس نباش شما فایروال هم نداشته باشی هیچ اتفاقی برای سیستمت نخواهد افتاد یه انتی ویروس کارتو راه میندازه.
سیستم یکی از اقوام سالهاست هیچ سوییتی روش نیست بیشتر موقع ها هم از نت استفاده میکنه ولی فرقش اینکه میدونه چیکار کنه ویروسی نشه مثلا اتورانه فلشو بسته فایلهای مشکورو اجرا نمیکنه و...
هر کی ندونه فکر میکنه ایران هکر پرورش میده که همه نگران امنیتن
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
دوست عزیز اون هکر به قول شما روسی باید اول یباد ای پی ارو پیدا کنه بعد پورت اسکن کنه اگر پورتی باز بود بتونه کاری کنه که اصلا امکانش وجود نداره.نمیدونم شماها چرا میخوان این مسئلرو بزرگ کنین.امکان نداره کسی -- بشه علکی که نیست اخه.احتمالش 1 در ملیونه.
یه سیستم با یه ایپی بین ملیاردها ای پی
فایروال ویندوز هم اصلا لازم نیست.
محض اطلاع خدمتتون عرض کنم تمام عرایض من مربوط یه inbound است.
چی چیو درست شدخب این درست شد![]()
من از همه دوستان معذرت میخوام،این قضیرو امروز فهمیدم
اگه اسپم نمیشد تو همه تاپیکا میرفتم و معذرت خواهی میکردم
اینکارو من انجام ندادم،یه مشکلی پیش اومد که توضیحش مفصله
بازم شرمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)