سلام روش دیگری هم برای تغییرinfo link بدون وارد شدن به منو مخفی وجود داره
وارد smart hub بشید،دکمه << سپس عدد 289 وبعد >> را روی کنترل فشار دهید حالا صفحه تنظیم info link با کشورهای مختلف قابل تنظیم است.
سلام روش دیگری هم برای تغییرinfo link بدون وارد شدن به منو مخفی وجود داره
وارد smart hub بشید،دکمه << سپس عدد 289 وبعد >> را روی کنترل فشار دهید حالا صفحه تنظیم info link با کشورهای مختلف قابل تنظیم است.
دوست عزیز پس این دکمه قرمز روی کنترل یرای چیه به نظر شما
آخه یکی از دوستان هم که پست زدند(mostafa2016) که قابلیت ضبط اضافه شده!
در ضمن بقیه مدل ها به چه روش وبا استفاده از کدام کلید کنترل ضبط میکنند؟
سامسونگ که نمیاد واسه هر تلوزیونی یک کنترل جداگانه درست کنه ! ماله ما سری 6000 هست ! همه مدل ها 6000 یه مدل کنترل دارن ! اون دکمه برای مدل های بالاست !
من که نگفتم کلا نمیشه ! گفتم اموزش این دوستمون غلط هست ! گیت وی صحیح نیست !
ایشون هم خودشون رو خسته کردند ! مدل های 6940 و 6960 خودکار دارند ! نیازی به این کارها نیست !
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
داداش نمیاد که !
فکر کنم بعد اپدیت 001017 ماله من بسته شد !
Last edited by windows-ps3; 09-02-2012 at 15:55.
1- منظور از << کلید forward و >> کلید backward است که روی کنترل قرار داره
2- up date من 1016 است و این کد هم کار میکنه
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
راستی مدل تلوزیون من 40D6960 است
دوستان بلاخره یه روش 100 درصد تضمینی پیدا کردم ! تو یوتوب دیدم ! ولی نتونستم دانلود کنم !
درود بر شما . دوستان من هم 6960 دارم وقتی که دکمه rec رو میزنم میگه هارد فرمت شه نمیخوام فرمت کنم آیا راهی هست ممنون میشم راهنمائی کنید .
من 6940 دارم ومال من هم همینو میگه و یک حافظه فلش گذاشتم و مثلا فرمت کرد ولی آخرش نشد که روش برنامه ضبط کنه .این فلش رو به کامپیوتر زدم اون هم فلش رو نشناخت و دوباره اونو فرمت کرد! اگه کسی میدونه بگه مشکل چیه.
خب دوست عزیز کاش یه توضیحی میدادی که برای کدوم مشکل راه حل پیدا کردی
شما به یک فلش سرعت بالا مثل پاتریوت اون هم مدل 4Q که 20Meg/s قدرت رایت داره
با یک فلش 8Gکه حدود 8 ساعت می تونه برنامه با فرمت SD روش ضبط کنید
برنامه های ضبط شده فقط روی همین تلویزیونی که این برنامه رو ضبط کرده قابل پخش است و بس!
با سلام به همه دوستان من در اولین فرصت آ موزش تصویری می گذارم بعدش هم گیت وی همون سرور که تلوزیون شماست که همه تلوزیون ساسونگ سری 69 گت وی یکی است اون خطای گیت وی برای اون که آیپی ورود شما در هربار خاموش شدن مودم تغیر میکنند برای همین باید اول روی اوتماتیک قرار داده بعد در هربار وصل شدن این کار باید انجام شود بعد روی دستی قرار داده و آی پی را وارد کرده بعد ارتباط صورت مگیرد بعد دوستان باید با نرم افزار ruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.18 روی سرور استرالیا قرار داده بعد به هیچ صورت دیگر نمی شود چون من تمامی این راها را امتحان کردم دوستان منتظر آموزش تصویری باشید
ین روش روی تلوزیون 6920.6940.6960 جواب داده
Last edited by mostafa2016; 13-02-2012 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)