تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: مشکل در سیستم ترای (Notification area)

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ولی من فکر نمی کنم این مساله ربطی به کش آیکون داشته باشه . آیکون های سیستمی شما بدون مشکل لود میشن ؟ میشه یه عکس از برنامه هایی که با Startup لود میشن رو بذارید . من خودم فقط با آیکون نرم افزار ASUS EPU مشکل دارم که اونم هر 1000 بار یکی اینجوری میشه ! البته اونم اما داره ، هر وقت ویندوز بنابه شرایطی ، بصورت صحیح شاوت دان نشه و مجبور بشم بصورت دستی یا ... ریست کنم در ریست بعدی آیکون برنامه لود نمیشد !
    من احتمال میدم این موضوع به نحوه خاموش شدن ویندوز و سرویس ها یا پروسس هایی که به هنگام خاموش شدن فعال هستن ربط داره .
    وقتی شما ویندوز رو خاموش میکنین به هنگام خاموش شدن ویندوز پیغامی مبنی بر Log Off کردن یه برنامه میده ؟؟ کارت گرافیک شما Nvidia هست ؟
    در ضمن امضاتونم خیلی عالیه :( کم زندگی کن ، ناز یا عالی زندگی کن ، اما مثله یه انسان زندگی کن )
    Last edited by saeed774; 06-01-2012 at 15:30.

2. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

[QUOTE=shalineh;6752526]بله. مرسی. ظاهرا که فعلا درست شده. دو بار سیستم رو ریست کردم و هر دو بار تمام آیکونها رو لود کرد. البته Icon Cache رو بر روی Large ست کردم.
    اگر کار نکرد دوباره مزاحم خواهم شد.
    یه سوال دیگه:
    این کار ها رو ( Rebuild Icon Cache و Change System Icon Cache ) رو چه جوری میشه بدون نصب این نرم افزار و بصورت دستی تغییر داد؟

اگرازطریق رجیستری بخواین پیش برین طبق پست پایین برین .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

از دوستان عزیزی که سعی در یاری رساندن به من داشتند ممنونم.
    ولی علیرغم تمام راه حل های گفته شده ، هیچکدام کارساز نشد و فقط بصورت مقطعی مشکل رو حل میکردند.

اما بالاخره عاقبت جوینده یابنده بود.

برای حل دائمی این مشکل کافیست فایل زیر را از مسیر گفته شده حذف و سیستم را ریست کنید.
    این کار علاوه بر حل مشکل سیستم ترای (Notification Area) ،مشکل Missing Icons رو هم حل میکنه. یعنی وقتی گاهی آیکون فایلها بصورت ناشناخته در میاد . مثلا شما ممکن است فایلهای HTML را بصورت دیفالت توسط فایرفاکس باز میکنید. اما بعد از مدتی می بینید که آیکون این فایلها بصورت Unknown در آمده است و ویندوز قادر به شناسایی برنامه دیفالت این نوع فایلها نیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از shalineh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خب ، شالینه جان ، این روش ، همون روشی هست که در پست 20 بهش اشاره شده ! این روش رو انجام نداده بودی ؟
    بعد از اینکه اون فایل رو حذف کنین ، ویندوز دوباره همون فایل رو میسازه و کش آیکون ها داخلش ذخیره میشه .
    برای اینکه دستی اینکارو انجام ندی ، روی فایل زیر راست کلیک کن و Run as administrator رو بزن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی باز میگم ربطی به این کار نداره !

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •