دوست عزیز...دیدی گفتم مطالعه نکردی...
پست چهارم رو نخوندی..
اون فیرم ور کوک شدس..اینجا رو ببین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک فینیکس
دوست عزیز...دیدی گفتم مطالعه نکردی...
پست چهارم رو نخوندی..
اون فیرم ور کوک شدس..اینجا رو ببین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک فینیکس
محمد جان من با استفاده از جاف و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم ولی متاسفانه وقتی گوشی بالا میاد یه مشکل برام پیش میا که اونم یه نف با همون مشکل تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روبه رو شده که اگه شما comment #5 رو بخونید میفهمین چی میگم!
ممنون
ولی کار نکرد![]()
بچه ها کمک
من دوباره فریمویر های خود گوشی رو نصب کردم ولی:
اول این ارورو دار و من اشتباها" yes رو زدم:
Warning!!!warning!!!warning!!!
Cant make imei backup using pm field 208!!
Continiueدوم این ارورو داد واز لوکال مود خارج نشد!:بک آپ گرفته نشدن از شماره سریال گوشی و field 208باعث می شود که با این ارور مواجه می شوید.
راه حل:به محض زدن کلید فلش گوشی را در حالت pc suite به سیستم متصل کنید. این خطا ها و خطاهای دیگر هنگام فلش بهترین کار زدن گزینه no هست.
و من بعد از فلش کردن دوباره فایل های بک آپی رو که گرفته بودم رو ریستور کردم!setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
در این حالت گوشی شما در پایان فلش از حالت تست مد خارج نشده است
راه حل: انتهای کار وقتی روی Test mod گیر کرد در همان حالت گوشی را فکتوری ستینگ کنیدبعد می توانید از نوار Phone Mode گزینه NORMAL را انتخاب کنید یا اینکه باتری را در بیارید و دوباره جا بزنید و گوشی را روشن کنید.
حالا رمز گوشی رو نمیشناسه یعنی من 123456 گذاشته بودم که وقتی میخوام عوض کنم ارور کد میده و وقتی گوشی رو خاموش روشن میکنم گوشی خودش خود به خود تم رو عوض میکنه و از تمی که من انتخاب میکنم در میاد و خودش تم اصلی گوشی رو انتخاب میکنه!
من چیکار کنم حالمو بدجور گرفته بچه ها !
دوستم گفت برو بده بیرون کلا" یه فلش کلی برات بزنن تا گوشیت به حالت کارخونه برگرده ! ببرم؟ضرر نداره؟
ممنون
دوست عزیز و گرامی من دیگه جوابی واسه شما ندارم
من هر راهنمایی که میتونستم بهت گفتم..اما شما کار خودتو میکنی..
خود دانی
اگر الان گوشیت هر مشکلی داره تو حالت خاموش با فینیکس فلش کن درست میشه
آموزش فلش و همه چی هستش...میتونی استفاده کنی
موفق باشی
محمد جان من همون کارایی رو که شما گفتید کردم ولی همون اروری رو که صفحه ی قبل دادم داد!
بعد کالیبره کردم دوباره زدم همون مشکل که تو پستایه بالا براتون دادم پیش اومد که صفحه ی هوم رو کلا" نشون نمیده و صفحه کلید باز نمیشه!
بعد با جاف زدم باز همون مشکل پیش اومد حالا
من دوباره با فونیکس بزنم؟
اگه همون مشکل پیش اومد باز دیگه نمیتونم یه بار دیکه فلش کنم!
حالا دوباره فلش با فونیکس رو پیشنهاد میکنید؟
اگه میشه یه فیلم 4 دقیقه ای 3 دقیقه ای برام بزارید ممنون!
دوست عزیز...مدل و Rm گوشیت چیه؟
محمد جان مدل گوشیم x6-00 و آپدیت 40.0.002 و rm-559
دستگاههای قابل فلش این فیرمور:
نوکیا 5230 Rm-594 ها-نوکیا 5530 -نوکیا 5800-نوکیا X6 با RM-559
Last edited by Altairezio; 14-06-2012 at 13:29.
محمد جان جواب بده من منتظرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=============================================
محمد جان من به این صورت میرم جلو ببین درسته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نتونستی بخونی بگو عکسا رو یکی یکی برات آپ لود کنم!
Last edited by Altairezio; 17-06-2012 at 11:26.
آقا جواب بده
(mane sarimisan?)
بابا جوابی چیزی
آخه ما ام دل داریم
اینبار هرگونه بگویی من همون جور فلش میکنم!
فقط یه جوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااب
رفیق گلم من تاپیک زدم اموزشم دادم
یبار فیرم ور اصلی رو فلش کن تو حالت خاموش
دوباره بیا اینو فلش کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)