من به DiRT 3 رای میدم
Driver: San Francisco رو هم بازی کردم اما اصلا از ایدهش خوشم نیومد (خوب سلیقه منه دیگه) به نظرم اون عطشی که تو مسابقات ماشین برای باز کردن یه ماشین خاص که دوست داری باش بازی کنی تو اون نیست و این به نظرم خیلی مهمه
من به DiRT 3 رای میدم
Driver: San Francisco رو هم بازی کردم اما اصلا از ایدهش خوشم نیومد (خوب سلیقه منه دیگه) به نظرم اون عطشی که تو مسابقات ماشین برای باز کردن یه ماشین خاص که دوست داری باش بازی کنی تو اون نیست و این به نظرم خیلی مهمه
Last edited by Fate2646; 15-01-2012 at 02:23.
دیگه پرسیدن نداره،معلومه فورزا همه ی اینا رو یه جا قورت میده...
چرا The RUN نیست پس ؟
اگه Run بود که به اون رای می دادم
در بین بازی های بالایی Dirt3 و Shift رو بازی کردم
از نظر منshift خوب بود
Forza 4![]()
یه روز باس برم این فوروتزارو تو گیم نت بازی کنم ...ببینم چیه ک دل همرو برده!
اگه The Run تو لیست بود ممکن بود به اون رای میدادم، ولی حالا که خبری ازش نیست رای ـمو به فورتزا میدم.
این نسخه از NFS به نظرم خیلی خوب بود، فقط یکم متفاوت تر بود تو زمینه ی گیم پلی برای همین شاید به مزاق خیلیا خوش نیومد.
من خودم زیاد با بخش داستانی حال نکردم، ولی در عوض از Challenge های بازی فوق العاده لذت بردم.
DiRT 3 هم به نظرم بازی خوبی بود، ولی برای بهترین شدن هنوز جا داره.
Driver: San Francisco هم یه ایده خیلی خوب داشت، ماشین های زیاد و لایسنس شده هم یکی از نقاط قوتش بود، ولی در عوض تو مواردی مثل گرافیک مشکل داشت...
Shift 2: Unleashed هم با اینکه نسبت به نسخه قبلی تغییراتی داشت و به نظرم بهتر هم شده بود ولی باز هم برام زیاد جالب نبود و خیلی زود تکراری شد...
اما از طرفی فورتزا باز هم عالی ظاهر شد، الحق که عنوان بهترین ریسینگ این نسل لایق فورتزا هست و بس.
Last edited by marmolak kocholo; 16-01-2012 at 00:02.
Forza Motor Sport 4
بقیه رقبا هم خوب بودن مخصوصا Dirt 3 , Driver
ولی خب باید بهترین رو ابتخاب کنیم دیگه![]()
سرانجام برنده این نظر سنجی ...
Forza Motorsport 4
Xbox 360
Developer : Turn 10 Studios
Publisher : Microsoft Studio