بهت بابت جا انداختن این فرهنگ درست تبریک می گم
اگه کاندید می شدی بهت رای میدادم![]()
بهت بابت جا انداختن این فرهنگ درست تبریک می گم
اگه کاندید می شدی بهت رای میدادم![]()
اون مورد اولی ک گفتی (انتخابا متنوع و کامل باشن) ،تو اسکایرم زیاد بش توجه نشده بود....!
حالا من زیاد بازی نکردم ولی فک کنم انتخابای سرنوشت سازش کم باشه(با توجه ب روند بازی میگم) ...
دقیقا!
به نظرم این بازی(در کمال زیباییش که عاشقشم) 4 ایراد داشتش:
1.داستان اصلی(نه فرعی) خیلی خوب نبود.(حماسی بود ولی تو یاد آدم نمیموند!)
2.باس فایت خفن و عالی نداشت.
3.موردی که شما گفتی
4.هوش مصنوعیشم چندتا مشکل داشت.
منم گفتم از نظر مولفه های نقش آفرینی مثل سیستم لول آپ و اسکیل ها و در کل یعنی پیشرفت کردن کارکتر قوی بوداون مورد اولی ک گفتی (انتخابا متنوع و کامل باشن) ،تو اسکایرم زیاد بش توجه نشده بود....!
حالا من زیاد بازی نکردم ولی فک کنم انتخابای سرنوشت سازش کم باشه(با توجه ب روند بازی میگم) ...
جایی اشاره نکردم که از نظر انتخاب ها قوی بود و اتفاقا از این نظر مثلا بخوایم با بازی هایی مثل Dragon Age اونو مقایسه کنیم ضعف اون دیگه خیلی مشخصه و از این نظر نسبت به بازی های بایوور خیلی عقبه
Last edited by vahidgame; 04-01-2012 at 18:20.
ولی اسکایریم هرچی تو داستان اصلی کم گذاشته بود تو داستان های فرعی جبران کرد.تعدادشون هم زیاد و همه هم عالی.
هرکدوم برای من یه داستان جدید بود خیلی جالب.ولی کاش 4 تا تصمیم مهم تو این بازی میذاشتن فکر کنیم کنترل دسته خودمونه حداقل.
نه اشتب گرفتی
نظر یو رو تایید کردم...
یو گفتی بازیه نقش آفرینی باید انتخابای قوی داشه باشه ...منم گفتم تو اسکایرم این مورد ضعیف بود![]()
سلام
من اصلا اهل rpg نیستم اما خوب اسکایریم یه چیزی بود که من و یه جورایی داره با rpg آشتی میده.
من اسکایریم رو زیاد نرفتم زیاد بازی نکردم برا همین نمیتونم نظر درستی بدم البته نمرات و اینا خودش میگه این شاهکار در چه سطحی هست!
ویچر 2 به نظر من خیلی عالی بود البته در این بین Dark Souls هم هست و شاهکار!
ویچر2 همراه گرالت رای دادیم به اون! : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)