مرسی دوست عزیز آره خداییش مادیران خوبه .
مرسی دوست عزیز آره خداییش مادیران خوبه .
وحید جان با حرفت موافقم ولی الآن ایکس ویژن LED هم زده و راستش با این قیمتی که داره امکانات خوبی داره ارائه میده ، مرسی از راهنماییت![]()
قیمتش 2500 تومنه![]()
عطارد جان من توی لینکی که گفتی مشخصات ایکس ویژن مدل 55" LED-Digital رو دیدم . تلویزیون خوبی به نظر میرسه . مجهز به تکنولوژی Trucolor و 120HZ و موتور پردازش تصویر هست که همشون توی کیفیت پخش تصاویر تاثیر زیادی داره. قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه هم که داره . سایر امکانات جانبی مثل HDMI و USB و ... رو داره . مهمتر از همه DVBTاش و پنل ژاپنیش و قیمتشه و .... خلاصه به نظر میرسه امکاناتش خیلی زیاد و قیمتشم مناسبه . گارانتیشم که معتبره . خوشمان آمد![]()
به نظر من شما برو تلویزیون ال جی lw9500 رو بگیر 55 اینچش 3.300 هستش. سه بعدی هم هست. بهترین و بالاترین مدل ال جی توی بازاره. کنتراستش خیلی فوق العادست من دیشب اینو تو جمهوری دیدم کیفیت تصویر و کنتراستش چشمو گرفت![]()
Last edited by AmirF3; 06-01-2012 at 13:19.
امیر جان من تلویزیونهای الجی رو از نزدیک دیدم . راستش به نظرم رنگهاش خیلی مصنوعیه و واسه همین از تصویرش خوشم نیومد :((( میدونی الآن قضیه اینه که سلیقم خوبه ولی جیبم خالیهفکر کنم با توجه به وضوح تصویر و full hd بودن و 2350000 تومن قیمتی که ایکس ویژنه داره همونو بخرم بهتره . مرسی از راهنماییت دوستم
![]()
Last edited by LeiliBaManAst; 08-01-2012 at 11:36.
خواهش میکنم، آخه من دیدم که تو صفحه اول یکی از پستها نوشته بود قیمتش تو سایت 2.860 هستش واسه همین دیدم با این قیمت یا یه کم بالاتر شاید بشه انتخاب های بهتری داشت واسه همین این مدل رو پیشنهاد دادم. البته حالا من نمیدونم شما چرا اینفدر سایز بزرگ میخواهید بگیرید ولی با این بودجه یک انتخاب خوب دیگر هم دارید. تلویزیون کواترون شارپ 46 اینچ که با دو عینک و یک بلوری پلیر داده میشه که میتونید اونها رو هم نگیرید حدود 200 تومن تخفیف بگیرید. قیمتش با هدایا حدود 2.350 هستش اینم مادیرانه چون شما دنبال مادیران هستیدتلویزیون های دیگر ال ای دی شارپ دو بعدی هم هستند که با این بودجه میتونید سایز بزرگ اون رو بگیرید که البته من قیمتشون رو نمیدونم
![]()
امیر جان الآن به چندتا نمایندگی زنگ زدم گفتن 2500 تومنه . آره قبول دارم تلویزیونهای شارپ که خیلییی خوبه ولی آخه حتما" 46 به بالا میخوام . مرسی از راهنمایی دوست خوبم من نمیدونستم این هدایا رو هم روی کواترونشون میدن پس فکر کنم قیمت اون کواترونه همون 1900000-2000000 باشه که به نظرم خیلیییی خوبه !
مرسی چون گارانتی خوب برام مهمه و این ایکس ویژنه 55 هست و امکاناتشم دیدم خوبه دارم راجع بهش فکر میکنم. بازم مرسیییی![]()
این مدل سه بعدی 46 اینچ LC-46LE8300X که گفتم هدیه داره، 200 هرتزه و تیونر دیجیتال هم داره.
این هم مدل دو بعدی ال ای دی کواترون 52 اینچه LC-52LE820M که البته قیمتش رو نمیدونم ولی فکر کنم به کار شما بخورهفقط این 52 اینچه 100 هرتز نیست و تیونر دیجیتال نداره که ایکس ویژن اینا رو داره ولی خب به نظرم شارپ از جهاتی از ایکس ویژن بهتره و پنلش ژاپنیه و قطعا عمر بهتری داره و تلویزیون به اصطلاح خرکارتریه.
تصمیم نهایی با خودتونه، ایشالا که چیز خوبی بخرین![]()
Last edited by AmirF3; 09-01-2012 at 13:17.
امیر جان مرسی از توضیحاتت. راستش خودم خیلی دلم میخواد شارپ بخرم و میدونم کارش خوبه ولی مشکلم اینه که میخوام با یه بودجه محدود و سایز 46 به بالا ، این خرید رو انجام بدم . این 52 اینچش خیلی خوبه ولی زنگ زدم نمایندگی گفتن led52 قیمتش 5500 هست و من نمیتونم این هزینه رو کنم . از طرفی اون ایکس ویژنه با توجه به بودجه من امکاناتش خوبه و dvbt داره و بابت گارانتیشم خیالم راحته . بازم مرسی از راهنماییت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)