والاااا همینو بگو ...![]()
والاااا همینو بگو ...![]()
512 نامحدود ماهی 200 تومان بعد با این سرعت؟
دو حالت بیشتر نداره یا از جایی که سرویس میگیرد اطلاعات کافی ندارند و خوب نمیتونند یوزر هاشون رو کانفیک کنند و یا...(بماند) - بنده با اطلاعاتی که در ضمینه پهنای باند دارم 512 نامحدود برای ای اس پی ها به قیمت 70 هزار تومان برای مصرف کننده در میاد(دقت کنید مصرف کننده) - : 512 نامحدود با سرعت دانلود 60 تا 70 کیلوبیت
اما اینی که شما گذاشتی اگر نامحدود باشه سرویس 512 نیست! اگر محدودیت دانلود و ترافیک داشته باشید ممکنه 512 باشه!
اما مورد دیگر در مورد قیمت 200 هزار تومان شرکت ارائه دهنده اینترنتی بهتون 2 مگ با پهنای باند نامتقارن میده وگرنه 2 مگ با پهنای باند متقارن میشه ماهی 700 هزار تومان! در مورد دیگر اگر پهنای باند اتون 6 مگ باشه در بهترین قیمت میشه 2 میلیون تومان(پهنای باند متقارن) که تا به حال هیچ ارائه دهنده اینترنتی در کشور مجوز ارائه سرعت بالاتر از 4 مگ رو برای یوزر نداره و بالای 4 مگ حتما به صورت متقارت و تحت عنوان لینک پهنای باند و با مجوز بنا به مورد استفاده طرف قرار داد میسر هست
اینکه پرسیدم چقدر هزینه میکنید برای رفع ابهام خودم بود که رفع نگردید! شما دقیقا چه مقدار هزینه میکنید با چه عنوان سرویسی؟
نه من عرض کرردم که توی تاپیک اول توضیح دادم ، همونجارو ویرایش کردم و توضیحاتم دادم که بچه های دیگه دچار مشکل نشن
من اطلاعاتم تو ان زمینه نسبتا کامله و از همه قیمت ها و شرکت ها با خبر هستم چون به نوعی بازاریاب اینترنت هستم و با همه تعرفه های بیشتر شرکت ها و امکاناتشون آشنا هستم
شما تاپیک اولو بخونی متوجه منظورم میشی
دوستان بد نبود از سرورهای خارجی مثل گوگل و غیره هم پینگ میگرفتن سرعتهای پایین که اکثر isp یهای ایرانی پینگشون از 200 پایینتر نمیاد ! در حالی که کشورهای دیگه اکثرا پینگاشون از 20 تا 60 70 ه
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
شما که آشنایی ممنون میشم بگید کدوم شرکت پایینترین پینگ رو ارائه میده من خودم یه شرکت پیدا کردم پینگ گوگلش 120 بود !!! ولی خب بیشتر از 2 3 منطقه تهران سرویس ارائه نمیداد :|
میگم خیلی پولداری نه؟؟؟؟ ما که والا واسه نتمون ماهی 7 تمن هزینه میکنیم اونم کلی جونمون بالا میاد پولشو میدیم.![]()
پینگ گوگل 120 130 با چیز پی ان؟؟؟ دوست من الان هر چی میخوای پینگ بگیری با چیز پی ان مهمه. الان همین سرعت 6 مگابیت رو ببین وقتی چیز پی ان روش اعمال میشه 100 کیلو بیت هم نمیشه.والا من از نتم از راضیم به شرطی که هیچ سایتی شیلتر نباشه. من میخوام یه فیلم آنلاین ییینم والا نمیتون. الان من میخواستم چنتا عکس ببینم باورت میشه گوگل ایمیج رو زدم از نزدیک مثلا 500 600 تا عکس ممکن فقط 12 تا باز بود؟؟؟ چیز پی ان که متصل کردم اصلا هیچ عکسی نتونستم ببینم.اینقد سرعت کم شد!!! اصلا عملا اینترنت توو ایران با این کاراشون شده بی معنی.والا شده بی معنی!!!! به کی باید بگیم آخه؟؟؟؟؟؟ بابا فقط یاد گرفتیم بگیم پینگ این شرکته خوبه.پینگ تمام شرکتا خوبه.اصلا به نظر من پینگ زیر 300 خیلی خوبه. اما وقتی یه چیز پی ان میاد روش گند میشه.اون وقته که حرص آدمو در میاره...
Last edited by arashsard; 30-12-2011 at 21:24.
نه دوست من ، من ابتدا برای 128 ماهی 30 تومن میدادم ، آنتن وایرلس من 300 تومن بود من برای شرکت سایت ساختم بهم یه آنتن مجانی دادن ، کم کم از همین نت براشون مشتری جور کردم و کم کمهم سرعتم بالا رفت هم نتم مجانی شدمیگم خیلی پولداری نه؟؟؟؟ ما که والا واسه نتمون ماهی 7 تمن هزینه میکنیم اونم کلی جونمون بالا میاد پولشو میدیم.
احتمالا شما اهل بازی آنلاین هستی که پینگ میخوایما که آشنایی ممنون میشم بگید کدوم شرکت پایینترین پینگ رو ارائه میده من خودم یه شرکت پیدا کردم پینگ گوگلش 120 بود !!! ولی خب بیشتر از 2 3 منطقه تهران سرویس ارائه نمیداد :|
خوب پینگ به اتصالات شما هم بستگی داره ، میتونی امتحان کنی ، اگر adsl داری بدون اسپیلتور و با اتصالات نامنظم پینگ بگیر ، و با حالت نرمال مقایسه کن تا ببینی چه تفاوتی داره
اگر به این نتیجه رسیدی باید بجای adsl از سرویس وایمکث یا وایرلس استفاده کنی ، برای تست هم میتونی از کسای که دارن استعلام بگیری ، من شرکت شاتل یا افرانت رو پیشنهاد میکنم چون این شرکت ها بدون واسطه هستن شاید گرون تر باشن اما کیفیت ویرلسشون عالیه
من با l2tp یا ساکس پرو-کسی با سرعت بالا دانلود میکنم و مشکلی وجود ندارهپینگ گوگل 120 130 با چیز پی ان؟؟؟ دوست من الان هر چی میخوای پینگ بگیری با چیز پی ان مهمه. الان همین سرعت 6 مگابیت رو ببین وقتی چیز پی ان روش اعمال میشه 100 کیلو بیت هم نمیشه
این پینگ من بدون چیز پی ان
همیشه هم ثابته
ولی وقتی چیز پی ان میزاری داغون میشه
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
ببخشید میشه یه عکس بزارید از سایت youtube بزارید که ببینم دانلودتون چقدر هست
من برای بازی آنلاین میگم وگرنه برای صفحه باز کردن و دانلود پینگ آنچنان تاثیری نداره در مورد چیز پی ان هم من الان دارم با سرعت 60 Kb دانلود میکنم و مشکلی نداره
من که کلا بازی آنلاین نمیکنم. اصلا هم با چیز پ=ی ان نمیتونم فیلم آنلاین ببینم.همش قطعو وصل میشه.دانلودمم با چیز پی ان خیلی نوسان داره.همش هم دورو بره 20 30 میگرده![]()
سلام
کاری نداره منم با فتوشاپ و یه تست از سرور کانادام یه عکس به شما بدم . این رفتار درست نیست آدم احساس میکنه کمبود توجه دارید !
بعدشم الان من 512 نامحدود از خود مخابرات گرفتم ماهی 19 هزار تومن که اگه 1 مگ میگرفتم میشد 25 هزار تومن و 2 مگشم میشه 37 هزار تومن این 6 مگ که نهایتش 200 بیشتر خرج نداره . ! چرا اینقدر بزرگش میکنید ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)