n55 از هر لحاظ سرتره شما اگه بحث بلوریو سی پی یو رو می کشید من این لاپ تاپو فول کانفیگ با همه موارد(2670 و بلوری) و در ضمن فول اچ دی دارم در مورد ddr5 بودن تاثیرش خیلی کمه چون به حافظه گرافیک مربوطه نه موتور گرافیکیو پردازش گرافیکی.
555 سه نوع هست که تو سایت نوت بوک چک بررسی شده مثلا دو مدل ddr5 و یک مدل ddr3 داره که روی msi gx780 و y570 نصبه و ddr3 روی n55 که به لحاظ قدرت قویترین مال msiهست و ضعیفترین مای y570 پس شما نمی تونید ادعا کنید چون تو چیپ های گرافیکی مشابه ddr5 حتما از ddr3 قویتره(برای این مطلب به سایت مربوطه می تونید مراجعه کنید.) گرافیک n55 کمی قویتر از اچ پیه و با توجه به تکنولوژی فیزیکس و اپتیموس می شه گفت از 6770 بهتره. شما اگه کیبوردشو بزارید کنار ار هر لحاظ n55 نسبت به اج پی سره و همچنین لنوا و به نظر من y570 هم نسبت به اچ پی برتری داره چون آمار خرابی اچ پی نسبت به این دو برند خیلی بالاتره( در سطح دنیا) خود من قبلا dv 2000 داشتم سر 9 ماه قشنگ چیپ گرافیک سوزوند و بعد از گارانتی فقط سه ماه دووم آوردو واقعا برای خودش بخاری بود. حالا ما از برتری هارد ایسوز نسبت به اچ پی هم می گذریم.
اما دو مورد صدای لپ تاپ برای من کوچکترین مشکلی نداره و حتی تو بالاترین حد هم صدای واضح و شفافی داره و این احتمالا به این خاطره که من با ویندوز گرفتمو احتمال می دم لپ تاپ هایی که با ویندوز تو بازارند از همه لحاظ تست می شند (چه نرم افزاری چه سخت افزاری) و این اتفاق برای لپ تاپهای داس نمی افته به این دلیل تعداد معدودی به این مشکل بر می خورند. البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه.
تو این لپ تاپ ها فقط و فقط g53 و اپل از n55 بهتره و msi هم می شه گفت در سطح n55 هست.