تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: لپ تاپ منتخب ماه ژانویه 2012 از دید شما ؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Asus G53SW

15 27.27%
  • Asus N73SV

3 5.45%
  • Lenovo Y570

12 21.82%
  • Dell XPS L502

5 9.09%
  • Acer Aspire 7750G

6 10.91%
  • HP DV6-6190

12 21.82%
  • MSI GX680

6 10.91%
  • Sony VAIO F215FX

6 10.91%
  • Samsung RF511-S04

0 0%
  • Apple Macbook Pro MC723

5 9.09%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: لپ تاپ پیشنهادی P30World ( در حال تصحیح )

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز فکر می کنم صحبت از تحصیلات درست نباشه چون در اون صورت .... ولش کن بیخیال.امیدوارم دوره دانشجوییت رو با دست پر تمام کنی
    . من نگفتم 2630 با 2670 فرقی نداره گفتم فرق دارن ولی نه اونقدر که روش مانور بدی.به همون notebookcheck که اسشمو اوردی مراجعه کن.
    در مورد بلوری هم حاجی جون این صحبت خودتونه خودت قضاوت کن (((همچنین ایسوس Blueray ندارد...))) منم گفتم داداشم داره تازه اگه میگی گارانتی اصلیش نیست تازه میشه مثل اچ پی درسته؟
    کی از فول اچ دی حرف زد برادر من تازه اگه بحث فول اچ دی رو پیش بکشی که ایسوز فولش هم تو بازار هستش لازم نیست تا دبی زحمت بکشی.
    در ضمن وقتی بحث گرافیک میشه بهتره به نوع gpu در ابتدا توجه کنیم بعد به ddr3 یا ddr5 بودنش. این صحبت شما زمانی درست بود که ما میومدیم مثلا 555 ddr3 رو با 555 ddr5 مقایسه کنیم در اون صورت بله حق با شما بود. ولی داداش الان بحث چیپ گرافیکیه 555 صرف نظر از نوعش از 6770 قوی تره. بازم تاکید میکنم یه کوچولو نه زیاد.
    Last edited by larantas; 19-01-2012 at 11:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز فکر می کنم صحبت از تحصیلات درست نباشه چون در اون صورت .... ولش کن بیخیال.امیدوارم دوره دانشجوییت رو با دست پر تمام کنی
    . من نگفتم 2630 با 2670 فرقی نداره گفتم فرق دارن ولی نه اونقدر که روش مانور بدی.به همون notebookcheck که اسشمو اوردی مراجعه کن.
    در مورد بلوری هم حاجی جون این صحبت خودتونه خودت قضاوت کن (((همچنین ایسوس Blueray ندارد...))) منم گفتم داداشم داره تازه اگه میگی گارانتی اصلیش نیست تازه میشه مثل اچ پی درسته؟
    کی از فول اچ دی حرف زد برادر من تازه اگه بحث فول اچ دی رو پیش بکشی که ایسوز فولش هم تو بازار هستش لازم نیست تا دبی زحمت بکشی.
    n55 از هر لحاظ سرتره شما اگه بحث بلوریو سی پی یو رو می کشید من این لاپ تاپو فول کانفیگ با همه موارد(2670 و بلوری) و در ضمن فول اچ دی دارم در مورد ddr5 بودن تاثیرش خیلی کمه چون به حافظه گرافیک مربوطه نه موتور گرافیکیو پردازش گرافیکی.
    555 سه نوع هست که تو سایت نوت بوک چک بررسی شده مثلا دو مدل ddr5 و یک مدل ddr3 داره که روی msi gx780 و y570 نصبه و ddr3 روی n55 که به لحاظ قدرت قویترین مال msiهست و ضعیفترین مای y570 پس شما نمی تونید ادعا کنید چون تو چیپ های گرافیکی مشابه ddr5 حتما از ddr3 قویتره(برای این مطلب به سایت مربوطه می تونید مراجعه کنید.) گرافیک n55 کمی قویتر از اچ پیه و با توجه به تکنولوژی فیزیکس و اپتیموس می شه گفت از 6770 بهتره. شما اگه کیبوردشو بزارید کنار ار هر لحاظ n55 نسبت به اج پی سره و همچنین لنوا و به نظر من y570 هم نسبت به اچ پی برتری داره چون آمار خرابی اچ پی نسبت به این دو برند خیلی بالاتره( در سطح دنیا) خود من قبلا dv 2000 داشتم سر 9 ماه قشنگ چیپ گرافیک سوزوند و بعد از گارانتی فقط سه ماه دووم آوردو واقعا برای خودش بخاری بود. حالا ما از برتری هارد ایسوز نسبت به اچ پی هم می گذریم.
    اما دو مورد صدای لپ تاپ برای من کوچکترین مشکلی نداره و حتی تو بالاترین حد هم صدای واضح و شفافی داره و این احتمالا به این خاطره که من با ویندوز گرفتمو احتمال می دم لپ تاپ هایی که با ویندوز تو بازارند از همه لحاظ تست می شند (چه نرم افزاری چه سخت افزاری) و این اتفاق برای لپ تاپهای داس نمی افته به این دلیل تعداد معدودی به این مشکل بر می خورند. البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه.
    تو این لپ تاپ ها فقط و فقط g53 و اپل از n55 بهتره و msi هم می شه گفت در سطح n55 هست.
    Last edited by ali_n2011; 19-01-2012 at 06:44.

3. 2 کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

به نظر من n55 میتونست تو نظرسنجی باشه اما خب اولین بار هست که این تاپیک ایجاد میشه و خالی از ایراد نیست اما ایده جالبیه
    ایشالله سریهای بعدی تکمیلتر میشه.

5. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mzc1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

n55 از هر لحاظ سرتره شما اگه بحث بلوریو سی پی یو رو می کشید من این لاپ تاپو فول کانفیگ با همه موارد(2670 و بلوری) و در ضمن فول اچ دی دارم در مورد ddr5 بودن تاثیرش خیلی کمه چون به حافظه گرافیک مربوطه نه موتور گرافیکیو پردازش گرافیکی.
    555 سه نوع هست که تو سایت نوت بوک چک بررسی شده مثلا دو مدل ddr5 و یک مدل ddr3 داره که روی msi gx780 و y570 نصبه و ddr3 روی n55 که به لحاظ قدرت قویترین مال msiهست و ضعیفترین مای y570 پس شما نمی تونید ادعا کنید چون تو چیپ های گرافیکی مشابه ddr5 حتما از ddr3 قویتره(برای این مطلب به سایت مربوطه می تونید مراجعه کنید.) گرافیک n55 کمی قویتر از اچ پیه و با توجه به تکنولوژی فیزیکس و اپتیموس می شه گفت از 6770 بهتره. شما اگه کیبوردشو بزارید کنار ار هر لحاظ n55 نسبت به اج پی سره و همچنین لنوا و به نظر من y570 هم نسبت به اچ پی برتری داره چون آمار خرابی اچ پی نسبت به این دو برند خیلی بالاتره( در سطح دنیا) خود من قبلا dv 2000 داشتم سر 9 ماه قشنگ چیپ گرافیک سوزوند و بعد از گارانتی فقط سه ماه دووم آوردو واقعا برای خودش بخاری بود. حالا ما از برتری هارد ایسوز نسبت به اچ پی هم می گذریم.
    اما دو مورد صدای لپ تاپ برای من کوچکترین مشکلی نداره و حتی تو بالاترین حد هم صدای واضح و شفافی داره و این احتمالا به این خاطره که من با ویندوز گرفتمو احتمال می دم لپ تاپ هایی که با ویندوز تو بازارند از همه لحاظ تست می شند (چه نرم افزاری چه سخت افزاری) و این اتفاق برای لپ تاپهای داس نمی افته به این دلیل تعداد معدودی به این مشکل بر می خورند. البته این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه.
    تو این لپ تاپ ها فقط و فقط g53 و اپل از n55 بهتره و msi هم می شه گفت در سطح n55 هست.
    شرکت های معتبر نمی توانند در مورد خراب دقیق محاسبه کنند حالا شما می خواهی مقایسه کنی و بگی آمار خرابیش بالاست.شما در بخش مونتاژ لپ تاپ کار می کنیدکه آمار خرابی دارید.درست است در مدل های قبلی hp کیفیت پایین بود اما در مدل های جدید به جرات می توان گفت که HP در طراحی نوت بوک های زیبا سنگ تمام می گذارد و کیفیت را در حد مطلوبی بالا داده است چون کم کسانی نیستند که لپ تاپ های سری جدید hp دارند و کاملا راضی اند.در سایت hp می توانید تمامی قطعات را آن طور که دوست دارید کانفیگ کنید حتی بهترین گرافیک که بالاتر از 555 است را سفارش بدهید.اما در ایران مزخرف ما که تحریم هستیم نمی توانیم سفارش دهیم .لپ تاپ های hp تا 3 سال گارانتی بین المللی دارند و در صورت خرابی تعویض می شوند اما این گارانتی ها به جز ایران و کره جنوبی است.نمی گم مدل N55 مدل بدی است اما واقعا نسبت به قیمتش نمی ارزه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شرکت های معتبر نمی توانند در مورد خراب دقیق محاسبه کنند حالا شما می خواهی مقایسه کنی و بگی آمار خرابیش بالاست.شما در بخش مونتاژ لپ تاپ کار می کنیدکه آمار خرابی دارید.درست است در مدل های قبلی hp کیفیت پایین بود اما در مدل های جدید به جرات می توان گفت که HP در طراحی نوت بوک های زیبا سنگ تمام می گذارد و کیفیت را در حد مطلوبی بالا داده است چون کم کسانی نیستند که لپ تاپ های سری جدید hp دارند و کاملا راضی اند.در سایت hp می توانید تمامی قطعات را آن طور که دوست دارید کانفیگ کنید حتی بهترین گرافیک که بالاتر از 555 است را سفارش بدهید.اما در ایران مزخرف ما که تحریم هستیم نمی توانیم سفارش دهیم .لپ تاپ های hp تا 3 سال گارانتی بین المللی دارند و در صورت خرابی تعویض می شوند اما این گارانتی ها به جز ایران و کره جنوبی است.نمی گم مدل N55 مدل بدی است اما واقعا نسبت به قیمتش نمی ارزه
    یعنی شما می گید 6190 با هارد 5400 دور و مانیتور اچ دی با قیمت 1890 در مقابل هارد 7200 دور و صفحه نمایش فول اج دی بسیار با کیفیت و (سی پی یو و رم و بلوری هر دو یکی )قیمت 1850 بهتره ؟ حالا 1890 نه 1800. شما می گید باز اچ پی ارزش خرید بالاتری داره؟ در مورد آمار خرابی هم یکی از دوستان از یه سایت معتبر تو یکی از تاپیها لینک داده بود که تو سال 2011 کمترین آمار خرابی مال ایسوز بوده حتی نسبت به اپل هم تو این زمینه.

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

در نظر سنجی ماه آینده n55 اضافه خواهد شد و حتما طرفداران بیشتری هم تا آن موقع پیدا کرده
    در مقایسه گرافیکها باید memory speed و memory interface را در نظر گرفت نه نوع رم
    چیزی که مشخصه ddr3-192bit برتر از gddr5-128bit هستش

در بررسیهای notebookcheck روی هر benchmarks and specifications یا هر گیم فریم ریت که کلیک کنید نوشته که مربوط به چه سیستمهایی بوده

9. 2 کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من خودم سه تا لپ تاپ اچ پی یکی 7 سال پیش یکی 5 سال پیش و یکی 3 سال پیش خریدم و تا حالا هیچ کدومش کوچکترین ایرادی پیدا نکرده و حتی دوستانی دارم که اونا هم مدت زیادیه خریدند تا حالا مشکلی نداشتن
    نگهداری از لپ تاپ رو همه بلد نیستند همه چیز همیشه تقصیر سازنده نیست

11. این کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mzc1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یعنی شما می گید 6190 با هارد 5400 دور و مانیتور اچ دی با قیمت 1890 در مقابل هارد 7200 دور و صفحه نمایش فول اج دی بسیار با کیفیت و (سی پی یو و رم و بلوری هر دو یکی )قیمت 1850 بهتره ؟ حالا 1890 نه 1800. شما می گید باز اچ پی ارزش خرید بالاتری داره؟ در مورد آمار خرابی هم یکی از دوستان از یه سایت معتبر تو یکی از تاپیها لینک داده بود که تو سال 2011 کمترین آمار خرابی مال ایسوز بوده حتی نسبت به اپل هم تو این زمینه.
    می گم ترشی نخوری یک چیزی می شی.تو دور هارد رو مقایسه می کنی اگه هارد برات مهمه hp از نوع SSD هم دارد.CPU هم که یکی نیست.hp هم صفحه نمایش از نوع Full HD دارد.کم مونده بگی ASUS از APPLE هم بهتره.

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

من خودم سه تا لپ تاپ اچ پی یکی 7 سال پیش یکی 5 سال پیش و یکی 3 سال پیش خریدم و تا حالا هیچ کدومش کوچکترین ایرادی پیدا نکرده و حتی دوستانی دارم که اونا هم مدت زیادیه خریدند تا حالا مشکلی نداشتن
    نگهداری از لپ تاپ رو همه بلد نیستند همه چیز همیشه تقصیر سازنده نیست
    فقط می تونم بگم دمت گرم

13. این کاربر از mzc1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برای یکی لپ تاپ ایسوس خریدم بعد 1 ماه صفحه نمایشش پرک میزد سیاه سفید میشد نورش کم و زیاد میشد کلی به من شکایت کرد که این چی بود پیشنهاد دادی خریدم منم تعجب کردم وقتی رفتم خونشون چک کنم دیدم لپ تاپ رو روی این میزهای table mate گذاشته استفاده میکنه که همش در حال تکون خوردن و لرزش هست بهش گفتم آدم احمق لپ تاپ رو وقتی استفاده میکنی وقتی روشنه نباید زیرش شل باشه و تکون بخوره گفتش از وقتی خریدم دارم روی همین میز باهاش کار میکنم که وقتی بردیم گارانتی معلوم شد فیش های صفحه نمایش شل شده و وقتی لپ تاپ تکون میخوره رنگ و نور نوسان داره و کم و زیاد میشه ! بلد نبود چطوری ازش استفاده کنه اونوقت به ایسوس بد و بیراه میگفت !!
    یا یک مورد دیگه اینکه هیچ وقت نباید لپ تاپ رو روی جاهای نرم مثل تشک و پتو و فرش گذاشت چون تمام راه های خروج گرما رو جلوشو میگیریم و شدیدا این مورد باعث داغ شدن و کاهش عمر قطعات میشه

به نظر من لپ تاپ های لنوو ایسوس اچ پی برند های خوب بازار ایران هستند بعدش ایسر سونی دل و خوب اپل هم که قضیه اش و طرفدارانش فرق میکنه

ولی من خودم از کیبرد سری N ایسوس زیاد خوشم نمیاد چون خوش دست نیستند برعکس لنوو y570 , اچ پی 6190

الانم دارم با لپ تاپ برادرم پست میزنم که اچ پی مدل 1390 هستش و تو این 3 سال میتونم بگم روزی 10-12 ساعت کار میکنه و تا حالا خداروشکر آخ نگفته ولی خب همیشه زیرش کول پد برند deep cool بوده

در ضمن این میزها برعکس تبلیغات مسخره اش اصلا برای کار کردن با لپ تاپ مناسب نیستند چون محکم و ثابت نیستند و لرزش دارند که برای لپ تاپ احتمال آسیب دیدن وجود داره

Last edited by babialex; 19-01-2012 at 21:43.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من 4 ساله که لبتابم روی فرش و بالشت هست. گویا از اول هم بهتره
    لنوو n500

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •