دوستان من یه گوشی میخوام یه لمسی نباشه اما تمام امکانات رو داشته باشه و رنج قیمتش هم همین 260 یا 270 تومن باشه.
الان یه XPERIA X10 دارم.که هم لمسی هم اندروید و راضیم.
به نظر شما گزینه زیر خوبه؟
نوکیا E5
دوستان من یه گوشی میخوام یه لمسی نباشه اما تمام امکانات رو داشته باشه و رنج قیمتش هم همین 260 یا 270 تومن باشه.
الان یه XPERIA X10 دارم.که هم لمسی هم اندروید و راضیم.
به نظر شما گزینه زیر خوبه؟
نوکیا E5
هر کی یچی میگه اینجا. آخرشم آدم نمیدونه چی بهتره. من نگفتم بخاطر 40 50 تومن دارم گیر میدم به gio ولی اینی که شما میگین هنگ میکنن گوشیا تو این رنج . من گوشی 450 تومنی هم داشتم که هنگ کرده. دلایلتون منطقی نیس. حتما دوستانی که گفتن gio هم باید دلیل داشته باشن واسه حرفشون ولی هیچ کدوم حرفی نزدن که آدم بتونه درست تصمیم بگیره
شما 450تومنیتون نوکیا بوده احتمالا چون گوشی 450تومنی مثل نئو و گلکسی اس هنگ کرد بیاید ازتون دو برابر قیمت میخرم!
عزیز بستگی به سقف بودجه داره مثلا نمیشه گفت تا 250تومن دقیقا همون 250 میشه! مثلا تا 290 میشه لایو! کسی هم که پیشنهاد میده همه چی رو بررسی کرده!
بهترین انتخاب برای شما میتونه گوشی گالاکسی فیت و گالاکسی جیو باشه هر دو گوشی خوبن تو سونی اریکسون هم میتونی ایکس 8 بخری اما پیشنهاد من به تو گالاکسی جیو هست
نه نوکیا نبوده. چون من هیچ وقت پول به نوکیا نمیدم. من Htc داشتم ولی هراز چند گاهی هنگ می کرد. هنگ کردن گوشیای هوشمند طبیعیه. سامسونگ اومده با بهترین امکانات ارزون ترین گوشیارو زده. دلیل نمیشه چون ارزونه پس بدرد نمیخوره. الان نوکیا با 800 تومن گوشیی میزنه که سیستم عاملش منسوخه ولی چون 800 تومنه همه به به چه چه میکنن.
منم اگه گفتم در این حدود قیمت واسه اینه که گوشی گرون خریدن واسم ضرر بوده تا حالا. می خوام یه گوشیه مناسب بگیرم که بعدا اگه کم شد از قیمتش 50 60 تومن کم ش نه 200 تومن!
دوست عزیز برو یه چاچا مشکی بخر عالیه خوش ساختو سریع. مطمن باش از e5 بهتره
chacha شبیه ماشین حسابه! صفحشم خیلی کوچیکه. تعداد رنگاش کمه. به قیمتی که داره اصلا نمی ارزه. تنها حسنی که داره صفحه کلیدشه وهمچنین نسخه اندوریدش.
هنگ کردن گوشیای هوشمند طبیعیه.
من قبلا N81 داشتم هنگ میکرد وقتی هنگ میکرد ریستارتم میشد ولی تا حالا Live واسم هنگ نکرده حتی موقع بازی کردن سنگین ترین بازیهای Hvga مثل Gta 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)